ACO sikerek a SIRHA kiállításon

Egyedi, épített stand, számtalan érdeklődő és két díj - dióhéjban így foglalható össze az ACO részvétele a 2020-as SIRHA Budapest kiállításon.

ACO stand a SIRHA 2020 kiállításon
ACO sikerek a SIRHA kiállításon

Komoly felkészülés előzte meg az ACO részvételét az idei SIRHA kiállításon. A kétévente megrendezett esemény kiemelt jelentőséggel bír a vállalat számára, ugyanis itt célirányosan érheti el HygieneFirst, azaz élelmiszeripari termékcsoportja célközönségét. Az egyedi tervek alapján épített stand középpontjában a rendezvény profiljához illően az élelmiszeripari vízelvezetési megoldások álltak. Az érdeklődők speciális bemutató-asztalokba beépítve megtekinthették a rozsdamentes acélból készült különféle padlóösszefolyókat és folyókákat, illetve olyan különlegességgel is találkozhattak, mint a borászatok számára kiemelt fontosságú üvegtörmelék-gyűjtő. Érdeklődőkben pedig nem volt hiány, a stand látogatói szinte egymásnak adták a képzeletbeli kilincset. Az ACO kiállítói területének különleges hangulatot biztosított az egyik falat szinte teljesen uraló LED-kivetítő, amelyen folyamatosan futottak a témához kapcsolódó kisfilmek.

ACO stand a SIRHA 2020 kiállításon
ACO sikerek a SIRHA kiállításon

A rendezvényen két díjjal is jutalmazták a szervezők a vállalatot: az Innovációs Termékverseny „Technológiák” kategóriájában második helyen végzett a Lipusmart zsírleválasztó berendezés, amely a nagykonyhák szennyvízelvezetésében nélkülözhetetlen eszköz. „Az ACO termékfejlesztések technológiai szempontból is mindig élenjárók voltak kategóriájukban. A Lipusmart berendezés az integrált szennyvízátemelőnek köszönhetően egy teljesen zárt rendszerben végzi a szennyvíz tisztítását és a csatornahálózatba történő átemelését. A folyamat higiénikusan, szagmentesen és automatikusan zajlik. Örülünk, hogy a díj felhívta a kiállításon részt vevő látogatók és partnerek figyelmét erre az újításra” – mondta el Kóczián Ádám, az ACO Kereskedelmi Kft. épületgépész-üzletágvezetője.

Kóczián Ádám, az ACO Kereskedelmi Kft. épületgépész-üzletágvezetője az oklevéllel
ACO sikerek a SIRHA kiállításon

A Magyar Marketing Szövetség szintén pályázatot hirdetett a kiállító vállalatok számára, amellyel célja az volt, hogy rávilágítson a marketingmunka fontosságára. Az elbírálás során nemcsak a végeredményt, azaz magát a standot díjazták, hanem megvizsgálták az előkészítő munkát, illetve annak összhangját a végső megjelenéssel.
„Büszkeséggel tölt el, hogy a több mint 300 kiállító közül mi kaptuk meg a Szövetség különdíját. Sokat dolgoztunk az előkészítéssel, azzal, hogy megtaláljuk azokat a kommunikációs csatornákat, amelyeken a leghatékonyabban érhetjük el és hívhatjuk meg a kiállításra a partnereket, vendégeket. Összetett feladat volt, hogy felhívjuk magunkra a figyelmet, fenntartsuk az érdeklődést, és mindezek eredményeképpen elérjük, hogy minél többen látogassanak el a standunkra” – tette hozzá Kőhegyi Erika a vállalat marketingese.

Kőhegyi Erika, az ACO Kereskedelmi Kft. marketingese a Magyar Marketing Szövetségtől kapott elismerő oklevéllel
ACO sikerek a SIRHA kiállításon

A díjnyertes termékről, a Lipusmart zsírleválasztóról itt tudhat meg többet.

Az ACO-ról
Az ACO a világ egyik vezető, vízelvezetési megoldásokat kínáló vállalata. A családi vállalkozásként működő cég központja Németországban Rendsburgban/Büdelsdorfban található. Az 1946-ban létrehozott vállalatot Schleswig-Holstein tartomány legrégebbi vállalkozásának telephelyén, a Carlshütte öntöde helyén indították el, így jelentős gyökerekkel rendelkezik a régióban. Az ACO csoport legnagyobb ereje a folyamatos innovációban, kutatás-fejlesztésben rejlik. A vállalat szakértő a polimerbeton, műanyag, öntöttvas, rozsdamentes acél és a vasbeton feldolgozásában. A vállalat öt kontinensen több, mint negyven országban 5000 alkalmazottat foglalkoztat, 15 országban 30 gyártóegységgel van jelen. Értékesítése 2018-ban elérte a 815 millió eurót.
Az ACO Kereskedelmi Kft. a németországi ACO leányvállalatként építőipari, azon belül elsősorban mélyépítési és épületgépészeti termékek kereskedelmével és projektalapú értékesítésével foglalkozik. A cég partnerkörébe beruházók, kivitelezők, kereskedők és tervezők egyaránt beletartoznak. Az ACO Kereskedelmi Kft. célja, hogy kiváló minőségű termékeik forgalmazását hatékony tanácsadási és értékesítési szolgáltatással támogassák, tovább erősítve piaci jelenlétüket.

A hírben szereplő termékek
ACO zsírcsapda LIPATOR-VA szabadon álló rozsdamentes acél zsírleválasztó Lipumax C földbe telepíthető vasbeton zsírleválasztó ECO-Mobil és LIPU-Mobil mosogató alá telepíthető zsírleválasztók
 
ACO zsírleválasztók és konyhatechnológiai berendezések
18 termék

A zsírleválasztók olyan gravitációs berendezések, amelyeknek meg kell akadályozniuk, hogy kereskedelmi és ipari intézményeknél keletkező állati és növényi zsírokkal szennyezett vizek bejussanak a közműhálózatba. Az ACO zsírleválasztó berendezései különböző felszereltségi fokozatban érhetők el. Az épületen belül szabadon elhelyezhető zsírleválasztó berendezések álló berendezések polietilénből illetve saválló acélból készülnek. Formájukat tekintve lehetnek oválisak vagy hengeresek, az íves formákban ugyanis nem alakulnak ki holtterek, ahol az ürítéskor, tisztításkor megmaradhatnának iszap és zsírlerakódások. Az íves formájú készülékek garantálják a tökéletes tisztíthatóságot és ezáltal a maximális üzembiztonságot. A földbe telepíthető zsírleválasztók előregyártott vasbetonból és polietilénből készülnek, és gépkocsi terhelésre alkalmas fedlappal is rendelhetők.

18 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
ACO AG 142 rozsdamentes ipari padlóösszefolyó ACO HygieneFirst rozsdamentes ipari rácsos folyóka ACO AG 157 rozsdamentes ipari padlóösszefolyó ACO vinyl peremes rozsdamentes rácsos folyóka
 
ACO rozsdamentes beltéri vízelvezetők
11 termék

ACO összefolyók ipari szennyvíz elvezetésére alkalmasak, beépített bűzzárral, DIN 19599 / DIN EN 1253 szabvány szerint.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Coalisator és Coalisator-P olajleválasztók polietilénből Coalisator R/RD/E szabadon álló olajleválasztók rozsdamentes acélból
 
ACO olajleválasztók épületen belül telepítve
2 termék

A berendezések műanyagból vagy rozsdamentes acélból készülhetnek szabadon álló vagy padlóba süllyesztett kivitelben. A leválasztókban az iszap- és olajleválasztás vegyszerhozzáadás nélkül, gravitációs fázisszétválasztással történik.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...