Schrack Seconet Biztonságtechnikai Kft.

Schrack Seconet oltásvezérlő központok

Megbízható oltásvezérlő központok egy- vagy többzónás oltásvezérlő rendszerekhez. Az Integral oltásvezérlő központok alkalmasak különböző automatikus tűzoltórendszerekhez, mint CO² oltóberendezések vagy argonnal oltó berendezések. A felhasználóbarát kezelőfelület folyamatosan fejlődik.

Termékcsalád tagjai

Integral IP MXE többzónás oltásvezérlő központ
 
Integral IP MXE többzónás oltásvezérlő központ

A szabványok és irányelvek tekintetében az Integral IP MX központ oltásvezérlőként (az EN 12094-1 és VdS 2496 szabványok szerinti elektronikus automata vezérlő- és késleltető berendezésként), továbbá a tűzjelző/oltó rendszerek kombinált központjaként is használható. Ehhez az alkalmazáshoz egyéni szekrényváltozatok, külső kijelzőmezők és egy LED másodkijelző tabló áll rendelkezésre. Az egyedülálló redundancia-koncepció, valamint a különleges biztonság alapján, ami ezzel a különböző alkalmazások számára adva van, az Integral IP MX rendszert Integral IP MXE oltóközpontként (elektronikus vezérlő- és késleltető készülék), vagy kombinált tűzjelző-/oltóközpontként lehet alkalmazni.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Integral IP CXE egyzónás oltásvezérlő központ
 
Integral IP CXE egyzónás oltásvezérlő központ

Az Integral IP CX központ egyzónás oltásvezérlő központként (az EN 12094-1 és VdS 2496 szabvány és irányelv követelményei, vagy kombinált tűzjelző/oltásvezérlő központként alkalmazható. Ehhez az alkalmazáshoz egyéni szekrényváltozat áll rendelkezésre, amely az oltási zónához járulékos LED másodkijelző tablót és külön szabadon programozható be- és kimeneteket tartalmaz. Ebben a kivitelben az Integral IP CXE egy oltási zónával rendelkező tűzoltó berendezés vezérlésére és felügyeletére alkalmas és engedélyezett.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Külső kezelő- és kijelzőmezők oltásvezérlő központokhoz
 
Külső kezelő- és kijelzőmezők oltásvezérlő központokhoz

A Schrack Seconet nagy hangsúlyt fektet az egyszerű és felhasználóbarát kezelésre, ezért rendszereik kezelőfelületeit ügyfelei igényeinek és a tűzoltóság követelményeinek figyelembevételével fejlesztik tovább. Kezelőfelületek több mint 20 nyelven állnak rendelkezésre. Az Integral IP kezelőmezőkön kívül a tűzoltói kezelőmezők számos változatát és kivitelét (pl. az ÖNORM F 3031, DIN 14662, SN054002 szerint), valamint a Led-kijelző mezőket is kínálnak. Az Integral IP tűzjelző rendszer TCP/IP tárhozzáféréses kezeléséhez a központi kezelőmező számítógépen, okostelefonon vagy táblagépen keresztül is megjeleníthető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...