proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az ABUS Hungária Kft. termékeivel bővült a proidea.hu


2019. március 01.

Az ABUS számos, innovatív biztonsági megoldást kínál az otthonbiztonság, a mobilbiztonság és a vállatok és intézmények biztonsága területén

Az ABUS márkanév egy erős és független vállalatcsoportot takar. Az ABUS márkanévvel ellátott termékek világszerte nagy elismertségnek örvendenek és kiemelkednek a lakásbiztonság és a mobilbiztonság (motor- és kerékpárbiztonság) területén.

ABUS
Az ABUS széles termékválasztékával és innovatív fejlesztéseivel egyedülálló megoldásokat kínál a vállalatok és a magánszemélyek részére, hogy az élet minden területén élvezzék a biztonság nyújtotta szabadságot és kényelmet.

ABUS - Vállalatok, intézmények biztonsága
Az ABUS egyedi és komplex megoldásokat kínál a vállalatok, intézmények részére az iroda, a telephely védelmére, valamint a munkatársak biztonságos beléptetésére és a munkavédelemre is. A létesítmény ajtó- és ablakvédelme mellett füstjelzőkkel, tűzvédelmi megoldásokkal, riasztó rendszerekkel és a videofelügyelettel tovább növelheti vállalata biztonságát. ABUS beléptető rendszerekkel és zárrendszerekkel pedig testre szabhatja a biztonságot és a belépési jogosultságot a vállalatánál. Zárrendszerei közt megtalálható az egyedülálló mechatronikus zár is, amely egy rendszerben egyesíti a mechanikát és az elektronikát. A speciális ABUS lakatkínálat a legkülönfélébb biztonsági elvárásokra nyújt megoldásokat az öltözőszekrény lezárásától, a munkabiztonsági és kizárástechnikai eszközök, a kapcsolószekrények, és a szállítmányok védelmén át, a konténerbiztonságig.

ABUS - Biztonság útközben
Termékeivel és szolgáltatásaival az ABUS védi a mobil tulajdont és biztonságot nyújt útközben is. Termékválasztékát alkotják többek között kerékpárlakatok, kerékpársisakok, kerékpáros táskák, motorkerékpár-lakatok, továbbá lakatok és zárak hajókhoz/hajómotorokhoz, terepjárókhoz/quadokhoz, motoros szánokhoz, valamint a szállítmány- és rakománybiztosítók.

ABUS - Otthonbiztonság
Az ABUS olyan innovatív megoldásokat fejleszt ki, amelyek a pincétől a tetőig gondoskodnak házának biztonságáról. Az ABUS választékához füstjelző készülékek, ablak- (teraszablak, pinceablak, tetőablak) és ajtózárak, valamint zárlati rendszerek is tartoznak.Az ABUS zárrendszerek, ABUS lakatok és az ABUS ajtócsukók letölthető ismertetőiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni az ABUS Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: 1139 Budapest, Lomb utca 31/b.
Telefon: +36 1 412 1646
Fax: +36 1 239 3073
E-mail:
Web: http://abus.hu/
Kriston Adrienn
marketing vezető  
   
   
   
Az ABUS név 1924 óta világszerte a biztonságot és a megbízhatóságot jelenti. A németországi központtal rendelkező ABUS, minőség-orientált gyártóként, megbízható, hosszú élettartamú és könnyen kezelhető termékek fejlesztése és gyártása mellett kötelezte el magát. A magán- és az üzleti felhasználók növekvő igényeit figyelembe véve számos, innovatív biztonsági megoldást kínál az otthonbiztonság, a mobilbiztonság (motor- és kerékpárbiztonság) és a vállatok és intézmények biztonsága területén. Az ABUS 5 németországi telephelyén és 21 leányvállalatában, több mint 3500 munkatárs dolgozik.
Márkanevek: ABUS
Kulcsszavak:  ABUS  otthonbiztonság  vállalatok  biztonsága  mobilbiztonság  lakatok  ajtózárak  zárak  hengerzár  hengerzárbetét  ajtócsukó