Megjelent az ACO beltéri leválasztástechnikai termékek új katalógusa

Az új kiadványban konyhatechnológiai berendezések is helyet kaptak a zsír- és olajleválasztók mellett

Megjelent az ACO új katalógusa, melyben a zsírleválasztókon és az olajleválasztókon kívül a konyhatechnológiai berendezések is megtalálhatóak.

A zsírleválasztók készülhetnek polietilénből vagy rozsdamentes acélból, és igény szerint kérhető a felszereltségük. Megújultak továbbá a hordós ürítésű berendezések, melyek automata vagy kézi vezérléssel távolítják el az iszapot és a zsírt a tárolóhordókba.

A konyhatechnológiai berendezések a nagykonyha költségkímélő és higiénikus üzemét segítik.

A Liputherm zsírleválasztóval kombinálható hővisszanyerő berendezés, mely a forró, zsíros szennyvíz hőenergiájának hasznosítását teszi lehetővé.

A Lipufloc vegyszeres szennyvízkezelő berendezés segítségével az emulzió mennyisége csökkenthető, így a kibocsátott szennyvíz zsírtartalma határérték alatt maradhat olyan konyhák esetében is, ahol nagy mennyiségű mosogatószert, fertőtlenítőszert használnak (pl. kórházak esetében).

A Waste-Jet ételhulladék kezelő berendezéssel nem lesz szükség többet az ételhulladék külön gyűjtésére és tárolására, majd elszállítására. Zsírleválasztó berendezéssel is kombinálható, így az ételhulladék, zsír és iszap külön elszállítása helyett mindent egy tartályba, az élelmiszerhigiéniát szem előtt tartva lehet gyűjteni, majd egyben elszállíttatni.

Az ACO szagsemlegesítő berendezés minden olyan helyzetben megoldást tud kínálni, ahol az erős szaghatás visszatérő probléma. Ennek forrása lehet zsírleválasztó vagy más egyéb is.

Az épületen belül telepített olajleválasztó berendezések polietilénből vagy rozsdamentes acélból készülhetnek. Mélygarázsokba akár szivattyúval integrált típus is elérhető, ahol pedig fontos a nem éghető alapanyag (pl. tetőn elhelyezett helikopter leszállóknál), ott rozsdamentes acél tartályos berendezés használata ajánlott.

Az ACO "Beltéri zsír- és olajelválasztók, konyhatechnológiai berendezések" című katalógusát egyben letöltheti, ha a fenti képre kattint, a hír alatti termékképekre kattintva az egyes termékeknél pedig megtalálja az új katalógus megfelelő letölthető oldalait. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az ACO Kereskedelmi Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
ACO zsírcsapda LIPATOR-VA szabadon álló rozsdamentes acél zsírleválasztó Lipumax C földbe telepíthető vasbeton zsírleválasztó ECO-Mobil és LIPU-Mobil mosogató alá telepíthető zsírleválasztók
 
ACO zsírleválasztók és konyhatechnológiai berendezések
18 termék

A zsírleválasztók olyan gravitációs berendezések, amelyeknek meg kell akadályozniuk, hogy kereskedelmi és ipari intézményeknél keletkező állati és növényi zsírokkal szennyezett vizek bejussanak a közműhálózatba. Az ACO zsírleválasztó berendezései különböző felszereltségi fokozatban érhetők el. Az épületen belül szabadon elhelyezhető zsírleválasztó berendezések álló berendezések polietilénből illetve saválló acélból készülnek. Formájukat tekintve lehetnek oválisak vagy hengeresek, az íves formákban ugyanis nem alakulnak ki holtterek, ahol az ürítéskor, tisztításkor megmaradhatnának iszap és zsírlerakódások. Az íves formájú készülékek garantálják a tökéletes tisztíthatóságot és ezáltal a maximális üzembiztonságot. A földbe telepíthető zsírleválasztók előregyártott vasbetonból és polietilénből készülnek, és gépkocsi terhelésre alkalmas fedlappal is rendelhetők.

18 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Coalisator és Coalisator-P olajleválasztók polietilénből Coalisator R/RD/E szabadon álló olajleválasztók rozsdamentes acélból
 
ACO olajleválasztók épületen belül telepítve
2 termék

A berendezések műanyagból vagy rozsdamentes acélból készülhetnek szabadon álló vagy padlóba süllyesztett kivitelben. A leválasztókban az iszap- és olajleválasztás vegyszerhozzáadás nélkül, gravitációs fázisszétválasztással történik.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Zsírleválasztók
Zsírleválasztók
Csapadékvízszűrők, benzinleválasztók, olajleválasztók, zsírleválasztók
Csapadékvízszűrők, benzinleválasztók, olajleválasztók, zsírleválasztók
Nagykonyhai berendezések
Nagykonyhai berendezések
Mélyépítés
Mélyépítés
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...