GMB Solutions Zrt.

GMB Solutions Zrt.

DEKO FG üvegfal DEKO FG Nature üvegfal DEKO FG Silent üvegfal DEKO FG Fire tűzgátló üvegfal
 
DEKO üvegfalak
8 termék

A DEKO egyedi és standard megoldásokat kínál, amelyek megfelelnek az egyedi igényeknek: az akusztika, a hangcsökkentés, a fényáramlás, a tűzbiztonság, a beltéri klíma minősége, az újrahasznosíthatóság és a rugalmasság tekintetében.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
abo]space mobilfal abo]sign akusztikai mobilfal abo]pure egyrétegű üveg mobilfal abo]clear hangszigetelt üveg mobilfal
 
abo]part mobil válaszfalrendszerek
4 termék

Mozgatható tömör vagy üvegezett mobilfal panelek alkalmazásával nagyobb tereket lehet összenyitni vagy azokat egymástól elválasztani. Az üvegezett panelekkel a helyiségeket vizuálisan összekapcsolhatjuk, miközben továbbra is lehetővé válik a terek fizikai elválasztása. A manuális, félautomata vagy akár teljesen automata zárási-mozgatási opciók biztosítják a funkcionális rugalmasságot, amely ugyanolyan fontos tulajdonsága lehet a belső térnek, mint az energetikai szempontok vagy az akusztikai paraméterek. Az abo]part mobilfalrendszerek esetében az optimális térhasználat és magas hangszigetelés egyedülálló dizájnnal párosul. Akár egyedi mintázatok alkalmazására is lehetőség nyílik. Az abo]part mobilfalak számtalan alkalmazási lehetőséget kínálnak: irodai terekben, iskolákban, mozikban, színház– és koncerttermekben, bevásárló központokban, üzlethelyiségekben, hotelekben, rendezvénytermekben, nyilvános terekben vagy akár lakó terekben is.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
E-smart okosfólia
 
E-smart okosfólia

Az E-SmartFilm, intelligens vagy okosfólia, egy üvegfelületre applikálható PDLC alapú folyadékkristályos fólia. Ez a fólia feszültség hatására opálosból víztisztává válik. Az okosfóliákat már meglévő üvegfalakra is applikálhatjuk, emellett a GMB üvegfalai közé is belaminálhatóak, védve ezzel a fóliát a lehetséges sérülésektől.

Termék kártya
Room in room egy személyes telefonboxok Room in room két személyes tárgyalók, társalgók Room in room 8-10 személyes tárgyalók - 6.2 típus Room in room 10-12 személyes tárgyalók
 
Room in room moduláris rendszer
4 termék

A német Woodtech által gyártott vetroCUBE moduláris rendszer egy helyiség a helyiségben, mely szabadon elhelyezhető szinte bárhol az épületben. A konstrukció könnyedén beszerelhető utólag is: az épület szerkezetétől függetlenül felállítható a munkaállomások vagy a munkavégzés helyszínének közvetlen közelében és nem kell az épület falához, a homlokzathoz vagy a mennyezethez csatlakoztatni.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...