proidea.hu online termékinformációs katalógus

Nyerjen egy új iPad vagy iPad mini 4-et a Siemens RDS110 okostermosztáttal


2019. május 06.

A promóció 2020. február 29-ig tart

Napról napra nő azok száma, akik otthonuk komfortját a Magyarországon Construma nagydíjat is nyert Siemens RDS110 öntanuló okostermosztáttal biztosítják. A Siemens szeretné meghálálni ügyfelei választását, ezért egy játékra hívja őket. Regisztrálja Siemens okostermosztátját egy fényképpel (melyen Ön is és a termosztát is látható) és szerezzen esélyt egy új iPad vagy egy iPad mini 4 megnyerésére!

2020. február 29-ig töltse fel fotóját és adja meg adatait a siemens.com/sttsweepstake oldalon, és csatlakozzon a nyerési eséllyel rendelkezők táborához.

A győzteseket sorsolással választják ki és emailben értesítik őket 2020. március 6-ig. A nyerteseknek 15 munkanap áll rendelkezésére, hogy megadják a nyeremény kiszállítási címét. A cím hiányában a díjat nem tudják kiküldeni, ezért ez esetben új nyerteseket fognak kisorsolni.

Siemens RDS110 okostermosztát

Még nem rendelkezik Siemens RDS110 Okostermosztáttal?
Vásároljon egyet regisztrált partnereiknél, vagy bármelyik magyarországi kereskedő partnerük üzletében.
A Siemens RDS110 okostermosztát honlapját a www.siemens.hu/rds címen érheti el.

A részvételi szabályzat valamint az adatkezelési tájékoztató elérhető a siemens.com/sttsweepstake oldalon. A meghirdetett akció már elérhető. Jelen akció szervezője a Siemens AG Ausztria, Building Technologies CPS Dél-Kelet Európai részlege (Siemensstrasse 90, 1210 Bécs, Ausztria).

Vegyen részt a játékban és töltse fel fotóját mielőbb!

A Siemens RDS110 okostermosztát letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha a promócióval kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1143 Budapest, Gizella u. 51-57.
Telefon: +36 1 471 1397
Fax: +36 1 471 1392
E-mail:
Web: www.siemens.hu/cps
Siemens iroda
   
   
   
   
A Siemens Zrt. BT CPS Épületgépészeti Termékek és Rendszerek üzletága épületgépészeti automatizálási megoldások teljes körű vertikumát kínálja. Műszaki megoldásaik a HVAC alkalmazások minden területét lefedik a fűtés, a hűtés, a szellőzés és a légkondicionálási rendszerek igényeire vonatkozóan. Termékeik négy fő területre oszthatók, úgymint termosztátok, szabályozók, szelepek és szelepmozgatók, valamint épületgépészeti mérőkészülékek.
Hír
Siemens RDS110 okostermosztát videó segédletek a termék használatához
2017.10.30    
Új RDS110 okostermosztát a Siemenstől
2017.10.09    
Kulcsszavak:  Siemens  RDS110  szobatermosztát  fűtésszabályozás  termosztát  fűtésszabályozó  okostermosztát  nyereményjáték  promóció