proidea.hu online termékinformációs katalógus

A PREFA támogatja a fiatal bádogosokat az Euroskills 2018 versenyen


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. augusztus 23.

A EuroSkills 2018 szeptember 26-28 között kerül megrendezésre

EuroSkills 2018 Budapest szeptember 26-28. Az EuroSkills 2018 során a PREFA professzionális szakmai és alapanyagban nyújtott támogatással, a bádogos szakma főszponzoraként segíti Európa utánpótlás-bádogosait.

A 2018 szeptember 26-28. között Budapesten megrendezésre kerülő Euroskills 2018 keretén belül Európa legjobb fiataljai bizonyíthatják tudásukat. A szakmák Európa-bajnokságát kétévente, mindig más európai helyszínen rendezik meg. A részvétel a szakmák képviselői számára korhatárhoz kötött, nem lépheti túl a 25 évet. A verseny célja, hogy a fiatalok szakmai képességeit, szakképzését és kézügyességét fejlessze, ezáltal is erősítve Európát, mint gazdasági központot.

A mintegy 500 résztvevő 3 nap alatt bizonyíthatja tudását és tehetségét a „kreatív művészetek és divat“, „információs és kommunikációs technológiák“, „gyártási és mérnöki technológiák“, „építőipar“, „szállítás és logisztika“ valamint „szociális és személyi szolgáltatások terén, több, mint 40 szakma képviseletében. A PREFA a bádogos versenyzőket a szakma fő támogatójaként segíti az építőipar szakterületén alapanyaggal, és professzionális szaktudással.

A rendezvény látogatása ingyenes, azonban online regisztrációhoz kötött. A helyszínen lehetőség nyílik a fiatal versenyzők munkájának megtekintésére, valamint a legtöbb szakma kipróbálására is.

További információkat a verseny honlapjáról érhetnek el: www.euroskills2018.com

Az EuroSkills 2020 Ausztriában, Grazban kerül megrendezésre.
EuroSkills 2018 Budapest szeptember 26-28. Amennyiben a PREFA termékekre kíváncsi, kattintson a hír alatti céglogóra. Ha az EuroSkills 2018 versennyel kapcsolatban további információt szeretne kérni a PREFA Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
Postacím: H-2058 Budaörs, Pf. 80.
Telefon: +36 23 511 670
Fax: +36 23 511 675
E-mail:
Web: www.prefa.hu
Kovács Tímea
pénzügyi- és logisztikai vezető  
   
   
   
   
Az alumínium feldolgozása terén szerzett hihetetlen tapasztalatnak köszönhetően a PREFA-nak nincs versenytársa az alumínium tetőfedőanyagok és ereszcsatornarendszerek gyártása terén. 1946-ban a salzburgi Gödl bádogos és tetőfedőmester kifejlesztette az alumínium cseréplemezt, amelynek a PREFA nevet adta. 1966-ban jelent meg a piacon az egységes PREFA termékcsoport Ausztriában. Ez még natúr fedőelemekből állt. Ezt 1978-ban követte az első ráégetett lakkbevonattal ellátott PREFA cseréplemez és a bevonatos alumíniumszalagok piaci bevezetése a bádogosok igényeinek kielégítésére. 1990-től kezdődően a PREFA folyamatosan építette ki hálózatát a nyugat-európai országokban (Németország, Hollandia, Svájc), majd 2003-tól a közép-kelet-európai országokban alapítottak leányvállalatokat (Csehország, Magyarország, Lengyelország). Jelenleg két gyáregységben - Ausztriában (Marktl/Lilienfeld), Németországban (Wasungen) - állítják elő a PREFA Hungária Kft. által forgalmazott termékeket. A PREFA termékek alapanyaga alumíniumötvözet (AlMn1Mg0,5 az EN 573 szabvány szerint), a festékbevonat pedig korszerű PP99 poliamid-poliuretán lakkbevonat. Minden termék megfelel az EN, DIN, ÖNORM szabványok előírásainak, valamint a hatályos magyar előírásoknak (ÉME A-736/2001).
Kulcsszavak:  PREFA  EuroSkills  2018  bádogos  szakmák  világbajnoksága