Tondach tavaszi tetőcserép akció

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

A Natur line, Color line, Protect line és Exclusive line termékcsaládok egyes tagjai 2017. május 31-ig kedvezményesen érhetőek el

Az akciós tetőcserepek között formában, színben és felületvédelemben és megtalálhatja az Ön számára ideális modellt. A 2017. április 1. és május 31. között futó akció keretein belül az alábbi kedvezmények érhetőek el:

Natur line
Természetes érzés, egészséges lakóklíma. A Natur line termékcsaládban a hagyományos és a modern stílust kedvelők egyaránt megtalálják az ízlésüknek leginkább megfelelő megoldást.

Pilis egyenesvágású téglavörös
Ajánlott bruttó hirdetési ár: 2499 Ft/m²
Kékes ívesvágású téglavörös
Ajánlott bruttó hirdetési ár: 2754 Ft/m²

Color line
A Color line termékvonal elemeiből készült tető hosszú ideig megőrzi eredeti színét. A FusionColor védelem nem egy bevonat, hanem a cserép maga, így nem kopik le, nem színeződik el, továbbá jótékony velejárója a nap UV sugaraival szembeni fokozott ellenálló képesség is.

Twist FusionColor terrakotta
Ajánlott bruttó hirdetési ár: 2394 Ft/m²
Twist FusionColor terrabarna
Ajánlott bruttó hirdetési ár: 2499 Ft/m²

Protect line
Megnövelt ásványi anyag tartalom, keményebb, simább, ellenállóbb felület. A FusionProtect tetőcserepek különleges szépségükkel kitűnnek környezetükből, emellet hatékonyan ellenállnak a nap UV sugárzásának, a saveróziónak és a mohásodásnak. A tető szép marad egy életen át.

Bolero FusionProtect antracit
Ajánlott bruttó hirdetési ár: 2684 Ft/m²
Bolero FusionProtect néró
Ajánlott bruttó hirdetési ár: 3080 Ft/m²

Exclusive line
Kiemelkedő minőségű, megjelenésükben is exkluzív termékek, változatos forma- és színvilággal. A FusionProtect felületvédelemmel ellátott tetőcserepek között bárki megtalálja az álmai otthonához illőt.

Figaro FusionProtect antracit
Ajánlott bruttó hirdetési ár: 3596 Ft/m²
Figaro FusionProtect bazalt
Ajánlott bruttó hirdetési ár: 3596 Ft/m²

Az akció Tondach kereskedő partnererinél érhető el. Találja meg az Önhöz legközelebbi tetőfedőt vagy márkakereskedőt a Tondach Partnerkeresővel!

Nem tudja, mennyi cserépre van szüksége épülő házához vagy felújításra váró tetőjéhez? Vegye igénybe az ingyenes mennyiségszámítás szolgáltatást! Küldje el a hír alatt feltüntetett elérhetőségre e-mailen, és néhány napon belül elküldik Önnek a szükséges tetőcserép mennyiséget. A mennyiségszámításhoz feltétlenül szükséges műszaki rajzok: alaprajz, homlokzati rajzok, metszetrajzok.

A Tondach tetőcserepek letölthető katalógusait a hír alatti termékképre kattintva találja meg. Amennyiben további információt szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja az Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Tondach Kékes tetőcserepek

A Kékes hornyolt tetőcserepet a hagyományos és letisztult formavilága, valamint a hornyolt kivitelnek köszönhető gazdaságossága teszi népszerűvé. Azoknak ajánlják, akik kötődnek a hagyományokhoz, de az egyszerű formákat kedvelik. A cserépfelületen található barázdák az optimális vízelvezetést szolgálják, és amellett karakteressé teszik a fedésképet.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Tondach Twist tetőcserép

A Twist az egyik legkedveltebb XXL kerámia tetőcserép mind a vásárlók, mind a tetőfedők körében. A harmóniát sugárzó Twist-tel fedett épület vonzza a tekintetet. A lendületes felület-kialakítás egyedivé varázsolja a háztetőt, legyen szó akár új építésről, akár tetőfelújításról. A széles színválasztékban megtalálhatóak a Deluxe termékkör csodálatos üvegmázas natúr, üvegmázas borvörös és üvegmázas fekete színei is. Az üvegmázas felület amellett, hogy rendkívül esztétikus, kiemelkedő védelmet is nyújt a tető számára.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Tondach Bolero tetőcserép

A Bolero tetőcserepet azoknak ajánlják, akik az egyszerű formákat kedvelik. A nagyméretű tetőcserepek minden jó tulajdonságával rendelkező Bolero egyszerű, esztétikus fedést tesz lehetővé gyorsan, egyszerűen és gazdaságosan. A földszínek és az egyszerű forma harmóniát teremt a tető és ezáltal az egész épület számára.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Tondach Figaro tetőcserép

A Figaro letisztult formavilágával a minimalista stílusirányzat követőinek kedvelt tetőfedő anyaga. Sík felületű tetőcserép, amely a legújabb építészeti irányzatok elvárásait is kompromisszumok nélkül teljesíti. Egyszerűsége kiemeli a modern épületek minimalista struktúráját. A Figaro Deluxe tetőcseréptől pusztán méreteiben eltérő Figaro a hagyományos téglavörös szín mellett számos engóbozott színben is elérhető. Magyarországon a fekete és a gránit színű Figaro a legkedveltebb.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

A piaci trendekhez igazodva megújult a Tondach tetőcserép választéka
A könnyebb áttekinthetőség kedvéért a tetőcserepeket négy termékcsaládba sorolták
A piaci trendekhez igazodva megújult a Tondach tetőcserép választéka

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...