Tarkett Polska Mo-i. Fióktelepe

Tarkett lakossági vinyl padlóburkolatok

A Tarkett kifejezetten lakossági célú felhasználásra tervezett vinyl padlóburkolatai különféle színekben, textúrákkal, valamint innovatív és stílusos dizájnokkal érhetők el. Valamennyi padló könnyen és gyorsan lefektethető, karbantartható. A Tarkett padlóburkolatai úgy vannak megtervezve, hogy hozzájáruljanak a beltéri levegő jó minőségéhez.

Termékcsalád tagjai

ICONIK 240 tekercses vinyl padlóburkolat
 
ICONIK tekercses vinyl padlóburkolat

A Tarkett ICONIK tekercses vinyl padlóburkolat ideális megoldás a gyors felújításhoz. Számos különböző kivitelben érhetők el azért, hogy megfelelő választ nyújtanak a vastagság, a kopóréteg, az akusztika és a használati osztály tekintetében. Az ICONIK kollekció akár 27%-ban is tartalmaz újrahasznosított anyagokat. ftalátmentes, alacsony formaldehid és illékony szerves vegyület (VOC) kibocsátással rendelkezik, így biztosítva a jobb beltéri levegőminőséget.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Starfloor Click 55 és 55 Plus vinyl padlóburkolat
 
Starfloor Click 55 és 55 Plus vinyl padlóburkolat

Ez a klikk rendszerű vinyl padlóburkolat megfelelő választás lehet azoknak a lakástulajdonosoknak, akik kiváló minőségű és elegáns, ugyanakkor funkcionális és könnyen tisztítható padlót keresnek. Extra matt felülettel készülnek, melyek tovább erősítik a helyiség hangulatának autentikus szépségét.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...