proidea.hu online termékinformációs katalógus

AGC Glass Configurator


2019. május 06.

Megújult kalkulációs szolgáltatás az üvegszerkezetek tervezéséhez

2019. május 2-től megújult formában érhető el az AGC méltán népszerű és hasznos kalkulációs szolgáltatása, a Glass Configurator. A korábban már regisztrált felhasználók automatikusan az új oldalra jutnak a szokásos belépést követően, az új felhasználók pedig egy rövid regisztráció után már használhatják is a megújult felületet.

Új megjelenés és grafika, egyszerűbb és gyorsabb használat, kibővült funkciók teszik érdekessé és izgalmassá az üvegszerkezetek tervezését. Legyen az egyrétegű vagy többrétegű, ragasztott vagy monolitikus szerkezet, edzett vagy nem edzett üveg, az új Glass Configurator pár kattintás után már mutatja is a legfontosabb technikai paramétereket.

Az elkészült technikai adatlap elmenthető vagy nyomtatható, projektek szerint külön mappákban csoportosítható.

Látogasson el a https://configurator.agc-yourglass.com/en oldalra és tesztelje Ön is!

AGC Glass Configurator

Ha az AGC Glass Configurator-ral kapcsolatban további információt szeretne kérni az AGC Glass Hungary Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2851 Környe, Üveggyár út 1.
E-mail:
Web: www.yourglass.com
   
Maródi Csilla
területi vezető +36 20 973 2987
Solymosi Bernadett
építészeti projektek +36 20 960 4279
Az AGC Glass Europe építészeti síküveg gyártó cégcsoport magyarországi képviselete az AGC Glass Hungary Kft. Kültéri és beltéri üvegmegoldások határtalan skáláját kínálják partnereiknek. Építészeti és beltéri dekorációs üvegek, tükrök, katedrál üvegek, tűzgátló üvegek. Az építészeket és tervező irodákat, valamint magyarországi partnereiket üvegmintákkal, tervezési segédanyagokkal, technikai adatokkal és szakmailag kiválóan felkészült mérnöki gárdával támogatják.
További hírek a Síküvegek termékkategóriában
További hírek az Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  AGC  Glass  Configurator  konfigurátor  üveg  üvegszerkezetek  síküveg