proidea.hu online termékinformációs katalógus

Tarkett Starfloor Click 55 és 55 Plus vinyl padlóburkolatok


2019. január 25.

Megfelelő választás azoknak, akik elegáns és kiváló minőségű, ugyanakkor funkcionális és könnyen tisztítható padlót keresnek

Amikor az otthonában a padló felújítása van soron, sok olyan alternatíva van, amely kiváló minőséget kínál és nem okoz felfordulást. A klikk rendszerű vinyl padlóburkolat megfelelő választás lehet azoknak a lakástulajdonosoknak, akik kiváló minőségű és elegáns, ugyanakkor funkcionális és könnyen tisztítható padlót keresnek. Az extra matt hatású Starfloor Click 55 és 55 Plus a gyönyörű, természetes megjelenésű mintázatokat ötvözi a kő, a fa és a beton hatású padlólapokkal, az elegáns matt felülettel, az élet nehéz pillanataiban is helytálló tartóssággal és az egyszerű fektethetőséggel.

Tarkett Starfloor Click 55 és 55 Plus vinyl padlóburkolat

Extra elegáns hangulat az otthona számára

A Tarkett Starfloor Click 55 és 55 Plus termékek elegáns extra matt felülettel készülnek, melyek tovább erősítik a helyiség hangulatának autentikus szépségét. A lágy, visszafogott színárnyalatokkal tökéletesen kiegészítik a világos bútorokat, ami élettel tölti meg a helyiséget, legyen az akár a fürdőszoba, a konyha vagy a nappali. A természetes hatású színek különleges választékával, illetve a fa, a kő és a beton hatásának megidézésével a Starfloor Click 55 és 55 Plus termékek, melyek gondos kézi munkával Európában készülnek, olyan finom dizájnokat kínálnak, melyek segítik a helyiség hangulatának kialakítását bárhol a házban.

Tarkett Starfloor Click 55 és 55 Plus vinyl padlóburkolat

Az időtálló szépség

Biztos lehet benne, hogy a Starfloor Click 55 és 55 Plus stílusa nem lesz tiszavirág életű. A húszéves garanciával támogatott vinyl padlóburkolat tartós, professzionális minőségű koptatóréteggel rendelkezik. A Top Clean felületvédelemmel kezelt termékek nagyobb ellenálló képességet kínálnak a konyhában, a folyosón, a gyerekszobában és ténylegesen mindenhol, ahol kopások, karcolások és foltok keletkezhetnek, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy mennyire egyszerű a tisztítása és a karbantartása.

Tarkett Starfloor Click 55 és 55 Plus vinyl padlóburkolat

Klikk-rendszerrel fektethető

A billenő klikk rendszernek köszönhetően még sohasem volt ennyire gyors és egyszerű a Starfloor Click 55 és 55 Plus fektetése. A lapokhoz és a háromféle hosszúságú pallókhoz - melyek mind a négy oldalukon fózoltak - a nagyobb hangelnyelést biztosító akusztikus alátét és a tökéletes összhangot szolgáló szegélylécek választhatók.

Függetlenül attól, hogy Önnek melyik lesz a kedvence, a Starfloor Click 55 és 55 Plus az extra matt hatással mindent biztosít, amit a természetes és nyugalmat árasztó környezet igényel. Egyszerűen megfogalmazva, matt elegancia a hitelesség aurájával.

Tarkett Starfloor Click 55 és 55 Plus vinyl padlóburkolat

A Starfloor Click 55 és 55 Plus vinyl padlóburkolatok angol nyelvű letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Tarkett munkatársától, használja az alábbi gombok egyikét.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1031 Budapest, Záhony u. 7.
Telefon: +36 1 437 8150
Fax: +36 1 437 8151
E-mail:
Web: http://intezmenyi.tarkett.hu
Web: http://lakossagi.tarkett.hu
Sámson Ádám
  +36 20 569 1039
   
   
   
   
A Tarkett világszinten piacvezető a padlóburkolatok és sportburkolatok innovatív és fenntartható megoldásainak terén. A Tarkett Csoport széles termékválasztékával, melynek részét képezi a PVC, a linóleum, a szőnyeg, a futópálya, a szalagparketta valamint a műfű és atlétikai pálya borítás, több mint 100 országban szolgálja ki az ügyfeleit. A főbb márkák: Tarkett, Desso, Johnsonite, Tandus Centiva, Tarkett Sports, FieldTurf és Beynon.
A 13000 alkalmazottal és 34 gyártóüzemmel rendelkező Tarkett mintegy 1,3 millió négyzetméter padlóburkolatot értékesít nap mint nap kórházak, iskolák, otthonok, irodák, üzletek és sportlétesítmények számára.
A környezetvédelem és a társadalom támogatása iránt elkötelezett Tarkett Csoport a Cradle to Cradle® alapelveken alapuló öko-innovációs stratégiát valósít meg, és támogatja a körkörös gazdaságot, amelynek célja hogy hozzájáruljon az emberek egészségéhez és jól-létéhez (wellbeing).
Kulcsszavak:  tarkett  Starfloor  Click  55  Click  55  Plus  vinyl  padlóburkolat  padlólap  LVT  heterogén  padló