Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Schneider Electric hőmérséklet felügyeleti készülékek

Hőmérséklet, páratartalom és levegőminőség analízis, szoftveres rendszerbe foglalva a folyamatos állapotfelügyeletért, hogy az energiaelosztó hálózatának potenciális tűzesettel veszélyeztető hibáit akár hónapokkal előre felismerhesse, mindezt pár hőkamerás mérés áráért.

Termékcsalád tagjai

Easergy CL110 vezeték nélküli környezeti érzékelő
 
Easergy CL110 vezeték nélküli környezeti érzékelő

Az Easergy CL110 környezeti érzékelő a PowerLogic termékcsalád része, mely folyamatos környezeti hőmérséklet és páratartalom adatokat biztosít állapot-felügyeleti célokból közép- és kisfeszültségű berendezésekből. A CL110 kontakt hő- és páratartalom szenzor tokozott áramsínek köpeny hőmérésére használható a toksín élettartamára káros túlmelegedések kiszűrésére (külső körülmények miatti, vagy túlterhelés miatti melegedés), és elosztószekrényen belüli hő- és páratartalom mérésre szolgál harmatpont meghatározásra (mikor csapódik ki a pára a levegőből, potenciálisan veszélyes vizesedést előidézve az elosztószekrényben).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Easergy TH110 vezeték nélküli hőmérséklet érzékelő
 
Easergy TH110 vezeték nélküli hőmérséklet érzékelő

Az Easergy TH110 kontakt hőmérő a PowerLogic termékcsalád része, egy önmegtáplálású vezeték nélküli hőmérséklet érzékelő, mely folyamatos hőmérséklet adatot biztosít a kritikus gyűjtősín- és kábelcsatlakozásokról állapot-felügyeleti célokból a közép- és kisfeszültségű berendezésekből. Transzformátorok és kábelcsatlakozási pontok vezetőnként történő hőmérésére használható, a csatlakozási pontok lazulásának kiszűrése a célja.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
PowerLogic HeatTag levegőminőség analizátor
 
PowerLogic HeatTag levegőminőség analizátor

A PowerLogic HeatTag, a PowerLogic termékcsalád része, egy innovatív intelligens érzékelő, amely képes elemezni a gázokat és részecskéket a kapcsolószekrényben, és riaszt, mielőtt bármilyen füst vagy szigetelés barnulása bekövetkezne. A HeatTag levegőminőség analizátor egy levegő hő és páratartalom szenzor és 14 gáz analízisét végzi beépített AI-jal, hogy kiszűrhető legyen az, ha az elosztószekrényen belül bárhol túlmelegedik a vezetékezés akár szigetelés-, vagy eszköz öregedés miatt, vagy lazuló csatlakozások nyomán.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...