proidea.hu online termékinformációs katalógus

Porotherm rendszerakció


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2011. május 16.

2011. június 30-ig

A Wienerberger zRt. 2011.04.01 – 2011.06.30. között a Porotherm tégla, Porotherm áthidaló, Porotherm gerenda és Porotherm béléstest termékek együttes megvásárlása és elszállítása esetén a Porotherm béléstestet jelentős kedvezménnyel adja a listaárból a kereskedő partnerei részére. Használja ki Ön is az akciót, érdeklődjön kereskedő partnereiknél a rendszerkedvezmény feltételeiről és a kedvezményes áraikról!

Porotherm rendszerakció

 
 Porotherm 45
 kerámia béléstest
 Porotherm 60
 kerámia béléstest
 Akció előtti jellemző átlagos fogyasztói bruttó ár / db:
 355,- Ft
 436,- Ft
 Akció idejére javasolt fogyasztói bruttó ár / db:*
 142,- Ft
 175,- Ft
 Akció idején elérhető kedvezmény mértéke akár:*
 60 %
 60 %

*Az elérhető kedvezmény %-os mértéke a rendszer (egy épülethez szükséges tégla, áthidaló, gerenda, béléstest) megvétele esetén, kizárólag a béléstest termékek árára vonatkozik! A javasolt kedvezményes fogyasztói árat és a fogyasztói kedvezmény mértékét a Wienerberger zRt. nem tudja garantálni.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek. Tekintse meg az akció feltételeinek részletes leírását, a letölthető akciós szórólapot, illetve az akcióban résztvevő kereskedő partnereik listáját IDE kattintva.

A Porotherm rendszerakcióban szereplő termékek részletes ismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképekre, ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Wienerberger zRt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
Kulcsszavak:  Porotherm  rendszerakció  Wienerberger