Tó körüli sétálóutca az mmcité utcabútorokkal

Padok, hulladékgyűjtők és forgalomterelő oszlopok Dubaiban

Az Arab félsziget tűző napsütésében is megtalálták a helyüket az mmcité padok. A Jumeriah Lake tower projektnél a robusztus Brunea padok, a Diagonal hulladékgyűjtők és a Donat forgalomterelő oszlopok kerültek kihelyezésre. Az extrém hőmérsékletek és a meg nem szűnő napsugárzás sem hagynak nyomot a termékek felületén, az mmcité minőség itt is bizonyít. A padok az egyetlen, de annál fontosabb felszerelése a sétáló útnak, mely a mesterséges tó mellett halad és többségében felhőkarcolókkal van körülvéve. A fényképekből is érződik a sétány felszabadult hangulata, az amúgy is pezsgő Dubaiban.
Brunea pad
Ez a fejlett és korszerű formatervezésű padsorozat bármilyen külső és belső térbe eleganciát hoz magával. A látszólagos könnyedség megőrzése mellett is magától értetődő a tökéletes ellenállóképesség. A merőleges elhelyezésű lamellákkal ellátott új változatok, melyek léteznek egyenes vagy íves kivitelben is, a megmozgatott alakzatok érdekes lehetőségeit hordozzák magukkal.
Az acél tüzihorganyzott szerkezet tetszőleges árnyalatú égetett porfestéssel van ellátva. Az ülőke és a támla masszív falamellákból van, ezeknek a rögzítése rejtett és emellett rendkívül szilárd. Mind a négy láb elegáns módon rögzíthető az alaphoz.

Diagonal hulladékgyűjtő
Ez a hulladékgyűjtő sorozat többféle alak-és anyagváltozatban kapható. A lágyító falamellák, a letisztult acéllemez, vagy az érdekesen átlátszó nyújtott fém mindig másféle, ám elegáns hatást kelt. A célszerűség és a vandalizmussal szembeni ellenállóképesség magától értetődő. A hulladék szelektív gyűjtésére szolgáló új, hármas kosársor az aktuális problémák megoldására kínál lehetőséget a formatervezési egység megőrzése mellett.
A tartó horganyzott acélváz masszív fából, hullámvonalas vagy perforált, horganyzott vagy rozsdamentes acéllemezből vagy pedig horganyzott nyújtott fémből való borítást tart. A belehelyezett edény horganyzott acélból van. A tetővel fedett változatok csikkelnyomóval és hamutartóval is felszerelhetőek. Rögzíthető a betonalapra vagy a burkolatra.

Donat forgalomterelő oszlop
Egyszerű, ám formailag attraktív oszlop könnyített T alakú bevégződéssel. Elegánsan karcsú SD100 sorozat 76 mm-es átmérővel és robusztus SD200 sorozat 114 mm-es átmérővel. Fontos újdonság az alacsony feszültségű LED lámpa alkalmazásának lehetősége az SD200 oszlopok felső éle alá. Így lehetőség nyílik arra, hogy egy sorba helyezünk el formailag egyforma világító és nem világító oszlopokat is.
Horganyzott acélcső konstrukció, amely égetett porfestéssel van ellátva. Lehetőség van összekapcsolásra alkalmas lánc felszerelésére is. Lehetőség van karbantartást nem igénylő alacsony feszültségű LED világítással felszerelni. Rögzíthető a burkolatra vagy a burkolat alá. Leszerelhető változat is rendelhető.
A Brunea padokról, a Diagonal hulladékgyűjtőkről és a Donat forgalomterelő oszlopokról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az mmcité3 kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
mmcité hulladékgyűjtők
 
mmcité hulladékgyűjtők és hamutartók

Horganyzott kosártest sztenderd árnyalatú lakkráfúvással. A szemétkosár az acélból, vagy simabetonból készült talapzathoz, vagy acéllábhoz, esetleg hozzá van erősítve az oszlophoz, a belehelyezett edény horganyzott pléhből van. A horganyzott acélból készült tartóváz rozsdamentes acéllemezből készült köpenyt tart.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
mmcité padok
 
mmcité padok, székek és asztalok

A kifejezetten kültéri használatra tervezett mmcité köztéri padok, székek és asztalok kiemelkedő időtállósággal rendelkeznek. Számos féle kivitelben, színben és alapanyagból érhetők el, így tökéletes megoldást jelentenek a legkülönfélébb közterekre. Az mmcité mindenkire gondol, így a padok és székek többféle (alacsony, magas) ülőmagasságban kaphatóak.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
mmcité forgalomterelő oszlopok és korlátok
 
mmcité forgalomterelő oszlopok és korlátok

Az oszloptest lehet: alumíniumöntvényben végződő horganyozott acélprofilból, öntött és csiszolt beton kőzúzalékokból vagy rozsdamentes acélból.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Forgalomterelők, parkolásgátlók
Forgalomterelők, parkolásgátlók
Hulladékgyűjtők, tároló ládák
Hulladékgyűjtők, tároló ládák
Köztéri ülőbútorok
Köztéri ülőbútorok
Utcabútorok, kültéri berendezések
Utcabútorok, kültéri berendezések
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...