ESSMANN termékek a Kingspan Light + Air divízióban

ESSMANN termékek a Kingspan Light + Air divízióban

Bevilágítási megoldások, hő- és füstelvezetés és természetes szellőztetés

Az ESSMANN Hungária Kft. 2017-től a Kingspan csoport új divízójának részeként működik. A Kingspan Light + Air a világ piacvezetője a bevilágítási megoldások, hő- és füstelvezetés és természetes szellőztetés területén.

A hőszigetelt panelek és épületburok termékek területén világelső, a tőzsdén magasan jegyzett Kingspan, az építőiparban a folyamatos fejlesztéseiről, a dizájnról, minőségről és kiváló technikai szakértelméről ismert.

A Kingspan és az ESSMANN csoport termékei optimálisan egészítik ki egymást, ugyanazon épületen belül jól kombinálhatók és integrálhatók, ezáltal a cég ügyfeleinek több komfortot, gyorsabb befejezést, hatékonyabb energiafelhasználást és jobb tűzvédelmet tud biztosítani.

A Kingspan stratégiájának megfelelően, melynek célja, hogy folyamatosan újabb termékeket és megoldásokat fejlesszen az energiahatékonyság és tűzvédelmi tulajdonságok javításával, a Kingspan egy új, globális divíziót hozott létre “Kingspan Light + Air” néven. Ebben vannak összefogva a bevilágítás, természetes szellőztetés és tűzvédelem (hő- és füstelvezetés) területén kínált termékek és rendszermegoldások.

Tekintse meg a Kingspan Light + Air divíziójának bemutatkozó videóját:

A hírben szereplő termékek
ESSMANN 6/1-es típusú tetőkibúvó készlet utólagos szereléshez ESSMANN F6 pneumatikus füstelvezető szerkezet kupolákhoz ESSMANN classic felülvilágító kupola Leesésgátló rács ESSMANN kupolákhoz
 
ESSMANN kupolák
24 termék

Az ESSMANN felülvilágító kupolák a természetes bevilágítás, a szellőztetés és a füstelvezetés műszaki feladata mellett teljesítik az esztétikus építészet igényeit is. Az ESSMANN felülvilágító kupolák alkalmasak a kereskedelmi, ipari és középületek lapostetőibe történő beépítésre max. 25 fokos tetőlejtésig. A kupolák a felülvilágítási funkción kívül napi szellőztetésre és/vagy hő- és füstelvezetésre is használhatók.

24 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ESSMANN F6 pneumatikus füstelvezető szerkezet sávfelülvilágítókhoz ESSMANN basic típusú sávfelülvilágító HDS árnyékoló és védőrács ESSMANN sávfelülvilágítókhoz ESMANN NRWG 48V motoros füstelvezető szerkezet sávfelülvilágítókhoz
 
ESSMANN sávfelülvilágítók
10 termék

Az ESSMANN sávfelülvilágítókat ipari építmények, raktárházak, gyártóhelyek, bevásárlóközpontok és más nagy alapterületű gazdasági és közigazgatási építmények lapostetőin alkalmazzák. Kiváló minőségű extrudált alumíniumprofilokból állnak, és íves vagy 30° vagy 45°-ban döntött nyeregtetős kivitelben kaphatók. Az üvegezés hidegen alakított polikarbonát üregkamrás lemezekből áll, melyeket az európai tűzvédelmi irányelveknek megfelelően kiviteleztek.

10 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Brakel Fumetica középen felnyíló kupola Brakel Fumetica+Aerobase minden időjárásnál használható középen felnyíló kupola Brakel Duo Therma középen felnyíló tetőszellőztető Brakel Sky-XS tetőkibúvó
 
Brakel kupolák, szellőztető ablakok
5 termék

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Brakel Eura zsalus szellőztető Brakel Eura+Aerobase minden időjárásnál használható zsalus szellőztető Brakel Optima zsalus szellőztető Brakel Estra üvegezett zsalus szellőztető
 
Brakel zsalus szellőztetők
7 termék

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...