proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megoldások ipari konyhák és élelmiszeripari üzemek vízelvezetésére, vízkezelésére


2012. február 07.

Megjelent az ACO legújabb kiadványa

Megjelent az ACO kis összefoglaló kiadványa, melyben az ipari konyhák, vendéglátó ipari konyhák, és élelmiszeripari üzemek vízelvezetési és vízkezelési rendszereinek feladatait foglalják össze. A 6 oldalas ismertető iránymutatást ad arra, hogy a tároló-, üzemi-, és szennyvízkezelő területeken, valamint a nagykonyhákban e témakörben felmerülő problémákra mely ACO termékek között találhatunk megoldást.

A megújult rozsdamentes pontszerű összefolyó, tálcás összefolyó, és moduláris elemekből összeállítható rozsdamentes rés-, és rácsos folyóka rendszerekről tájékoztatást kaphatnak az ACO munkatársaitól, a Comfort 2012 szakkiállításon is, ahol 2012. 02. 15-17. között várják kedves vendégeiket, a C6 standon. Várnak minden érdeklődőt, a szakkiállításon megrendezésre kerülő "Történeti Épületek és Környezetük Felújítása" című, és a MAPEI Burkolástechnikai szakkonferenciákon is, ahol lesznek előadások az ACO termékeiről is.

A képre kattintva letölthető a katalógus.

Az ACO vízelvezető rendszerekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az ACO Magyarország Építőelemeket Forgalmazó Bt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 24.
Telefon: +36 24 620 380
Fax: +36 24 620 389
E-mail:
Web: www.aco.hu
Dobos István
vezető kategória menedzser +36 30 311 7070
   
   
   
Az ACO Magyarország 1993-ban alakult a német ACO Severin Ahlmann GmbH & Co. KG százszázalékos leányvállalataként. A németországi Rendsburgban 1946-ban alapított anyacég a felszíni vízelvezetési rendszerek világszerte piacvezető gyártója és szállítója. Az évek során jelentősen kiszélesedett mély- és magasépítési termékpalettáját és értékesítési szervezetét az ACO Magyarország a vevői igények magasabb szintű kielégítése céljából 2001 év elején újrastruktúrálta és szakirányú divíziókat hozott létre, valamint bevezette az ISO 9001:2000 minősébiztosítási rendszert.
Márkanevek: ACO
Kulcsszavak:  ACO  vízelvezetés  vízkezelés  élelmiszeripar  ipari  konyha  üzem