proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent az ACO beltéri leválasztástechnikai termékek új katalógusa


2017. május 08.

Az új kiadványban konyhatechnológiai berendezések is helyet kaptak a zsír- és olajleválasztók mellett

Megjelent az ACO új katalógusa, melyben a zsírleválasztókon és az olajleválasztókon kívül a konyhatechnológiai berendezések is megtalálhatóak.

A zsírleválasztók készülhetnek polietilénből vagy rozsdamentes acélból, és igény szerint kérhető a felszereltségük. Megújultak továbbá a hordós ürítésű berendezések, melyek automata vagy kézi vezérléssel távolítják el az iszapot és a zsírt a tárolóhordókba.

A konyhatechnológiai berendezések a nagykonyha költségkímélő és higiénikus üzemét segítik.

A Liputherm zsírleválasztóval kombinálható hővisszanyerő berendezés, mely a forró, zsíros szennyvíz hőenergiájának hasznosítását teszi lehetővé.

A Lipufloc vegyszeres szennyvízkezelő berendezés segítségével az emulzió mennyisége csökkenthető, így a kibocsátott szennyvíz zsírtartalma határérték alatt maradhat olyan konyhák esetében is, ahol nagy mennyiségű mosogatószert, fertőtlenítőszert használnak (pl. kórházak esetében).

A Waste-Jet ételhulladék kezelő berendezéssel nem lesz szükség többet az ételhulladék külön gyűjtésére és tárolására, majd elszállítására. Zsírleválasztó berendezéssel is kombinálható, így az ételhulladék, zsír és iszap külön elszállítása helyett mindent egy tartályba, az élelmiszerhigiéniát szem előtt tartva lehet gyűjteni, majd egyben elszállíttatni.

Az ACO szagsemlegesítő berendezés minden olyan helyzetben megoldást tud kínálni, ahol az erős szaghatás visszatérő probléma. Ennek forrása lehet zsírleválasztó vagy más egyéb is.

Az épületen belül telepített olajleválasztó berendezések polietilénből vagy rozsdamentes acélból készülhetnek. Mélygarázsokba akár szivattyúval integrált típus is elérhető, ahol pedig fontos a nem éghető alapanyag (pl. tetőn elhelyezett helikopter leszállóknál), ott rozsdamentes acél tartályos berendezés használata ajánlott.

Az ACO "Beltéri zsír- és olajelválasztók, konyhatechnológiai berendezések" című katalógusát egyben letöltheti, ha a fenti képre kattint, a hír alatti termékképekre kattintva az egyes termékeknél pedig megtalálja az új katalógus megfelelő letölthető oldalait. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az ACO Kereskedelmi Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Termékcsalád  ACO zsírleválasztók

A zsírleválasztók olyan gravitációs berendezések, amelyeknek meg kell akadályozniuk, hogy kereskedelmi és ipari intézményeknél keletkező állati és növényi zsírokkal szennyezett vizek bejussanak a közműhálózatba. Az ACO zsírleválasztó berendezései különböző felszereltségi fokozatban érhetők el. Az épületen belül szabadon elhelyezhető zsírleválasztó berendezések álló berendezések polietilénből illetve saválló acélból készülnek. Formájukat tekintve lehetnek oválisak vagy hengeresek, az íves formákban ugyanis nem alakulnak ki holtterek, ahol az ürítéskor, tisztításkor megmaradhatnának iszap és zsírlerakódások. Az íves formájú készülékek garantálják a tökéletes tisztíthatóságot és ezáltal a maximális üzembiztonságot. A földbe telepíthető zsírleválasztók előregyártott vasbetonból és polietilénből készülnek, és gépkocsi terhelésre alkalmas fedlappal is rendelhetők.

Cég
Székhely: H-2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 24.
Telefon: +36 24 620 380
Fax: +36 24 620 389
E-mail:
Web: www.aco.hu
Kóczián Ádám
Food & Kitchen Kategória Menedzser +36 24 620 380, +36 30 955 7794
   
   
   
Az ACO Magyarország 1993-ban alakult a német ACO Severin Ahlmann GmbH & Co. KG százszázalékos leányvállalataként. A németországi Rendsburgban 1946-ban alapított anyacég a felszíni vízelvezetési rendszerek világszerte piacvezető gyártója és szállítója. Az évek során jelentősen kiszélesedett mély- és magasépítési termékpalettáját és értékesítési szervezetét az ACO Magyarország a vevői igények magasabb szintű kielégítése céljából 2001 év elején újrastruktúrálta és szakirányú divíziókat hozott létre, valamint bevezette az ISO 9001:2000 minősébiztosítási rendszert.
Márkanevek: ACO
Kulcsszavak:  ACO  beltéri  olajleválasztó  zsírleválasztó  konyhatechnológiai  berendezés  Eco-Jet  Hydrojet  Lipurex  Lipurat  Eco-Mobil  Lipu-Mobil  lipomat  Lipator  Liputherm  Lipufloc  Waste-Jet  szagsemlegesítő  teljes  ürítésű  zsírleválasztó  részleges  ürítésű  zsírleválasztók  Coalisator  olajleválasztó