proidea.hu online termékinformációs katalógus

AGC Építészeti Üvegeinek Vizuális Tárlata


2017. október 16.

Megjelenítheti a legnépszerűbb AGC üvegekkel megálmodott homlokzatokat


Szeretné látni, hogy az AGC által ajánlott üvegekkel tervezett épület valójában hogy fog kinézni? Mostantól ez is lehetséges!
Az AGC Építészeti Üvegeinek Vizuális Tárlatával - már a tervezés során kipróbálhatja és megjelenítheti a legnépszerűbb AGC üvegekkel megálmodott homlokzatokat. Ez az egyszerűen használható online eszköz megmutatja, hogy a kiválasztott üvegtípus(ok) hogy néz(nek) ki különböző fény- és éghajlati viszonyok között.


Az Építészeti Üvegek Vizuális Tárlata valós szimulációk megjelenítését és egyszerre 8 különböző termék összehasonlítását teszi lehetővé. Mindezek mellett a kiválasztott üvegek részletes technikai adatlapjai is elérhetőek.

Az Építészeti Üvegek Vizuális Tárlata egy igazán hatékony eszköz a nyerő üvegkombináció kiválasztásához.

Fedezze fel ezt az új lehetőséget és kezdjen el kísérletezni az AGC üvegekkel!
 

Cég
Székhely: H-2851 Környe, Üveggyár út 1.
E-mail:
Web: www.yourglass.com
   
Maródi Csilla
területi vezető +36 20 973 2987
Solymosi Bernadett
építészeti projektek +36 20 960 4279
Az AGC Glass Europe építészeti síküveg gyártó cégcsoport magyarországi képviselete az AGC Glass Hungary Kft. Kültéri és beltéri üvegmegoldások határtalan skáláját kínálják partnereiknek. Építészeti és beltéri dekorációs üvegek, tükrök, katedrál üvegek, tűzgátló üvegek. Az építészeket és tervező irodákat, valamint magyarországi partnereiket üvegmintákkal, tervezési segédanyagokkal, technikai adatokkal és szakmailag kiválóan felkészült mérnöki gárdával támogatják.
Kulcsszavak:  látványtervező  AGC  építészeti  üvegek  üveghomlokzatok  Architectural  Glass  Visualizer  síküvegek