proidea.hu online termékinformációs katalógus

Ceresit hőszigetelő rendszerek - Áttekintés 2.0


2018. november 28.

Lélegző és expressz rendszer változatok a különleges igényeknek megfelelően

Ceresit Hőszigetelő rendszerek

A Henkel az építőipari szakemberek részére, az összetett külső hőszigetelő rendszerek (ETICS) széles skáláját kínálja homlokzatok szigeteléséhez. Ezeknek a rendszereknek az egyik legnagyobb előnyük, hogy minden elemük harmóniában van egymással. A Ceresit Ceretherm rendszerek jelentősen redukálják a zaj, illetve a nedvesség bejutását az épületekbe, valamint mérsékelik az energiafogyasztást is. Továbbá, a Ceresit VISAGE festékeknek és vakolatoknak köszönhetően a ház frontja elsődleges tervezési elemként tűnik fel - és mindez maradéktalanul összepasszol a Ceresit ETICS rendszereivel. A különféle igények, mint például a gyors kiépíthetőség vagy az erőbehatásokkal szembeni fokozott ellenállóképesség sem jelentenek problémát, ugyanis rendszereinket ezekhez is tudjuk igazítani. Akármelyik mellett döntünk, garantált, hogy precízen összeválogatott elemekből álló, megbízható és magas minőségű hőszigetelést kapunk. A Ceresit hőszigetelő rendszerekről érdemes tudni, hogy a Fibre Force szálerősítésnek köszönhetően a ragasztó- és ágyazótapaszaink fokozott mechanikai ellenállóképességgel rendelkeznek. A Ceresit akril-, illetve szilikon-szilikát alapú fedővakolatai "dörzsölt" és "kapart" struktúrában, különféle szemcseméretben érhetők el, míg a szilikon-, illetve szilikátalapú fedővakolatok "kapart" struktúrában állnak a rendelkezésünkre. Amellett, hogy a Ceresit fedővakolatok színüket hosszú távon megőrzik, az időjárás viszontagságaival is felveszik a versenyt (Double-Dry technológia), valamint a BioProtect-formulának köszönhetően védenek az algásodás és a gombásodás ellen is. A fedővakolataink géppel is felvihetőek és megtalálhatóak a Ceresit Colours of Nature® színeiben.
Változatok a különleges igényeknek megfelelően:
  • Lélegző
  • Expressz
Ceresit Hőszigetelő rendszerek-Lélegző

 
Lélegző

Kimondottan páraáteresztő rendszer, mely egyben alacsony vízfelvételi tulajdonsággal rendelkezik. Amellett, hogy rendkívül tartós eredményt nyújt, a legmagasabb tűzállósági osztályba (A2-s1, d0) tartozik, így elsősorban magas épületekhez ajánlott, ahol elvárás a tűzállóság is. Ezen felül, kifizetődő megoldást jelenthet olyan épületeknél, amelyek erdők, parkok vagy nyirkos területek közelében helyezkednek el, ugyanis rendkívül ellenálló a biológiai behatásokkal szemben, mint például az algásodás vagy a gombásodás.

Termékek: Ceresit CT 80, Ceresit CT 190, Kőzetgyapot hőszigetelő tábla, Ceresit CT 16 vakolatalapozó, Ceresit CT 72 "kapart" hatású szilikát vakolat, Ceresit CT 54 szilikátalapú homlokzatfesték

Ceresit Hőszigetelő rendszerek-Expressz

 
Expressz

Komfortosabb és 5 nappal rövidebb ideig tartó kivitelezést nyújtó, rendkívül tartós rendszer. A hagyományos hőszigetelő rendszerekhez képest fele akkora súllyal rendelkezik. Továbbá, meglehetősen páraéteresztő rendszer, mely felveszi a versenyt a biológiai támadásokkal szemben is, mint például az algásodás és a gombásodás. Olyan épületeknél ajánlott, ahol rövid időn belül meg kell valósulnia az ETICS rendszer kiépítésének, valamint ahol fontos a hőszigetelő rendszer minél kisebb súlya.

Termékek: Ceresit CT 84 poliuretán ragasztóhab, Expondált (EPS, grafitos EPS) és extrudált (XPS) polisztirol hőszigetelő tábla, Ceresit CT 80, Ceresit CT 82, Thermo Universal és lúgálló üvegszövet háló, Ceresit CT 16 vakolatalapozó, Ceresit CT 60 vakolat, Ceresit CT 64 vakolat, Ceresit CT 174 vakolat, Ceresit CT 175 vakolat, Ceresit CT 72 vakolat, Ceresit CT 74 vakolat, Ceresit CT 79 vakolat, Ceresit CT 42 homlokzatfesték, Ceresit CT 48 homlokzatfesték, Ceresit CT 49 homlokzatfesték, Ceresit CT 54 homlokzatfesték

Az egyik ilyen kiváló termékük a Ceresit CT 84 PU-ragasztóhab:

Ceresit CT 84 PU-ragasztóhab  
Egy kimondottan hatékony és könnyű poliuretán ragasztóhab polisztirol táblák ragasztásához, illetve a táblák közötti rések kitöltéséhez. Rendkívül gyors, akár 2 óra után már dűbelezhető is. Kíváló hőszigetelő képességgel rendelkezik, emellett vízálló, alacsony hőmérsékleten és magas páratartalom mellett is alkalmazható. A hagyományos cementbázisú tapaszokhoz képest 100 %-kal több a kiadóssága és 15 %-kal nagyobb a ragasztóereje.
  • Kiszerelés: 850 ml fém dobozban
  • Kiadósság:
    • homlokzati hőszigetelés esetén kb. 10 m²/850 ml
    • lábazati hőszigetelés esetén kb. 14 m²/850 ml
A Ceresit hőszigetelő rendszerek és vakolatok letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Henkel Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6.
Telefon: +36 1 372 5555
Fax: +36 1 209 1543
E-mail:
Web: www.cimsec.hu
Web: www.ceresit.hu
Szentgyörgyi László
termékmenedzser  
Husz Máté
  +36 30 816 2202
   
   
A Henkel Magyarország Kft. – jogelődjeivel együtt – 1987 óta működik Magyarországon. Tulajdonosa a bécsi székhelyű Henkel Central Easten Europe. A vállalat hazánkban három üzleti területen folytatja tevékenységét: Laundry & Home Care, Beauty Care és Adhesive Technologies.
A Laundry & Home Care üzletág olyan jól ismert és nagyrészt piacvezető márkák értékesítésével foglalkozik, mint a Biopon, a Persil és a Tomi mosószerek, a Silan öblítő, illetve a takarítószerek közül a Bref, a Clin, a Sofix, és az Opti.
A Beauty Care üzletág a haj-, test- és szájápolás területén kínál kiváló, népszerű világmárkákat, ezek többek közt a Fa, a Palette, a Syoss, a Taft, és a Vademecum. Professzionális felhasználásra készülnek a Schwarzkopf Professional fodrászati termékek.
Az Adhesive Technologies üzletág egyrészt lakossági és szakipari ragasztóanyagokat kínál irodai, barkács és építési területekre (Ceresit, Cimsec, Pattex, Pritt, Thomsit), másrészt ipari felhasználáshoz forgalmaz ragasztó, tömítő és felületkezelő anyagokat, illetve technológiákat (Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson, Aquence).
A Henkel Magyarország Kft. jelenleg két gyárban folytat termelést.
Körösladányban mosó- és háztartási tisztítószereket állítanak elő. A Henkel gyár a vállalat közép-kelet-európai régiójának egyik legjelentősebb ellátó központja.
2012-ben zöldmezős beruházással épült meg a Komárom-Esztergom megyei Környén a Henkel új ragasztógyára, ahol jelenleg vizes bázisú és elektronikai ragasztóanyagok készülnek.
A Henkel magyarországi központja Budapesten található.
Márkanevek: Ceresit, Cimsec
Hír
Ceresit hőszigetelő rendszerek
2018.10.12    
Kulcsszavak:  henkel  ceresit  hőszigetelő  rendszerek  vakolatok  ragasztók  alapozók  hőszigetelés  homlokzati  szigetelés