proidea.hu online termékinformációs katalógus

HAJDU - megújuló energiával


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2010. április 06.

Megújuló energiát hasznosító rendszerek akciója a Construmán

HAJDU - megújuló energiával
A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. a megújuló energiát hasznosító fűtési- és melegvíz előállítási rendszereit ajánlja és mutatja be.

A rendszerek elemeiként felhasználható, kiállított termékek:
  • elektromos, hőcserélős és gázüzemű forróvíztárolók
  • hőszivattyús tárolók
  • puffer tartályok
  • kondenzációs gáz-, és vegyes tüzelésű kazánok
  • szolár rendszerek, sík- és vákuumcsöves napkollektorok
A Construma kiállítás ideje alatt, a standon megrendelt HAJDU indirekt fűtésű forróvíztárolókra és szolár rendszerekre 15 % kedvezményt nyújtanak!

A nagyközönség számára nyereményjátékot szerveznek, amelyen naponta Hajdúsági bográcsállvány szettet lehet nyerni. A fődíj, egy 'A' kategóriás HAJDU automata mosógép kisorsolására április 18-án, vasárnap 16 órakor kerül sor.

További részletekért látogassa meg a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.-t a Construma G-pavilon 201/C standján, 2010. április 14-18. között!

Ha a HAJDU fűtési- és melegvíz előállítási rendszerekkel kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-4243 Téglás, külterület Hrsz: 0135/9
Telefon: +36 52 582 700
Fax: +36 52 384 126
E-mail:
Web: www.hajdurt.hu
Misinkó Sándor
megújuló energia üzletágvezető  
   
   
   
A Hajdúsági Iparművek 1952-ben alakult. Háztartási készülékeket 1957-től gyártanak, fokozatosan bővülő típusválaszték és növekvő export mellett. Saját fejlesztésű és licencvásárlással honosított gyártmányokkal, valamint az ehhez tartozó géppark kialakításával a 80-as évekre létrehoztak egy közepes méretű iparvállalatot. Cégük 1993-ban átalakult részvénytársasággá. Vállalatuk legfontosabb termékcsoportjai a hőtechnikai háztartási készülékek (forróvíztárolók, vízmelegítők), a szolár fűtési rendszerek és a motoros háztartási készülékek (mosógépek, centrifugák).
Márkanevek: HAJDU, Aquastic
Kulcsszavak:  hajdu  megújuló  energia  szolár  napkollektor  hőszivattyús  tároló  puffer  tartály  kondenzációs  vegyes  tüzelésű  kazán  melegvíztároló  akció  construma