proidea.hu online termékinformációs katalógus

Mogyoródi pince kivitelezése Leier előregyártott betonelemek használatával


2019. június 27.

Az előregyártott betonelemek előnyeit egy pince építése során is élvezhetjük

Az előregyártott elemekből készülő pince gyakorlatilag bármilyen alaprajzi kialakítás esetén, akár egy-két nap alatt felépülhet az alaplemezre úgy, hogy a pincét alkotó vasbeton kéregfalak és födém, illetve vasbeton lépcsőelemek azonos anyagminőségűek és méretpontosak. Az elemek a terhelésnek megfelelő autóval érkeznek az építkezésre, amelynek helyszíni utómunkálataihoz nem szükséges semmi különleges, csupán egy átlagos felszereltséggel rendelkező kivitelező csapat.

Az alábbi videóban egy Mogyoródi készpince építésének folyamatát tekintheti meg.A Leier előregyártott betonelemekből valóban ilyen egyszerűen, gyorsan és olcsón készíthető el egy méretpontos készpince.

A Leier Hungária Kft. az első 10 készpince építő csapatot ingyenes oktatásban részesíti, bónuszként pedig értékes és hasznos ajándékokat adnak a képzés mellé. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és jelentkezzen még ma keszpince@leier.hu e-mail címen.

 

Termék
Cég
Székhely: H-9024 Győr, Baross Gábor u. 42.
Telefon: +36 96 512 550
Fax: +36 96 512 560
E-mail:
Web: www.leier.hu
Leier Központi Értékesítés
  +36 96 512 000
   
   
   
A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. Az 1970-től döntően a betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság napjainkra a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikusan fejlődő vállalatbirodalommá vált, amely hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban) 36 működő telephellyel rendelkezik, 2000 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 200 millió eurós (60 milliárd forintos) éves forgalmat bonyolít. A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során.
Márkanevek: Leiertherm, LeierPLAN, Durisol
Kulcsszavak:  leier  készpince  pince  előregyártott  betonelem  Mogyoródi  pince  kivitelezése