Az ABUS Hungária Kft. termékeivel bővült a proidea.hu

Az ABUS számos, innovatív biztonsági megoldást kínál az otthonbiztonság, a mobilbiztonság és a vállatok és intézmények biztonsága területén

Az ABUS márkanév egy erős és független vállalatcsoportot takar. Az ABUS márkanévvel ellátott termékek világszerte nagy elismertségnek örvendenek és kiemelkednek a lakásbiztonság és a mobilbiztonság (motor- és kerékpárbiztonság) területén.

ABUS
ABUS
Az ABUS széles termékválasztékával és innovatív fejlesztéseivel egyedülálló megoldásokat kínál a vállalatok és a magánszemélyek részére, hogy az élet minden területén élvezzék a biztonság nyújtotta szabadságot és kényelmet.

ABUS - Vállalatok, intézmények biztonsága
Az ABUS egyedi és komplex megoldásokat kínál a vállalatok, intézmények részére az iroda, a telephely védelmére, valamint a munkatársak biztonságos beléptetésére és a munkavédelemre is. A létesítmény ajtó- és ablakvédelme mellett füstjelzőkkel, tűzvédelmi megoldásokkal, riasztó rendszerekkel és a videofelügyelettel tovább növelheti vállalata biztonságát. ABUS beléptető rendszerekkel és zárrendszerekkel pedig testre szabhatja a biztonságot és a belépési jogosultságot a vállalatánál. Zárrendszerei közt megtalálható az egyedülálló mechatronikus zár is, amely egy rendszerben egyesíti a mechanikát és az elektronikát. A speciális ABUS lakatkínálat a legkülönfélébb biztonsági elvárásokra nyújt megoldásokat az öltözőszekrény lezárásától, a munkabiztonsági és kizárástechnikai eszközök, a kapcsolószekrények, és a szállítmányok védelmén át, a konténerbiztonságig.

ABUS - Biztonság útközben
Termékeivel és szolgáltatásaival az ABUS védi a mobil tulajdont és biztonságot nyújt útközben is. Termékválasztékát alkotják többek között kerékpárlakatok, kerékpársisakok, kerékpáros táskák, motorkerékpár-lakatok, továbbá lakatok és zárak hajókhoz/hajómotorokhoz, terepjárókhoz/quadokhoz, motoros szánokhoz, valamint a szállítmány- és rakománybiztosítók.

ABUS - Otthonbiztonság
Az ABUS olyan innovatív megoldásokat fejleszt ki, amelyek a pincétől a tetőig gondoskodnak házának biztonságáról. Az ABUS választékához füstjelző készülékek, ablak- (teraszablak, pinceablak, tetőablak) és ajtózárak, valamint zárlati rendszerek is tartoznak.Az ABUS zárrendszerek, ABUS lakatok és az ABUS ajtócsukók letölthető ismertetőiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni az ABUS Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek
P12RPS hengerzárbetét Bravus MX Magnet zárrendszer CT5 hengerzárbetét és zárrendszer Bravus.2000 MX hengerzárbetét és zárrendszer
 
ABUS hengerzárbetétek és zárrendszerek
9 termék

Az ABUS zárbetétek már milliószor bizonyítottak, és a DIN 18252 és EN 1303 szabványoknak megfelelően készülnek. A legkülönfélébb biztonsági védettséggel (másolásvédelem, törésvédelem, finom nyitás elleni védelem, vészfunkció, stb.) rendelkező zárbetéteteken át , a műszaki szabadommal védett egyedi megoldásokon keresztül az elektronikával kombinált rendszerekig minden igényt kielégítenek. Átfogó hossz- és kivitel választék valamint másodzárakkal, hevederzárakkal, lakatokkal kombinálható egykulcsos kivitelben és zárlati rendszerben is elérhető

9 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ABUS Touch 57 ujjlenyomatos lakat ABUS 34CS Platinum acél lakat ABUS 717AL alumínium lakat ABUS Diskus® 20 lakatok
 
ABUS lakatok
15 termék

Széles termékkínálat a magas biztonsági igényű, masszív Granit lakatoktól és a Diskus 360°-os klasszikustól kezdve, a sárgaréz- és alumínium modelleken keresztül, egészen az olyan speciális megoldásokig, mint a KeyGarage kulcstároló, az egyedi gravírozási szolgáltatást is tartalmazó színes lakatok, vagy a környezetbarát ECOLUTION™ sorozat.

15 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ABUS ajtócsukó 2603
 
ABUS ajtócsukók

Az ABUS ajtócsukók az ajtók biztonságos és halk csukódását biztosítják. Különösen a tűzgátló ajtóknál fontos az ajtócsukó, mivel a tűzgátló ajtóknak az előírások szerint önzáródónak kell lenniük. Az ABUS ajtócsukókat könnyű felszerelni, és szinte minden ajtómérethez és kivitelhez használhatók. A választék különböző modelleket kínál mind belső ajtókhoz, mind pedig tűzgátló ajtókhoz, különböző színekben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Zárak
Zárak
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...