proidea.hu online termékinformációs katalógus

Elérhető a PlanPipe épületgépészeti tervező program új verziója


2016. október 26.

Az új verzióban már beolvashatóak a WINWATT programmal készített helyiségek

Az AutoCAD alapú épületgépészeti tervező programmal a korábbi funkciók mellett már beolvashatóak a WINWATT programmal készített helyiségek (hőszükséglet, hőterhelés) adatai. A WINWATT program fájl menüjében az XML exportot választva kigenerálható az adott projekt XML állománya, így nem szükséges a Planpipe programmal újra bevinni a rétegrendeket, csak egyszerűen be kell olvasni az XML fájlt és lehelyezni az építész rajzba, a megfelelő helyre a helyiségeket.
Ezután a megszokott módon 3D-ben beilleszthetőek a padlófűtési vagy fal/mennyezet fűtési/hűtési körök, vagy akár a radiátorok, és felépíthetőek a hálózatok egyetlen csődimenzióval. A rendszer összekapcsolása után a program leméretezi a hálózatot, kiválasztja a megfelelő csődimenziókat, beszabályozza az osztó szelepeket, stb.

A szoftver korábban kifejlesztett funkciói:
  • HMV, lefolyó és csatorna hálózatok rajzolása, hidraulikai méretezése 3D-ben
  • hőszükséglet számítás készítése
  • radiátoros és felületfűtési, -hűtési hálózatok rajzolása, körök automatikus letekerése, hidraulikai méretezése 3D-ben
  • automatikus anyaglista készítés
  • beszabályozási táblázatok készítése, stb.
PlanPipe épületgépészeti tervező program

Ha az ingyenes PlanPipe épületgépészeti tervező program új verziójával kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Pipelife Hungária Műanyagipari Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-4031 Debrecen, Kishegyesi út 263.
Telefon: +36 52 510 700
Fax: +36 52 510 701
E-mail:
Web: www.pipelife.hu
Szarka Páger Lajos
   
Szepesi Vince
  +36 30 221 3170
   
A Pipelife Hungária Műanyagipari Kft. a magyar műanyagcső és szerelvény gyártó piac meghatározó szereplője, a nemzetközi Pipelife csoport tagja. A társaság debreceni gyárában víz-, gáz-, szennyvíz-, csatorna-, kábelvédő és drén csövek készülnek. Az értékesítés az ország hat pontján működő áruházban és bázisraktár-hálózaton keresztül történik.
A társaság 1994 óta dolgozik minőségbiztosítási rendszerben. A termékek kiváló és egyenletes minőségét az ISO 9001 szabvány előírásai szerinti gyártási folyamat biztosítja. A környezet és az egészség megóvása a Pipelife alavető értékei közé tartozik. Az ISO 14001 szerinti környezetirányítási rendszer jelzi ez iránti elkötelezettségüket.
Márkanevek: Pipelife, Radopress, Stormbox, Geolife
Kulcsszavak:  Pipelife  planpipe  tervező  program  szoftver  épületgépész  felületfűtési  felülethűtési  AutoCad  épületgépészeti  winwatt