Ceresit hőszigetelő rendszerek - Áttekintés 2.0

Lélegző és expressz rendszer változatok a különleges igényeknek megfelelően

Ceresit Hőszigetelő rendszerek
Ceresit Hőszigetelő rendszerek
Galéria


A Henkel az építőipari szakemberek részére, az összetett külső hőszigetelő rendszerek (ETICS) széles skáláját kínálja homlokzatok szigeteléséhez. Ezeknek a rendszereknek az egyik legnagyobb előnyük, hogy minden elemük harmóniában van egymással. A Ceresit Ceretherm rendszerek jelentősen redukálják a zaj, illetve a nedvesség bejutását az épületekbe, valamint mérsékelik az energiafogyasztást is. Továbbá, a Ceresit VISAGE festékeknek és vakolatoknak köszönhetően a ház frontja elsődleges tervezési elemként tűnik fel - és mindez maradéktalanul összepasszol a Ceresit ETICS rendszereivel. A különféle igények, mint például a gyors kiépíthetőség vagy az erőbehatásokkal szembeni fokozott ellenállóképesség sem jelentenek problémát, ugyanis rendszereinket ezekhez is tudjuk igazítani. Akármelyik mellett döntünk, garantált, hogy precízen összeválogatott elemekből álló, megbízható és magas minőségű hőszigetelést kapunk. A Ceresit hőszigetelő rendszerekről érdemes tudni, hogy a Fibre Force szálerősítésnek köszönhetően a ragasztó- és ágyazótapaszaink fokozott mechanikai ellenállóképességgel rendelkeznek. A Ceresit akril-, illetve szilikon-szilikát alapú fedővakolatai "dörzsölt" és "kapart" struktúrában, különféle szemcseméretben érhetők el, míg a szilikon-, illetve szilikátalapú fedővakolatok "kapart" struktúrában állnak a rendelkezésünkre. Amellett, hogy a Ceresit fedővakolatok színüket hosszú távon megőrzik, az időjárás viszontagságaival is felveszik a versenyt (Double-Dry technológia), valamint a BioProtect-formulának köszönhetően védenek az algásodás és a gombásodás ellen is. A fedővakolataink géppel is felvihetőek és megtalálhatóak a Ceresit Colours of Nature® színeiben.
Változatok a különleges igényeknek megfelelően:
  • Lélegző
  • Expressz
Ceresit Hőszigetelő rendszerek-Lélegző
Ceresit Hőszigetelő rendszerek-Lélegző
Galéria


Lélegző

Kimondottan páraáteresztő rendszer, mely egyben alacsony vízfelvételi tulajdonsággal rendelkezik. Amellett, hogy rendkívül tartós eredményt nyújt, a legmagasabb tűzállósági osztályba (A2-s1, d0) tartozik, így elsősorban magas épületekhez ajánlott, ahol elvárás a tűzállóság is. Ezen felül, kifizetődő megoldást jelenthet olyan épületeknél, amelyek erdők, parkok vagy nyirkos területek közelében helyezkednek el, ugyanis rendkívül ellenálló a biológiai behatásokkal szemben, mint például az algásodás vagy a gombásodás.

Termékek: Ceresit CT 80, Ceresit CT 190, Kőzetgyapot hőszigetelő tábla, Ceresit CT 16 vakolatalapozó, Ceresit CT 72 "kapart" hatású szilikát vakolat, Ceresit CT 54 szilikátalapú homlokzatfesték

Ceresit Hőszigetelő rendszerek-Expressz
Ceresit Hőszigetelő rendszerek-Expressz
Galéria


Expressz

Komfortosabb és 5 nappal rövidebb ideig tartó kivitelezést nyújtó, rendkívül tartós rendszer. A hagyományos hőszigetelő rendszerekhez képest fele akkora súllyal rendelkezik. Továbbá, meglehetősen páraéteresztő rendszer, mely felveszi a versenyt a biológiai támadásokkal szemben is, mint például az algásodás és a gombásodás. Olyan épületeknél ajánlott, ahol rövid időn belül meg kell valósulnia az ETICS rendszer kiépítésének, valamint ahol fontos a hőszigetelő rendszer minél kisebb súlya.

Termékek: Ceresit CT 84 poliuretán ragasztóhab, Expondált (EPS, grafitos EPS) és extrudált (XPS) polisztirol hőszigetelő tábla, Ceresit CT 80, Ceresit CT 82, Thermo Universal és lúgálló üvegszövet háló, Ceresit CT 16 vakolatalapozó, Ceresit CT 60 vakolat, Ceresit CT 64 vakolat, Ceresit CT 174 vakolat, Ceresit CT 175 vakolat, Ceresit CT 72 vakolat, Ceresit CT 74 vakolat, Ceresit CT 79 vakolat, Ceresit CT 42 homlokzatfesték, Ceresit CT 48 homlokzatfesték, Ceresit CT 49 homlokzatfesték, Ceresit CT 54 homlokzatfesték

Az egyik ilyen kiváló termékük a Ceresit CT 84 PU-ragasztóhab:

Ceresit CT 84 PU-ragasztóhab
Ceresit CT 84 PU-ragasztóhab
Galéria
Egy kimondottan hatékony és könnyű poliuretán ragasztóhab polisztirol táblák ragasztásához, illetve a táblák közötti rések kitöltéséhez. Rendkívül gyors, akár 2 óra után már dűbelezhető is. Kíváló hőszigetelő képességgel rendelkezik, emellett vízálló, alacsony hőmérsékleten és magas páratartalom mellett is alkalmazható. A hagyományos cementbázisú tapaszokhoz képest 100 %-kal több a kiadóssága és 15 %-kal nagyobb a ragasztóereje.
  • Kiszerelés: 850 ml fém dobozban
  • Kiadósság:
    • homlokzati hőszigetelés esetén kb. 10 m²/850 ml
    • lábazati hőszigetelés esetén kb. 14 m²/850 ml
A Ceresit hőszigetelő rendszerek és vakolatok letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Henkel Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Ceresit vakolatok
11 termék

A vakolatok mint a hőszigetelő rendszer utolsó részei, nagyon fontosak. További tulajdonságokat adnak a rendszernek, és biztosítják a lehetőséget, hogy a színek és szerkezetek széles választékának köszönhetően stílusos és szép homlokzatokat tudjunk kialakítani

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Ceresit alapozók
2 termék

Az utólagos hőszigeteléshez alkalmazott Ceresit vakolatok felhordása előtt a megfelelően előkészített felület alapozására szolgálnak.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Ceresit hőszigetelő rendszerek kiegészítő anyagai
4 termék

Polisztirol és/vagy ásványi gyapot hőszigetelő táblák ragasztására és vakolaterősítő háló ágyazására.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Ceresit Visage termékek
6 termék

Természetes hatású vakolatok és festékek

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Ceresit hőszigetelő rendszerek
Általános, víztaszító és öntisztuló rendszer változatok a különleges igényeknek megfelelően
Ceresit hőszigetelő rendszerek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...