proidea.hu online termékinformációs katalógus

Kikötői csapadékvíz-szikkasztásban és tisztításban is partner a Pureco


2017. január 12.

A Győr-Gönyü kikötő fejlesztésénél a Pureco által forgalmazott, gyártott termékek kerültek beépítésre

A Győr-Gönyü országos közforgalmú kikötő továbbfejlesztésekor nélkülözhetetlen volt a burkolt felületre hulló csapadék gyors összegyűjtése és biztonságos elvezetése. A hirtelen lezúduló csapadék által okozott káresemények elkerülésére méretezett, a lehullott csapadék helyszínen történő megtartására alkalmas rendszer, a Pureco által forgalmazott szikkasztó elemek kerültek beépítésre (több mint 700 Enregis X-box szikkasztótömb). A csapadék szikkasztómezőhöz történő elvezetését Pureco vasbeton résfolyóka segíti (több mint 2000 folyóméter hosszban), emellett a csapadék által a burkolt felületekről lemosott szennyezőanyagok visszatartására és előkezelésére Pureco saját fejlesztésű vasbeton tartályos iszap- és olajleválasztó berendezések biztosítják a megfelelő előkezelést (6 db Envia TNC). A csapadék ezután – az előírt határértéknek megfelelően gyakorlatilag megtisztítva - a Dunába kerül.

Pureco vasbeton résfolyóka
Pureco vasbeton résfolyóka

Pureco vasbeton résfolyóka
Pureco vasbeton résfolyóka

Enregis X-box szikkasztótömb
Enregis X-box szikkasztótömbök

Enregis X-box szikkasztótömb
Enregis X-box szikkasztótömbök

Pureco vasbeton tartályos iszap- és olajleválasztó berendezés
Pureco vasbeton tartályos iszap- és olajleválasztó berendezés

A Pureco termékek letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Pureco Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Envia TNC iszapfogó és olajleválasztó

A hordalék és olaj-leválasztó berendezés feladata az ülepedő, felúszó és lebegő anyagokkal szennyezett vizek megtisztítása a befogadóba történő bevezetés előtt. Az iszapfogó és ásványolaj-leválasztó berendezés a rendeltetése szerinti szennyező anyagokat (iszapot, olajos iszapot, felúszni képes ásványolaj származékokat) tart vissza, ezek vízből való leválasztását végzi. A berendezés nem az oldott anyagok és egyéb vizeket károsító anyagok pl. savak, lúgok, ásványi sók stb. visszatartására szolgál. Kommunális szennyvíz tisztítására a berendezés nem alkalmas. A leválasztott anyagokat nem kezeli, bontja le, semmilyen egyéb módon nem csökkenti le a belekerült szennyező anyagok mennyiségét, csak tárolja, így időnként azokat a műtárgyakból el kell távolítani.

Cég
Székhely: H-1118 Budapest, Rétköz u.5.
Telefon: +36 1 224 0670
Fax: +36 1 224 0679
E-mail:
Web: www.pureco.hu
Koncsikné Káli Andrea
kommunikáció/marketing +36 30 426 7624
   
   
   
A Pureco Kft. 2006 óta meghatározó szereplő a csapadékvíz-tisztítás, elvezetés, tározás, az ivóvíztisztítás, valamint a szennyvíztisztítás területén.
A környezetvédelem melletti elkötelezett tevékenységükkel, az élhető és tiszta természet megteremtésének, védelmének szem előtt tartásával, fenntartható, komplex és egyedi javaslatokat kínálnak ügyfeleiknek.
Értékálló termékeik és technológiáik között olaj- és zsírfogók, különböző funkciójú és anyagú, nagy térfogattal rendelkező tartályok, résfolyókák, csapadékvíz szikkasztók, ivóvíz és tűzivíz valamint szennyvíz vezetékek csőanyagai (gömbgrafitos öntöttvas, illetve kőagyag) éppúgy megtalálhatók, mint a kommunális és ipari szennyvíztisztító technológiák, telepek.
Szolgáltatásaikon belül engedélyezési eljárások lebonyolításával, leválasztó technológiák szervizelési és üzemeltetési feladataival, meglévő berendezések modernizációjával, bővítésével, hatásfoknöveléssel, laboratóriumi vizsgálatokkal, elemzésekkel is állnak ügyfeleik rendelkezésére.
Kiemelt szakmai referenciával rendelkeznek az ivóvíztisztítás és a környezetvédelmi kármentesítés területén is, több egyedülálló vízkezelő rendszert tervezésével és kivitelezésével járulhatnak hozzá a fenntarthatósághoz.
A vízgazdálkodás területén komplex megoldásokat kínálnak a hazai és nemzetközi piacon. Céljuk az, hogy megőrizzék, és hosszú távon biztosítsák az élet forrását jelentő vizet, emeljék és láttassák annak értékét, valamint az azt szolgáló infrastruktúra költséghatékony és fenntartható fejlesztésének szükségességét. Ügyfeleik igényeinek és elvárásainak megfelelő, hiteles, az ő lehetőségeihez képes optimális, igazi megoldások nyújtására, innovatív, versenyképes vizes szaktudásuk, szakma közéleti szerepvállalásuk széles körű hasznosítására törekszenek.
Kulcsszavak:  Pureco  csapadékvíz-szikkasztás  szikkasztó  elemek  vízelvezetés  folyóka  betonfolyóka  vasbeton  résfolyóka  iszapleválasztó  olajleválasztó  esővíz  elvezetés  envia  olajfogó  Enregis  X-box