Woodtec vetroCUBE rendszer a debreceni NI új épületszárnyában

A forgalmazó, a tervező és a megrendelő véleménye a Room in room rendszerről

A munkavállalóknak az elmélyült munkavégzés mellett sokszor csapatban kell dolgozniuk és rendszeresen kommunikálni egymással. A közel 1500 főt foglalkoztató NI irodai területén a nyugodt és inspiráló környezet különösen fontos a koncentrált munkavégzéshez.
"Az épület felújításának tervezésekor kérdőív segítségével, illetve egy workshop keretében felmértük a kollégák igényeit és szabadidős tevékenységeit. Ezek alapján határoztuk meg a tematikákat az irodaterekbe. A vetroCUBE-ot magába foglaló helyiségben a foci rajongók voltak többségben, így ennek megfelelően terveztünk" – kezdte Gombás Lilla az NI Facility munkatársa.

Woodtec vetroCUBE rendszer a debreceni NI új épületszárnyában
Woodtec vetroCUBE rendszer a debreceni NI új épületszárnyában

Mi motiválta a MádiLáncos Studionál Önöket a Room in room rendszer betervezésére?

"Az NI B épület felújításánál a megbízó egyik fő kritériuma a terek rugalmas használata volt, így kézenfekvőnek tűnt a vetroCUBE tárgyalók telepítése. Ez a rendszer olyan mozgásteret biztosít egy open space iroda kialakítás esetében, amit egy hagyományos szerkezetű, épített kistárgyaló nem tud. Tervezőként pozitív meglepetés volt, hogy a külső - belső kialakításban, anyagválasztásban viszonylag nagy szabadságunk volt, annak ellenére, hogy vetroCUBE tárgyaló egy termék." – kezdte Láncos Áron, a Mádi- Láncos Studio tulajdonosa, vezető tervezője.

Woodtec vetroCUBE rendszer a debreceni NI új épületszárnyában
Woodtec vetroCUBE rendszer a debreceni NI új épületszárnyában

Mit tud ez a room in room rendszer?

"A német Woodtec által gyártott vetroCUBE moduláris rendszer egy helyiség a helyiségben megoldás, mely szabadon elhelyezhető szinte bárhol az épületben." - magyarázta Gál Péter, a GMB Solutions Zrt. ügyvezetője. Könnyedén beszerelhető utólag is: az épület szerkezetétől függetlenül felállítható a munkaállomások vagy a munkavégzés helyszínének közvetlen közelében és nem kell az épület falához, a homlokzathoz vagy a mennyezethez csatlakoztatni. Tökéletesen különálló helyiség, melyet integrálni lehet az épület hűtés, fűtés és tűzvédelmi rendszeréhez, de akár sajáttal is felszerelhető. A mennyezetre akusztikusan optimalizált ventilátor biztosítja a szellőztetést és a friss levegőellátást. A vetroCUBE moduláris felépítésű, rendkívül rugalmas rendszer, 1 főtől 8 vagy akár több fő befogadására alkalmas tárgyalóhelyiség is kialakítható, bármilyen egyedi méretben, minden elem újra felhasználható. A rendszer olyan kényelmi és műszaki megoldásokat kínál, hogy az előkészített helyiségbe a jelenlegi piacon fellelhető összes csatlakozási formával 1 nap alatt beszerelhető. Bizonyára mindenki kíváncsi a hangszigetelésére: az így felépített irodák 37 dB hangszigeteléssel bírnak, jól megválasztott anyagokkal és elemekkel a boxok akusztikája fejleszthető.

Milyen trendet vázol fel ez a konstrukciós megoldás?

"Ez a folyamat pár éve kezdődött, az irodai telefonfülkékkel, amik elkezdtek később szerelhető tárgyalókká bővülni, nagyobb rugalmasságot és több teret biztosítva a felhasználóknak. Az új trend a flexibilitás igényéből született, a vetroCUBE könnyen áthelyezhető - bővíthető, a szerelési idő sokkal rövidebb, mint egy hagyományos épített szerkezet esetében. Másfelől ez egy fenntartható, takarékos megoldás, a szerkezet teljesen szerelhető, így az áthelyezés - átalakításnál nem kell új anyagot felhasználni és nem keletkezik hulladék" – zárta Láncos Áron.

A hírben szereplő termékek
Room in room egy személyes telefonboxok Room in room két személyes tárgyalók, társalgók Room in room 8-10 személyes tárgyalók - 6.2 típus Room in room 10-12 személyes tárgyalók
 
Room in room moduláris rendszer
4 termék

A német Woodtech által gyártott vetroCUBE moduláris rendszer egy helyiség a helyiségben, mely szabadon elhelyezhető szinte bárhol az épületben. A konstrukció könnyedén beszerelhető utólag is: az épület szerkezetétől függetlenül felállítható a munkaállomások vagy a munkavégzés helyszínének közvetlen közelében és nem kell az épület falához, a homlokzathoz vagy a mennyezethez csatlakoztatni.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Új Woodtec VetroCube rendszer - Helyiség a helyiségben
Új Woodtec vetroCUBE rendszer – Iroda az irodában
A rendszer forradalmasította a mobil iroda fogalmát
Új Woodtec vetroCUBE rendszer – Iroda az irodában
Kategóriák
Irodabútorok
Irodabútorok
Mozgatható válaszfalak, térelválasztók
Mozgatható válaszfalak, térelválasztók
Bútorok
Bútorok
Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók
Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...