FAKRO tetőtéri ablakok most ajándék hővédő rolóval

FAKRO tetőtéri ablakokhoz most ajándék hővédő roló jár

A nyári akció 2020. szeptember 30-ig tart

A FAKRO hűsítő nyári akciója során az energiahatékony három- és négyrétegű, 10 év garanciával rendelkező tetőablakokhoz ajándék külső hővédő rolót kaphat.

A funkcionális, biztonságos és energiatakarékos FAKRO tetőtéri ablakokkal komfortos lakótérré változnak a tetőterek. A nyári hőség csillapítására az optimális megoldás a külső hővédő árnyékoló, amely nyolcszor hatékonyabban véd a felmelegedéstől, mint a belső árnyékoló. Az energiahatékony hátomrétegű U4, U5 vagy P5 üvegezésű tetőablakokhoz, illetve az extra hőszigetelő U6 üvegezésű és a passzívház minősítésű négyrétegű U8 üvegezésű tetőablakokhoz az akció ideje alatt ajándékba kaphatja az új típusú, modern kialakítású AMZ New Line külső hővédő rolót.

FAKRO tetőtéri ablakokhoz most ajándék hővédő roló jár
FAKRO tetőtéri ablakokhoz most ajándék hővédő roló jár
Hogyan vehet részt az akcióban?

I. Vásároljon akciós FAKRO terméket az akciós időszakban
2020.07.01. és 2020.09.30. között vásároljon akciós FAKRO tetőtéri ablakot (az akcióban az U4, U5, P5, U6 és U8 üvegezésű ablakok szerepelnek).
Őrizze meg a vásárlást igazoló számlát, mert annak másolatát csatolni kell a jelentkezéshez

II. Jelezze részvételi szándékát az alábbiak szerint:
Nyomtassa ki és töltse ki a www.fakro.hu/akcio oldalon letölthető jelentkezési nyomtatványt, mellékelje a vásárlást igazoló számla másolatát, majd adja postára 2020.10.15-ig a FAKRO Magyarország Kft. 1116 Budapest, Építész utca 8-12. címére.

III. Figyelje a futárt
Pozitív elbírálást követően a megvásárolt tetőablak méretének megfelelő külső árnyékolót futárszolgálattal elküldik Önnek az akciós feltételek szerint.

Figyelem!

Az akcióban csak magánszemélyek vehetnek részt.
A különböző akciós tetőtéri ablaktípusokhoz igényelhető ajándék árnyékolók mennyisége egy adott résztvevő által, egy adott beépítési címre:

  • U4 üvegezésű tetőablakok esetén 2 db ablakonként 1 db, de maximum 2 db árnyékoló
  • U5 és P5 üvegezésű tetőablakok esetén ablakonként 1 db, de maximum 3 db árnyékoló
  • U6 és U8 üvegezésű tetőablakok esetén ablakonként 1 db, de maximum 4 db árnyékoló

Több termék vásárlása esetén a legkedvezőbb változatot veszi figyelembe a FAKRO.

További részletek: www.fakro.hu/akcio

FAKRO tetőtéri ablakok
FAKRO tetőtéri ablakok

A FAKRO tetőtéri ablakai széles méret- és típusválasztékban érhetők el, középen billenő, megemelt forgástengelyű vagy felnyíló-billenő nyitási móddal, akár négyrétegű, passzívház minősítésű üvegezéssel.

A kiváló minőségű borovi fenyőből készült fa ablakok kétszeres környezetbarát akril-lakk bevonattal készülnek, amely ellenáll a környezeti hatásoknak és az UV sugárzásnak.
Időszakosan magas páratartalmú helyiségekbe ajánlott háromszoros, fehér színű poliuretán bevonat, amely a RAL skála bármely színében rendelhető.
A tartósan páradús helyiségekbe fehér színű, többkamrás PVC profilú, acélbetétes merevítéssel rendelkező termékcsaládot kínál a gyártó.

A legtöbb itthon felhasználásra kerülő tetőfedő anyaghoz kifejlesztett burkolókeretek gondoskodnak a tetőbablakok tökéletes illeszkedésről a tetőbe, legyen szó akár sík-, hullámos- vagy magasprofilú tetőfedő anyagról, a hagyományos tetőcseréptől a korcolt lemezfedésig.

A FAKRO tetőablakai vízszintesen és függőlegesen is közvetlenül egymás mellé építhetők, vagyis sorolhatók. Az alsó kilincses manuális nyitási módon túl motoros, távirányítós és okosház rendszerekbe illeszthető verzió is elérhető. Az eltérő felhasználási célok kiszolgálása érdekében a 3300 főt foglalkoztató lengyel gyártó a hagyományos tetőablakokon kívül alsó bevilágítóval kiegészített megemelt forgástengelyű, tetőerkély, hőszigetelő és hagyományos tetőkibúvó, térdfal, valamint füstelvezető ablakokat is tart a kínálatában.

A hírben szereplő termékek

AMZ hővédő roló, ARZ külső redőny
 
AMZ hővédő roló, ARZ külső redőny

A tetőtéri ablakokhoz alkalmazott külső napellenző roló kint veri vissza a hősugárzást. A FAKRO ezt ajánlja a legoptimálisabb védelemként a helyiség felmelegedése ellen. Biztosítja a látási komfortot azáltal, hogy véd a káros fényvisszaverődésektől. A külső napellenző roló egy tartós, az időjárás viszontagságaival szemben ellenálló üvegszálas szövött hálóból készül.
A külső redőny biztosítja a tetőtér használatának teljes komfortját, mivel véd a túlzott felmelegedéstől, teljes elsötétítést biztosít, kiszűri a kívülről jövő zajokat és intimitást teremt a tetőtérben. Belső oldalukon hőátbocsátást gátló anyaggal bevont alumínium lamellák képezik a redőny páncélját.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
FPP-V preSelect, FPU-V preSelect, PPP-V preSelect - felnyíló-billenő tetőtéri ablakok FTP-V, FTS-V, FTS - billenő tetőtéri ablakok FYP-V proSky, FYU-V proSky, PYP-V proSky - megemelt forgástengelyű tetőtéri ablakok FDY-V Duet proSky - megemelt forgástengelyű tetőtéri ablak alsó bevilágítóval
 
FAKRO tetőtéri ablakok
12 termék

A FAKRO tetőtéri ablakok minőségüknek, funkcionalitásuknak, biztonságos használatuknak és újító megoldásaiknak köszönhetően bármilyen típusú tetőtéri helyiségben alkalmazhatók. A kiváló minőségű alapanyagok és a legfejlettebb technológiák alkalmazása garantálja a FAKRO ablakok kiemelkedő jellemzőit.

12 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Tetőtéri ablakok
Tetőtéri ablakok
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...