Az Avis iroda belsőépítészete a Green House irodaházban

A REscon belsőépítészeti koncepciója és az Europa Design irodabútorai maximálisan kielégítik az Y generáció elvárásait

Az Avis Budget Group SSC iroda Budapesten, a Lehel tér környékén, a Green House irodaház három szintjén található. Az iroda, az Y generáció elvárásainak megfelelően, nyitott, egy légterű közösségi terek használatára épül, mely megkönnyíti a szolgáltatói munkához szükséges gyors kommunikációt. Az iroda jól benapozott, szélső területein munkavégzés zajlik, míg a belső zónákban helyezkednek el a nem huzamosabb használatú terek: tárgyalók, rekreációs zónák, gardrobe-ok, nyomtatószigetek, konyha.
Az Avis irodában három design koncepció érvényesül: az utazó (urbánus, reptéri), a természetközeli (madárfészek design, urbánus) és az Avis logó és arculatát erősítő, erőteljes színhasználat. A recepció és lobby térben madárfészek motívum és föld színek utalnak a természetre.
A közel 400 m²-es, 300-400 fő befogadására alkalmas, összetett multimédiás rendszerrel, több kivetítővel, lobby bútorokkal berendezett, multifunkcionális tér mobilfalak segítségével könnyen átalakítható. A nagy térből leválasztható, egy közel 150 m²-es konferenciaterem, amely széksoros elrendezés esetén, közel 60 fő befogadására alkalmas. A konferenciatér tolófallal két kisebb előadó helyiségre osztható.
A fő design koncepció, a cég autóbérlési szolgáltatására utal, és az utazás téma köré csoportosul: a természetből élénk színű, fákkal tűzdelt városi sziluett vezet az urbánus világba, azaz a folyosón keresztül a munkaterületre. A nagy, összefüggő irodateret, egyenes és 120°-os Herman Miller benchek alkotják. A benchek végeit, gyors tárgyalásra alkalmas 1 to 1 sarkok, a nyitott irodateret rekreációs zónák teszik élhetőbbé.
A breakout area-k kikapcsolódásra, telefonására, kötetlen megbeszélésre alkalmas területek. Az Europa Design egyedi tervezésű, térbe magasló breakout bútora, a Csillagkapu, relaxáló bútorként használható. Az Avis iroda aktív és passzív rekreációs szobáiban, csocsózva, és épp ellenkezőleg, babzsákokon pihenve frissülhet fel a dolgozó. A színes, zárt phone booth-ok, 1-2 személyes, telefonálásra alkalmas helyiségek, egyik oldalukon üvegfallal, ahogy a tárgyalók is.
Minden tárgyaló falán az Avis egy-egy székhelyének meghatározó építménye, jellemző motívuma szerepel, a város reptéri kódjának megjelölésével.
Az iroda designjának összegzése történik szintenként, az étkezőben. Az első emeleti konyhában, reptéri indulótáblát jelölő tapétán, az utazó design jelenik meg. Egy szinttel feljebb, élő zöldfal képében, a természeti design érvényesül. A harmadik emeleten, az Avis logójának narancs, vörös, kék színű, élénk színvilága tükröződik a képregény motívumú falon, és a színes étkezőszékeken.
Az iroda egészére jellemző a szőnyeg és fali matricák, aktuális design koncepcióhoz illő megjelenése, mely az Europa Design bútoraival együtt fiatalos, életteli munkakörnyezetet teremt.
Az Europa Design Hungary Zrt. a Design Hét Budapest 2013 alatt hagyományteremtő jelleggel, első ízben rendezte meg az Irodaházak Éjszakáját.
"Az Irodaházak Éjszakájának az a célja, hogy a szakmai érdeklődők, tervezők és a lehetséges végfelhasználók, bérlőjelöltek, az irodaházak valódi működését egy olyan pillanatban is megismerhessék, amikor figyelmüket nem vonja el a zakatoló munka zaja, az emberek, a tárgyak, a dokumentumok, a fájlok és az események sodró mozgása. Amikor sokkal inkább egy őszinte, kitárulkozó, relaxált éjszakai, úgynevezett "alfa állapotát" mutatja a ház, mely szituáció alkalmas az épületvilágítás, és a belső terek világításának maximális élvezetére." - mondta Feuertag Ottó, az Europa Design alapító tulajdonosa.
Az Irodaházak Éjszakáján a Green House, az É26 és a Deák Palota irodaházakra esett a választás - melyekben három, egymástól teljesen különböző, jellegzetes építési korstílus és tervezési koncepció követhető nyomon.
Feuertag Ottó szerint: "Mind a három épületnél érték teremtődött, mind a három épület eltérő célcsoportnak szól, ezért az Irodaházak Éjszakája rendezvénysorozat legelső éjszakáján úgy gondoltuk, hogy nagyon széles spektrumot nyitunk a nagyszámú látogatók előtt."

Az Irodaházak Éjszakája rendezvény képekben: http://www.irodahazakejszakaja.hu/

Tekintse meg az Europa Design által, az Irodaházak Éjszakáján készített videót:
Kapcsolódó hírek
Irodaházak Éjszakája IV. - Újraálmodott építészeti értékek
Irodaházak Éjszakája IV. - Újraálmodott építészeti értékek
Buszos design túra magas színvonalú előadásokkal
Irodaházak Éjszakája IV. - Újraálmodott építészeti értékek
Avis - Az Év Irodája 2013-ban
Avis - Az Év Irodája 2013-ban
Az Év Irodája verseny győztese az Europa Design bútorait felvonultató Avis Budget Group BSC irodája lett
Avis - Az Év Irodája 2013-ban
Egy munkahely, ahol garantált a feltöltődés
Egy munkahely, ahol garantált a feltöltődés
Az Év Irodája 2013 díjra jelölt Avis iroda rekreációs területei
Egy munkahely, ahol garantált a feltöltődés
Az Avis iroda konyhái
Az Avis iroda konyhái
Az Europa Design bútorai és az Avis arculati színei életteli, fiatalos környezetet teremtenek
Az Avis iroda konyhái
Kategóriák
Irodabútorok
Irodabútorok
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...