proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Den Braven Magyarország Kft. termékeivel bővült a proidea.hu


2019. március 25.

Intelligens építéskémiai rendszermegoldások

A Den Braven Magyarország Kft. termékeivel bővült a proidea.hu

A Den Braven széles választékának termékei azt bizonyítják, hogy nem csupán a minőség, hanem a hozzá tartozó márka is számít. A külföldi tőke bevonása nélkül működő cseh vállalat által gyártott és értékesített termékek elismerést vívtak ki megbízhatóságukkal.

20 éve töretlenül jelen van a nemzetközi színtéren a legjobb minőségű kittek, szilikonok, poliuretán habok és műszaki aeroszolok élvonalbeli gyártói, az intelligens építéskémiai rendszermegoldások legnevesebb szállítói között. A raktáron tartott termékek széles választéka mellett progresszív anyagokat, a legmodernebb technológiai mechanizmusokat, széles körű tanácsadást és kifinomult logisztikát kínál.

A termékeket saját tesztelő központban fejlesztik és tesztelik. A Den Braven új termékeit és a meglévő termékek módosított változatait egyaránt gondosan megvizsgálják, és összehasonlító vizsgálatokat is végeznek. Következetesen betartják az Európai Unióban érvényes összes műszaki, környezetvédelmi és higiéniai előírást. Mivel nem csupán különálló termékeket szeretnének előállítani és értékesíteni, átfogó rendszert alkotó logikai egységekbe foglalják őket, feltérképezik a közöttük lévő kapcsolatokat, és ún. „intelligens megoldásokat” javasolnak, amelyekkel csökkenthetők a munkaköltségek, lerövidíthető az alkalmazási idő, illetve egyszerűsíthető a kezelés.

A Den Braven építéskémiai termékek katalógusait elérheti a hír alatti termékképekre kattintva. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Den Braven Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1225 Budapest, Campona u. 1., DC8 ép.
Telefon: +36 23 312 800
Fax: +36 23 312 801
E-mail:
Web: www.denbraven.hu
Jánosi Tamás
business manager +36 30 507 7398
   
   
   
A vállalat több mint 40 éve a legjobb minőségű tömítőanyagok, szilikonok, poliuretán habok és műszaki aeroszolok gyártóinak, valamint az intelligens építéskémiai rendszermegoldások szállítóinak élvonalába tartozik. A raktáron lévő termékek széles választék mellett progresszív anyagokat, a legmodernebb technológiai mechanizmusokat, széles körű tanácsadást és rugalmas logisztikát kínálnak.
Kulcsszavak:  Den  Braven  Magyarország  tömítőanyagok  szilikonok  poliuretán  habok  PUR  hab  építéskémia  vegyi  dübel