A Resideo kereskedelmi partnerein keresztül most 5 év kiterjesztett garanciát nyújt több mint 2000 termékre

Ötéves kiterjesztett garancia a Resideo fűtésszabályozási és víztechnikai termékeire

A Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), az otthoni kényelmi és biztonsági megoldások globális szolgáltatója bejelentette, hogy ötéves kiterjesztett garanciát vezet be a Honeywell Home fűtésszabályozó és a Resideo Braukmann vizes termékeinek széles körére vonatkozóan.

A vállalat jól ismert a széles komfortmegoldás-portfóliójáról, termékeiket úgy tervezték, hogy minden otthonban zökkenőmentesen működjenek. Ezek ugyanazzal a tudással és megbízhatósággal készülnek, amely miatt a vállalat fűtésszabályozó termékei már több mint száz éve bizonyulnak okos választásnak a professzionális szerelők körében, ha otthonok, épületek szabályozásáról van szó.

A Resideo ugyanilyen jól ismert átfogó vizes portfóliójáról, amely megbízhatóságot, és egyszerű telepítést kínál. A vállalat 2020-ban újra bevezette a Braukmann termékcsalád-nevet, hogy ezzel is hangsúlyozza az európai lakossági vízszabályozási piacon szerzett több mint 75 éves tapasztalatát. 

Ez az új lépés azt mutatja, hogy a vállalat fontosnak tartja, hogy a szakemberek és a lakástulajdonosok hosszú éveken át élvezzék a Resideo által nyújtott nyugalmat, ha új terméket vásárolnak.

Az ötéves garanciát a Resideo kizárólag a közvetlen kereskedelmi forgalmazó partnereinek kínálja több mint 2000 termékére, az értékesítési feltételeinek megfelelően. A teljes terméklista, valamint a garanciális feltételek a www.resideo.com/warranty oldalon érhetők el.

Néhány példák a kiterjesztett garanciás terméklistából:

  • Keverő- és szabályozószelepek
  • Programozható szobatermosztátok, pl. Honeywell Home T3 és T4
  • Okostermosztátok, pl. Honeywell Home T6
  • Evohome termékcsalád
  • Termosztatikus radiátorszelepek
  • Ivóvizes nyomáscsökkentő szelepek
  • Ivóvizes szűrők 

Bognár Gábor a Resideo regionális kereskedelmi vezetője elmondta, hogy a Resideo miért hozta meg a lépést: "A szakemberek és lakástulajdonosok megbízható termékeket szeretnének. A kiterjesztett garanciánk megmutatja, hogy mennyire hiszünk a megoldásaink megbízhatóságában."

A hírben szereplő termékek
V2000SX termosztatikus radiátorszelep és Thera-6 szelepfej V2100 Kombi-TRV nyomásfüggetlen termosztatikus radiátorszelep V2050 termosztatikus radiátorszelep Thera Design Edition termosztatikus radiátorszelep
 
Honeywell Home radiátor szelepek
8 termék

A Resideo által forgalmazott radiátorszelepek és működtetők, valamint különböző radiátorcsavarzatok, speciális radiátorszelepek.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
V5328 1 utú szelep V5016 1 utú szelep V5329 2 utú szelep V5833 2 utú szelep
 
Honeywell Home szabályozó szelepek
5 termék

A Resideo termékskálájában számos szabályozó szelep található, melyek elektromos, pneumatikus, termoelektromos, illetve termosztatikus működtetőkkel szabályozó üzemben, vagy nyit/zár üzemben alkalmazhatóak.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
F78TS karimás visszamosatható ivóvíz finomszűrő FF06 vízszűrő FK06 vízszűrő HS10S házi ivóvíz állomás
 
Resideo Braukmann vízszűrők
7 termék

A Resideo által forgalmazott ivóvíz szűrők szűrőkombinációk és ivóvíz állomások csúcsminőségű anyagokból készülnek, szabadalmi oltalom alatt álló műszaki megoldásokkal. A szűrőbetétek főként rozsdamentes acélból készülnek minimálisra csökkentve a szűrő átszakadásának kockázatát. Egyes típusok választható szűrőfinomsággal rendelhetők: 20, 50, 100, 200, 500 µm.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
DR keverőcsap VBG külső menetes szabályozó golyóscsapok V5433 keverőcsap V5421B pillangószelep
 
Honeywell Home keverőcsapok és pillangószelepek
4 termék

Fűtési és hűtési vezetékek motoros zónaszelepei, motoros keverőcsapjai, DN25 – DN 200.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
T4 programozható szobatermosztát T3-sorozatú programozható helyiség termosztátok Cougar digitális fan-coil termosztát Tiree fan-coil termosztát
 
Honeywell Home helyiség szabályozók
4 termék

A szobatermosztátok a lakás egyes helyiségeinek hőmérséklet-szabályozását teszik pontosabbá, kényelmesebbé, gazdaságosabbá.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
evohome fűtési/hűtési zónaszabályozó rendszer
 
evohome fűtési/hűtési zónaszabályozó rendszer

Az evohome zónaszabályozó központ max. 12 egymástól független fűtési/hűtési zóna, például radiátoros körök, padló/falfűtési és -hűtési körök, zónaszelepes és keverőszelepes körök szabályozását, valamint a hőigény alapú kazán/hőszivattyú indítását vagy HMV tartálytöltés vezérlését valósítja meg. A központ beépített Wi-Fi eléréssel rendelkezik, amely segítségével a távoli elérés is biztosított a Total Connect Comfort felhő szolgáltatáson keresztül. A termékek egymás közötti vezeték nélküli kommunikációja lehetőséget ad meglévő fűtési és hűtési rendszerek utólagos szabályozására minimális épület- és fűtési/hűtési rendszer átalakítás mellett.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
D06F nyomáscsökkentő D15S nyomáscsökkentő DR300 nyomáscsökkentő
 
Resideo Braukmann nyomásszabályozó szelepek
3 termék

A Resideo által forgalmazott víznyomás csökkentők alkalmazásával a vízhálózat megvédhető az esetenként igen magas szolgáltatói víznyomástól, valamint a szolgáltatói nyomás ingadozásának hatásaitól. A termékek mindegyike szekunder oldali visszacsatolással rendelkezik, ezáltal a primer nyomástól függetlenül folyamatosan a beállított értéken tartja a szekunder oldali víznyomást.

3 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...