Újabb arany szobrot kapott a GEALAN BIM-megoldása

Az elmúlt 2 év első helyezései után a GEALAN újfent meggyőző teljesítményt nyújtott épületinformációs modellezésével, azaz BIM-megoldásaival a műszaki támogató eszközöket értékelő rangos zsűri előtt.

A Heinze által alapított ARCHITECTS′ DARLING® díj építész zsűrije ismét – immáron harmadszorra – a GEALAN digitális tervezői csomagjának ítélte a legmagasabb pontszámot a német építőiparon belül. Özkan Arslan, a GEALAN digitális tervezésért felelős vezetője, aki a díjat átvette nyilatkozatában elmondta, hogy a csapat elkötelezettsége és kreativitása nap mint nap hozzájárul ahhoz,  hogy újabb eszközökkel kerülhessenek bővítésre a cég digitális fejlesztései.

Újabb arany szobrot kapott a GEALAN BIM-megoldása
Újabb arany szobrot kapott a GEALAN BIM-megoldása

Özkan Arslan, a GEALAN digitális tervezésért felelős vezetője örömmel vette át a harmadik egymást követő ARCHITECTS′ DARLING® Gold Award díjat a legjobb BIM-megoldásért. „Az innováció keresése vállalatvezetésünk alapelvei közé tartozik, amely ösztönzően hat a fejlődésre. Ez adja a lendületet, hogy mindig új lehetőségeket fedezzünk fel.” – tette hozzá Özkan Arslan.

Újabb arany szobrot kapott a GEALAN BIM-megoldása
Újabb arany szobrot kapott a GEALAN BIM-megoldása

A 3D-s nyílászáró-modellezés segítségével a termékek valósághű szimulációját hozhatják létre a tervezők és építészek. A tervezéshez részletes külső és belső nézet készíthető, illetve a projektek műszaki megvalósíthatósága is egyszerűbb módon felmérhető. Az épületmodellező megoldás kiegészítéseként a projektstruktúrát a közelmúltban integrálták az új arculattal és egy felhasználóbarátabb kezelőfelülettel fejlesztett 3.0-ás verziójú tervezőszoftverükbe. Ez utóbbi fejlesztés további nagy előnye, hogy megkönnyíti az adatok cseréjét és értelmezését a felhasználók, tehát a tervezők és a kivitelezők között.

A linkre kattintva részletesebben is olvashat a GEALAN digitális rendszereiről és tervezést segítő megoldásairől: GEALAN - BIM megoldások

A hírben szereplő termékek
GEALAN-KUBUS® ablakrendszer GEALAN-LINEAR® profilrendszer GEALAN S 9000 profilrendszer GEALAN S 8000 profilrendszer
 
GEALAN profilrendszerek
7 termék

A GEALAN profilrendszerből gyártott műanyag ablakok nemcsak a külső megjelenésre fektetnek hangsúlyt. A kimunkált és a legkisebb részletekig kidolgozott profilgeometriák minden műszaki követelménynek megfelelnek. A modern nyílászáró gyártástechnológia az esztétikai követelménytől és szerkezettől függően nemcsak fehér színben, hanem GEALAN-acrylcolor®, dekor- és fafólia kivitelben is megvalósítható.

7 termék
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
GEALAN-CAIRE® szellőzőrendszerek
 
GEALAN-CAIRE® szellőzőrendszerek

Önmagában a klasszikus ablakszellőzés már nem elegendő a mai szellőztetési előírásokhoz. A GEALAN-CAIRE® szellőzőrendszerek úgy gondoskodnak a szellőzésről, hogy egészséges, kényelmes beltéri klíma jön létre anélkül, hogy a szellőzésre kellene gondolnia. Attól függően, hogy kis vagy nagy helyiségeket akar-e szellőztetni, vagy meglévő vagy új épületekbe kíván szellőztetni: a GEALAN-CAIRE® a megfelelő megoldást kínálja.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GEALAN-SMOOVIO® tolóajtó rendszer - Helytakarékos és teret nyitó
 
GEALAN-SMOOVIO® tolóajtó rendszer

A lakótér kialakítása költséges, ezért a lehető legoptimálisabban kell kihasználni. A GEALAN-SMOOVIO® tolóajtó rendszer először kombinálja a toló szerkezetek helytakarékos komfortját a kiemelkedő tömítéssel. Az új fejlesztésű vasalat, az innovatív profilkiképzés és az optimalizált tömítés együttes hatása teszi mindezt lehetővé.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
GEALAN-SENSE® biztonsági érzékelők
 
GEALAN-SENSE® biztonsági érzékelők

A hatékony betörés elleni védelem nem feltétlenül drága vagy körülményes. A GEALAN-SENSE® termékcsalád a privát lakóhelyiség számára utólag is könnyen beszerelhető megoldásokat kínál, amelyek a legtöbb esetben már a tényleges betörés előtt elriasztják a betörőket. A GEALAN-SENSE® biztonsági érzékelők különböző kivitelezésben kaphatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...