A piaci trendekhez igazodva megújult a Tondach tetőcserép választéka

A könnyebb áttekinthetőség kedvéért a tetőcserepeket négy termékcsaládba sorolták

A Tondach termékpaletta valódi és látványos megújuláson ment keresztül, melynek köszönhetően a kínálatban mindenki könnyedén megtalálhatja a számára ideális tetőcserepet. Az eddig megszokott egyedülálló minőséget mind a négy termékvonal - Natur line, Color line, Protect line, Exclusive line - esetében garantálják, a Fusion technológia pedig gondoskodik róla, hogy a Tondach kerámia tetőcserép évtizedek múltán is megőrizze szépségét.
Natur line termékcsalád

A Natur line termékcsaládban megbízható minőségű kerámia tetőcserepeket kínálnak. Az évezredeken át fejlődő technológia, mellyel ezek a termékek készülnek, a négy őselemet használja: a földet, vagyis az agyagot, a tüzet, a vizet és a levegőt. A téglavörös színű kerámia cserepek semmi máshoz nem hasonlítható természetes érzést nyújtanak. A tető lélegzik, a kerámia porózus szerkezete segít kiegyenlíteni a nappali és éjszakai hőmérsékletingadozást, ezáltal egészséges lakókörnyezetet és kellemes lakóklímát biztosít. A Natur line termékcsaládban a hagyományos és a modern stílust kedvelők egyaránt megtalálják az ízlésüknek leginkább megfelelő megoldást.

A Natur line termékcsalád tagjai:
 • Nagyformátumú cserepek:
  • Nativa téglavörös színben
  • Új - Nativa Plus téglavörös színben
 • Kis és normál méretű cserepek:
  • Pilis íves- és egyenesvágású téglavörös színben
  • Kékes íves- és egyenesvágású téglavörös színben
  • Zemplén íves- és egyenesvágású téglavörös színben
  • Táska szögletes és lekerekített téglavörös színben
  • Hódfarkú félköríves és szegmens téglavörös színben
  • Tangó téglavörös színben
Color line termékcsalád

A Color line paletta termékeit időtálló védelemmel látták el. Az így létrejött FusionColor felület szavatolja, hogy a tető hosszú ideig megőrizze eredeti színét. Mindezt annak az eljárásnak köszönheti, mely során a színeket kialakító természetes földásványok - a több mint 1000 °C-on végbemenő kiégetés során - fuzionálnak, azaz eggyé válnak a cseréppel. Egyes technológiákkal szemben a FusionColor védelem nem egy bevonat, hanem a cserép maga, így nem kopik le, nem színeződik el, továbbá jótékony velejárója a nap UV sugaraival szembeni fokozott ellenálló képesség is.

A Color line termékcsalád tagjai:
 • Nagyformátumú cserepek:
  • Új - Twist terrakotta és terrabarna színben
  • Új - Bolero terrakotta és terrabarna színben
  • Tangó+ terrakotta színben
  • Rumba terrakotta színben
 • Kis és normál méretű cserepek:
  • Palotás terrakotta színben
  • Tangó terrakotta színben
Protect line termékcsalád

A Protect line termékcsalád tetőcserepei különleges szépségükkel kitűnnek a környezetükből. Arról, hogy ez a szépség időtálló maradjon, a cserepek speciális, FusionProtect felülete gondoskodik. A szín és a külső védelem a több mint 1000 °C-on végbemenő gyártási folyamat során fuzionál, vagyis eggyé válik a kerámiával. A Color line termékekhez képest megnövelt ásványi anyag tartalom eredménye a keményebb, simább, ellenállóbb felület. A FusionProtect tetőcserepek hatékonyan ellenállnak a nap UV sugárzásának, a saveróziónak és a mohásodásnak is, így a tető szép marad egy életen át.

A Protect line termékcsalád tagjai:
 • Nagyformátumú cserepek:
  • Új - Twist piros, barna, néró, rézbarna és antracit színben
  • Új - Bolero piros, barna, néró, rézbarna és antracit színben
  • Tangó+ piros, barna és rézbarna színben
  • Rumba piros, barna és rézbarna színben
 • Kis és normál méretű cserepek:
  • Pilis íves- és egyenesvágású piros színben
  • Kékes íves- és egyenesvágású piros színben
  • Zemplén íves- és egyenesvágású piros színben
  • Kékes+ íves- és egyenesvágású rézbarna, sötétbarna és fekete színben
  • Táska szögletes és lekerekített piros színben
  • Hódfarkú félköríves és szegmens piros színben
Exclusive line termékcsalád

Az Exclusive line termékcsalád elemei között kizárólag kiemelkedő minőségű, megjelenésükben is exkluzív termékek találhatók. A termékcsaládot jellemző változatos forma- és színvilág lehetővé teszi, hogy a tetőkialakítás egyedi és ragyogóan szép legyen. A prémium minőségű cserepek a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelelnek, és minden háznak utánozhatatlan külsőt kölcsönöznek. A termékcsalád mindegyik tagja kiemelt felületi védelemmel rendelkezik: a választékban megtalálhatóak a FusionProtect felületű, valamint az Amadeus üvegmázas cserepek is. Az üvegmázas felületvédelemmel ellátott cserepek ellenálló képessége különösen kiemelkedő, egyedülállóan sima felszínt biztosítanak, a tető nem mohásodik, nem koszolódik, ellenáll az UV sugaraknak, kiemelkedő vízlepergető képessége segíti a tető öntisztulását. Az elegáns csillogó vagy éppen antik hatású tetőcserepek között bárki megtalálja az álmai otthonához illőt.

Az Exclusive line termékcsalád tagjai:

A Tondach tetőcserepek letölthető katalógusait a hír alatti termékképre kattintva találja meg. Amennyiben további információt szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja az Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

Tondach Bolero tetőcserép Fusioncolor terrakotta
 
Tondach Bolero tetőcserép

A Bolero tetőcserepet azoknak ajánlják, akik az egyszerű formákat kedvelik. A nagyméretű tetőcserepek minden jó tulajdonságával rendelkező Bolero egyszerű, esztétikus fedést tesz lehetővé gyorsan, egyszerűen és gazdaságosan. A földszínek és az egyszerű forma harmóniát teremt a tető és ezáltal az egész épület számára.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Tondach Twist tetőcserép Fusioncolor terrakotta
 
Tondach Twist tetőcserép

A Twist az egyik legkedveltebb XXL kerámia tetőcserép mind a vásárlók, mind a tetőfedők körében. A harmóniát sugárzó Twist-tel fedett épület vonzza a tekintetet. A lendületes felület-kialakítás egyedivé varázsolja a háztetőt, legyen szó akár új építésről, akár tetőfelújításról. A széles színválasztékban megtalálhatóak a Deluxe termékkör csodálatos üvegmázas natúr, üvegmázas borvörös és üvegmázas fekete színei is. Az üvegmázas felület amellett, hogy rendkívül esztétikus, kiemelkedő védelmet is nyújt a tető számára.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Tondach Figaro Deluxe tetőcserép Fusionprotect antik
 
Tondach Figaro Deluxe tetőcserép

A Figaro Deluxe tetőcserepet a nemes színek és a minimalista stílusirányzat kedvelőinek ajánlják. Tökéletes egyszerűség jellemzi ezt a sík tetőcserép formát, és a vele fedett épületeket. A hagyományos téglavörös vagy más néven natúr felület, valamint a matt színt biztosító engóbozott felületek mellett a Figaro Deluxe üvegmázas kivitelben is kapható. Ezáltal különleges és igazán egyedi tetők valósíthatók meg, melyek kimagasló esztétikájuk mellett rendkívül ellenállóak az időjárási és környezeti tényezőkkel szemben.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Tondach Figaro tetőcserép
 
Tondach Figaro tetőcserép

A Figaro letisztult formavilágával a minimalista stílusirányzat követőinek kedvelt tetőfedő anyaga. Sík felületű tetőcserép, amely a legújabb építészeti irányzatok elvárásait is kompromisszumok nélkül teljesíti. Egyszerűsége kiemeli a modern épületek minimalista struktúráját. A Figaro Deluxe tetőcseréptől pusztán méreteiben eltérő Figaro a hagyományos téglavörös szín mellett számos engóbozott színben is elérhető. Magyarországon a fekete és a gránit színű Figaro a legkedveltebb.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Tondach Nativa Plus tetőcserép téglavörös
 
Tondach Nativa Plus tetőcserép

A Tondach Nativa Plus tetőcserepet azok számára fejlesztették ki, akik az eredeti kerámia tetőcserép mellett teszik le a voksot és költségtakarékos megoldást keresnek. A nagyméretű kerámia tetőcserepek minden jó tulajdonságával rendelkező Nativa Plus egyszerű, esztétikus fedést tesz lehetővé gyorsan, egyszerűen és gazdaságosan. A kiváló minőségű Tondach Nativa Plus téglavörös színben elérhető.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...