Schlüter-Systems KG<br>Magyarországi Képviselet

Schlüter® profilok

A Schlüter® profilok ideális kombinációt tesznek lehetővé a funkcionalitás és a dizájn között. A választék magában foglalja a profilokat a szegélyek lezárására a falaknál és a padlónál, a lépcsőknél, továbbá az építőelemek, mezőhatárolók, szegély- és csatlakozó fugák kialakításához.

Termékcsalád tagjai

Schlüter®-SCHIENE M záróprofil Schlüter ®-SCHIENE-BASIC záróprofilok Schlüter ®-SCHIENE-ES záróprofilok Schlüter®-SCHIENE-V záróprofilok
 
Schlüter® padlóburkolat-lezárás
10 termék

Az olyan élzáróprofilok, mint az eredeti Schlüter-SCHIENE lehatárolják a burkolat szélét és védik a kerámia- vagy természetes kőlapok külső éleit a mechanikus erőbehatás okozta sérülésektől. A Schlüter-RENO profilok lépcsőzetmentes átmenetet biztosítanak az egymással szomszédos padlóburkolatok között. Padlóburkolatokhoz készített záróprofiljaink hozzájárulnak a padlóburkolat szép összképéhez és tartósságához.

10 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-QUADEC profil Schlüter®-RONDEC profil Schlüter®-JOLLY záróprofil Schlüter®-SCHIENE TS záróprofil
 
Schlüter® falsarkok és lezárások, fürdőszobai kiegészítők
23 termék

A Schlüter®-JOLLY, Schlüter®-RONDEC és Schlüter®-QUADEC sorozatokhoz tartozó profilok mechanikai terhelésnek ellenálló és dekoratív lezárásokat eredményeznek a falburkolatoknál és a csempéből, illetve természetes kőből készülő lábazat- szegélyeknél. A számos anyag- és színváltozat révén ezekkel a profilokkal a kreativitásnak nincsenek határai. A dekoratív Schlüter®-DESIGNLINE és Schlüter®-QUADEC-FS bordűr-profilokkal kombinálva a Schlüter® rendszer alkalmazásával lehetséges a hangsúlyozottan dizájnos kivitelezés.

23 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-TREP-V lépcsőprofilok Schlüter ®-TREP-E lépcsőprofilok Schlüter®-TREP-G lépcsőprofilok Schlüter®-TREP-B lépcsőprofilok
 
Schlüter® lépcsőprofilok
8 termék

A lépcsőfokok szélei erős mechanikai terhelésnek vannak kitéve és balesetveszélyesek. A Schlüter-TREP-profilok csúszásgátló kivitelük és optikai felismerhetőségük révén biztonságosabbak. Óvják a lépcsőfokok peremét, és ezáltal biztosítják, hogy a lépcsők burkolata ne károsodjon. A Schlüter®-TREP profilok ideálisan kombinálhatók a Schlüter®-LIPROTEC fényprofil technikával a lépcsőfokok megvilágítására.

8 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter ®-DILEX-EZ 6 / 9 feszültségmentesítő profil Schlüter ®-DILEX-RF fugaprofil szegélyekhez Schlüter®-DILEX-BT szerkezeti dilatációs profil Schlüter®-DILEX-EDP fugaprofil
 
Schlüter® dilatációs, perem- és csatlakozófuga profilok
32 termék

A Schlüter-DILEX sorozat pro?ljai karbantartásmentes és a funkciónak megfelelő megoldást kínálnak az összes releváns burkolólap dilatációs fugáira. Kínálatunk számos pro?ltípust tartalmaz a szerkezeti fugákhoz, az aljzatfugákhoz és hidegburkolati dilatációs, perem- és csatlakozófugákhoz. Az összes pro?l beépítésére a burkolat kialakítása során kerül sor. DILEX-pro?lok a burkolat későbbi mechanikai, vagy vegyi terhelésének megfelelően különböző anyagkivitelben készülnek.

32 termék
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Schlüter ®-VINPRO-S záróprofil Schlüter ®-VINPRO-T burkolatváltó profil Schlüter®-VINPRO-STEP lépcsőprofil Schlüter ®-VINPRO-RO záróprofil
 
Schlüter® profilok rugalmas fal- és padlóburkolatokhoz
6 termék

Védi a padló-, fal- és lépcsőburkolatok széleit. Gyorsan és egyszerűen beépíthető. Megakadályozza azt, hogy a különféle anyagú és magasságú padlóburkolatok csatlakozásánál megbotoljunk.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...