A BETTE zománcozott acél fürdőkádak, zuhanytálcák és mosdók előnyei

A zománcozott acél felületek rendkívül karcállóak, színtartóak és könnyen tisztíthatóak

A BETTE zománcozott acél fürdőkádak, zuhanytálcák és mosdók titánnal ötvözött acélból készülnek. A BETTE saját technológiájának köszönhetően a mélyhúzásos eljárás során az acél szinte belefolyik az öntőformába, így elérve a mindenhol azonos anyagvastagságot.

Az elkészített acéltermékek felületére -a BETTE saját zománcozási eljárásával- hordják fel az extrém vékony zománcréteget, mely különösen terhelhető és sima felületet biztosít. A zománcozott acél termékek csak természetes nyersanyagokat tartalmaznak, így 100%-ban újrahasznosíthatóak.

A sok évtizedes tapasztalatnak, valamint a legmodernebb gyártási technológiának köszönhetően a BETTE zománcozott acél termékeire 30 év gyártói garancia jár.

Érvek a BETTE zománcozott acél termékek mellett:
  • Rendkívül karcállóak
  • Könnyen tisztíthatóak
  • Színtartóak
  • Rendkívüli hőtartó képesség
  • A cigaretta és más forró tárgyak sem tudják a zománcot tönkretenni
  • Különösen stabilak
  • 100%-ban újrahasznosíthatóak
  • 30 év gyártói garancia
A BETTE szaniterek további sajátossága az úgynevezett BETTE szegély, mely a szaniterek fal felőli éleinek 35 mm magas felhajtását jelenti. Erre a felhajtásra takar rá a burkolat 12 mm-t. A felhajtott szegély a falburkolatoknál alkalmazott szilikont helyettesíti. Előnye, hogy tökéletesen tömít a fal mentén, így a penész és a fekete fuga már a múlté, ezzel tartós higiéniát biztosítva a fürdőben.A BETTE termékek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Junitim Studio Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
BetteAir zománcozott acél zuhanytálca BetteUltra zománcozott acél zuhanytálca
 
BETTE zománcozott acél zuhanytálcák
2 termék

A BETTE zuhanytálcák egyedisége a különösen gazdag méretválasztékban rejlik. A 70x70 cm – 180x100 cm mérettartományból lehet választani, a mélység tekintetében pedig 2,5/3,5 cm, 6,5 cm; 15 cm és 28 cm mély modellek állnak rendelkezésre. A zuhanytálcákra 30 év garancia van. Beépítés szempontjából 3 féle módozat lehetséges: padlósíkba beépítés, burkolt padlóra ráültetés és a kiemelt szerelés. A BetteFloor és BetteFloor Side padlósíkba építhető zuhanytálcák verhetetlen higiéniai alternatívái az épített zuhanyfelületeknek.
Válaszható extrák és specialitások: csúszásgátló felület; vágott sarok; szegély (fal előtti élek felhajtása); méret utáni gyártás; Comfort-előlaprendszer; a fehér alapszín mellett a csempe színével harmonizáló 22 féle matt szín és 1000 féle szaniter szín.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
BETTE zománcozott acél fürdőkádak
 
BETTE zománcozott acél fürdőkádak

A BETTE kádválasztékában megtalálhatóak az egyenes vonalú kádak, az ovális-, a hatszögletű-, a nyolcszögletű- és a sarokkádak, valamint a szabadon álló kádak is. Minden zománcozott acélkádra 30 év a garancia. Több típus esetében elérhető a zuhanyzórész kialakítással ellátott, fürdőkád és zuhanytálca 2:1-ben változat is. A szabadon álló kádak közül már 7 féle modell áll rendelkezésre. Az egész kádtest egy darabból készül, a tágas belső tér varratmentesen folytatódik az előlapban.
Válaszható extrák és specialitások: csúszásgátló felület; vágott sarok; szerelvényfuratok a kád szélén; szegély (fal előtti élek felhajtása); méret utáni gyártás; Comfort-előlaprendszer; a fehér alapszín mellett 1000 féle szaniter szín.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
BETTE zománcozott acél mosdók
 
BETTE zománcozott acél mosdók

A BETTE kínálatában a fürdőkádak és zuhanytálcák mellett 2009 óta már a mosdók is megtalálhatók, szintén zománcozott acélból, 30 év garanciával. A mosdók többféle méretben és különböző beépítési változatban léteznek: falra szerelhető, pultba építhető, pultra ültethető és szabadon álló, szimpla-, vagy duplamosdós kivitel. Igény esetén egy csaplyukkal, csaplyuk nélkül vagy tetszőleges számú csaplyukkal is rendelhetőek. Színválaszték a fehér alapszín mellett 22 féle matt szín és 1000 féle szaniter szín. A mosdókhoz illeszkedő bútorprogrammal lesz teljes és verhetetlen a gyártó kínálata.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...