Ceresit hőszigetelő rendszerek

Általános, víztaszító és öntisztuló rendszer változatok a különleges igényeknek megfelelően

Ceresit hőszigetelő rendszerek
Ceresit hőszigetelő rendszerek
Galéria

A Henkel az építőipari szakemberek részére, homlokzatok szigeteléséhez, összetett külső hőszigetelő rendszerek széles körét kínálja (ETICS), amelyek előnye, hogy minden elemük összhangban áll egymással. A Ceresit Ceretherm rendszerek lényegesen csökkentik az épület energiafogyasztását, valamint a zaj és nedvesség behatolását. Mi több, a Ceresit VISAGE vakolatok és festékek révén a házak frontja fő tervezési elemmé lép elő – és mindez teljesen összeillik a Ceresit ETICS rendszereivel. Rendszereinket különféle igényekhez is tudjuk igazítani – például a gyors kiépíthetőség vagy az erőbehatásokkal szembeni fokozott ellenálló képesség. Bármit is választunk, biztosak lehetünk benne, hogy gondosan megválogatott elemekből összeálló, megbízható és minőségi hőszigetelést kapunk. Amit a Ceresit hőszigetelő rendszerekről általánosan tudni lehet, hogy a ragasztó- és ágyazótapaszaink fokozott mechanikai ellenállóképességgel rendelkeznek a Fibre Force szálerősítés révén. A Ceresit akril-, illetve szilikon-szilikát alapú fedővakolatai elérhetőek „kapart” és „dörzsölt” struktúrában, különféle szemcseméretben. A szilikon-, illetve szilikátalapú vakolataink „kapart” struktúrában kaphatók. A Ceresit fedővakolatok színüket tartósan megőrzik, ellenállnak az időjárás viszontagságaival szemben (Double Dry-technológia), illetve algásodás és gombásodás elleni védelemmel is rendelkeznek a BioProtect-formulának köszönhetően. A fedővakolataink géppel is felhordhatóak, illetve elérhetőek a Ceresit Colours of Nature® színeiben.

Rendszer változatok a különleges igényeknek megfelelően:
  • Általános
  • Víztaszító
  • Öntisztuló
Ceresit általános hőszigetelő rendszer
Ceresit általános hőszigetelő rendszer
Galéria
Általános

Megbízható és közkedvelt hőszigetelő rendszer, melyben a rétegek tökéletes egységet alkotnak magas szintű teljesítmény mellett. Ezenfelül gazdaságos megoldást jelenthet otthonának, illetve ellenáll a biológiai támadásoknak, mint a penészesedés vagy algásodás. Olyan épületeknél ajánlott használni, ahol megbízható és gazdaságos hőszigetelésre van szükség.

Termékek: Ceresit CT 80 ragasztótapasz, Ceresit CT 82 ragasztótapasz, Ceresit Thermo Universal ragasztótapasz, Ceresit CT 16 alapozófesték, Ceresit CT 60 akril vakolat, Ceresit CT 64 akril vakolat, Ceresit CT 42 akril vakolat.
Ceresit víztaszító hőszigetelő rendszer
Ceresit víztaszító hőszigetelő rendszer
Galéria

Víztaszító

Továbbfejlesztett rendszer, amely páraáteresztő, ugyanakkor a nedvességnek ellenáll és védelmet nyújt a biológiai támadásokkal szemben, mint a penészesedés vagy algásodás. Egyesíti a szilikon- és a szilikátalapú vakolatok jó tulajdonságait. A vizet fokozottabban taszítja, vízlepergető. Kiváló felhasználási paramétereit, olyan épületeknél javasoljuk alkalmazni, ahol egy fejlett hőszigetelő rendszerre van szükség.

Termékek: Ceresit CT 80 ragasztótapasz, Ceresit CT 82 ragasztótapasz, Ceresit Thermo Universal ragasztótapasz, Ceresit CT 190, Ceresit CT 16 alapozófesték, Ceresit CT 174 vakolat, Ceresit CT 175 vakolat, Ceresit CT 48, Ceresit CT 49 festék.
Ceresit öntisztuló hőszigetelő rendszer
Ceresit öntisztuló hőszigetelő rendszer
Galéria

Öntisztuló

Ennek a rendszernek a legnagyobb előnye, hogy a fedővakolat speciális összetétele miatt öntisztító és ezáltal fokozottan ellenáll a kosznak, víznek. A homlokzat felületén a szennyeződések nagyon nehezen tapadnak meg. A biológiai támadásoknak ellenáll, mint a penészesedés vagy algásodás. Kiváló felhasználási paramétereit, olyan épületeknél javasoljuk alkalmazni, ahol egy jobb hőszigetelő rendszerre van szükség, ami sokkal jobban ellenáll a víznek.

Termékek: Ceresit CT 80 ragasztótapasz, Ceresit CT 82 ragasztótapasz, Ceresit Thermo Universal ragasztótapasz, Ceresit CT 190, Ceresit CT 16 alapozófesték, Ceresit CT 74, Ceresit CT 48, Ceresit CT 49 festék.


A Ceresit hőszigetelő rendszerek és vakolatok letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Henkel Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Ceresit vakolatok
11 termék

A vakolatok mint a hőszigetelő rendszer utolsó részei, nagyon fontosak. További tulajdonságokat adnak a rendszernek, és biztosítják a lehetőséget, hogy a színek és szerkezetek széles választékának köszönhetően stílusos és szép homlokzatokat tudjunk kialakítani

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Ceresit alapozók
2 termék

Az utólagos hőszigeteléshez alkalmazott Ceresit vakolatok felhordása előtt a megfelelően előkészített felület alapozására szolgálnak.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Ceresit hőszigetelő rendszerek kiegészítő anyagai
4 termék

Polisztirol és/vagy ásványi gyapot hőszigetelő táblák ragasztására és vakolaterősítő háló ágyazására.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Ceresit Visage termékek
6 termék

Természetes hatású vakolatok és festékek

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Ceresit hőszigetelő rendszerek - Áttekintés 2.0
Lélegző és expressz rendszer változatok a különleges igényeknek megfelelően
Ceresit hőszigetelő rendszerek - Áttekintés 2.0

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...