proidea.hu online termékinformációs katalógus

PREFA Academy 2015


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2015. január 08.

Képzések bádogosoknak, tetőfedőknek, homlokzatkivitelezőknek, gyakorlati ismeretekkel rendelkező bádogos és tetőfedő tanulóknak

Időpont
Helyszín
Megnevezés
Tartalom
Cél
Költség
2015.01.13.
PREFA Központ
Budaörs
Ereszcsatorna szerelési képzés
bádogos- és tetőfedő tanulóknak, alapvető ismeretekkel rendelkező bádogosoknak és tetőfedőknek
A PREFA ereszcsatorna rendszerek szerelésének alapvető ismeretei, csatlakozások szakszerű kialakítása, a PREFA ragasztó készlet és a szilikon megfelelő alkalmazása, dilatáció beépítése.
A PREFA külsőperemes ereszcsatorna rendszerek helyes kivitelezése. Az elsajátított ismeretek megfelelő elméleti és gyakorlati alkalmazása.
15.000,- Ft/fő
2015.01.16.
2015.01.20.
PREFA Központ
Budaörs
Prefalz korcolt lemezfedés alapképzés
bádogosoknak, gyakorlati ismeretekkel rendelkező bádogos tanulóknak
Csomóponti kialakítások pontos ismerete, helyes alapanyag megválasztás. Szabványok és kivitelezési szabályok használata.
Korcolt fedés készítése alumíniumból, tetőformák, csomópontok kialakítása, profilozás és ívesítés. Kivitelezési hibák bemutatása, épületfizikai alapismeretek.
20.000,- Ft/fő
2015.01.30.
PREFA Központ
Budaörs
Kiselemes fedés alapképzés
bádogos- és tetőfedő tanulóknak, gyakorlati ismeretekkel rendelkező bádogosoknak és tetőfedőknek
PREFA Classic, tetőfedő zsindely elem, tetőfedő rombusz és FX.12 elemek beépítésének alapjai, eresz-, gerinc- vápa kialakítása, hófogó rendszerek helyes alkalmazása.
Egyszerű tetőformák fedésének biztos ismerete. A kiselemes fedések beépítési módjának optimális megválasztása. Az elméletben elsajátítottak gyakorlati alkalmazása.
20.000,- Ft/fő
2015.02.05
PREFA Központ
Budaörs
Alumínium toldási technikák alapképzés
bádogosoknak, bádogos- és tetőfedő tanulóknak
Az alumínium forrasztása és ragasztása. A tanultak helyes gyakorlati alkalmazása.
Alumínium forrasztása, ragasztása. Alternatív bádogostechnikai megoldások ismertetése. Gyakorlati feladatok PREFA bádogos oktató vezetésével.
15.000,- Ft/fő
ellátással (szállás nélkül)
2015.03.02
PREFA Központ
Marktl, Ausztria
Alumínium toldási technikák haladó képzés
bádogosmestereknek, nagy gyakorlattal rendelkező bádogosoknak
A tartalom és az oktatás célja megegyezik az alapképzéssel, kemény forrasztással és AVI ív hegesztéssel kiegészítve.
30.000,- Ft/fő
ellátással és szállással

2015.02.17.
2015.02.24.
PREFA Központ
Budaörs
Homlokzatburkolati alapképzés
bádogosoknak, bádogos- és tetőfedő tanulóknak
PREFA Sidings, Reynobond, homlokzatburkoló rombusz 20x20 és 29x29, homlokzatburkoló zsindely elem, FX.12 homlokzatburkoló panel: csomóponti kialakítások, épületfizikai szabályok.
A PREFA homlokzatburkolatok kivitelezésének alapszintű megismertetése. Alátétszerkezetek és rétegrendek helyes megválasztása.
35.000,- Ft/fő
ellátással és szállással
2015.02.11.
2015.02.12.
PREFA Központ
Marktl, Ausztria
Kiselemes fedés haladó továbbképzés
gyakorlati ismeretekkel rendelkező bádogosoknak, bádogosipari ismeretekkel rendelkező tetőfedőknek
A PREFA tetőn található összes szegély és áttörés biztos ismerete. Az elméleti tudás pontos gyakorlati alkalmazása bonyolult és összetett tetők esetében is. A megismert szabványok és szabályok szakszerű alkalmazása. PREFA Profi képzés.
Felépítmények és áttörések szegése, íves ereszkialakítás, íves vápakialakítás, kéményszegélyek, tetőbiztonsági elemek és előírások, épületfizika, alátétszerkezet, szabályok és szabványok
35.000,- Ft/fő
ellátással és szállással
2015.03.12.
2015.03.13.
PREFA Központ
Marktl, Ausztria
Homlokzatburkolati haladó képzés
bádogosmestereknek, nagy gyakorlattal rendelkező bádogosoknak, homlokzatburkolat szerelő szakembereknek
PREFA Sidings, Reynobond, homlokzatburkoló rombusz 20x20 és 29x29, homlokzatburkoló zsindely elem, FX.12 homlokzatburkoló panel: csomóponti kialakítások, épületfizikai szabályok.
A PREFA homlokzatburkolatok és a csomóponti kialakítások biztos megválasztása és kivitelezése. Alátétszerkezetek és rétegrendek helyes megválasztása. Az elméletben elsajátítottak gyakorlati alkalmazása.
35.000,- Ft/fő
ellátással és szállással
2015.03.16.
2015.03.17.
PREFA Központ
Marktl, Ausztria
Prefalz korcolt lemezfedés haladó továbbképzés
bádogos mestereknek, nagy gyakorlattal rendelkező bádogosoknak
Összetett tetőformák, bonyolult csomópontok kialakítása Prefalz korcolt lemezfedés alkalmazásával. Felépítmények és áttörések szegése, íves ereszkialakítás, íves vápakialakítás, kéményszegélyek, tetőbiztonsági elemek és előírások, épületfizika, alátétszerkezet, szabályok és szabványok.
A Prefalz korcolt lemezfedések és csomópontok biztos kialakítása, az épületfizikai előírások biztos ismerete. Rétegrendek helyes megválasztása. Az elméletben elsajátítottak gyakorlati alkalmazása.
35.000,- Ft/fő
ellátással és szállással

Helyszínek:
PREFA Hungária Kft. H-2040 Budaörs, Budaörsi Ipari Park, Gyár u. 2.
PREFA Aluminiumprodukte Gmbh, A-3182 Marktl/Lilienfeld, Werkstraße 1.

Jelentkezés/számlázás
Jelentkezni az alábbi jelentkezési lappal PREFA szaktanácsadónál, vagy a www.prefa.hu/academy oldalon keresztül lehet.
A jelentkezéseket a beérkezésük sorrendjében veszik figyelembe. A részletes programot kb. 14 nappal az oktatás időpontja előtt küldik el. A számlázás a képzés lezárása után történik. Amennyiben a képzésen nem jelennek meg, és ezt nem jelzik legalább 14 nappal a meghirdetett időpont előtt, úgy a teljes költség 50%-a kerül kiszámlázásra. A résztvevők a rendezvény végén bizonyítványt kapnak.

A képzés felépítése
A képzések workshop jelleggel kerülnek megszervezésre, melynek során a résztvevő gyakorlati képzése kerül előtérbe. Az elméleti részben az alkalmazástechnika legfontosabb alapjait veszik át könnyen megérthető formában. Ezen kívül bemutatják a legfontosabb bádogosipari szabványokat és szabályokat.

Szükséges felszerelés
Kérik, hogy munkaruhát és munkavédelmi cipőt vigyenek magukkal. A képzés idejére szerszámokat és alapanyagot biztosítanak.

Ha a PREFA képzésekkel kapcsolatban információt szeretne kérni a PREFA Hungária Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
Postacím: H-2058 Budaörs, Pf. 80.
Telefon: +36 23 511 670
Fax: +36 23 511 675
E-mail:
Web: www.prefa.hu
Kovács Tímea
pénzügyi- és logisztikai vezető  
Takács Tibor
alkalmazástechnikus +36 30 520 9414
   
   
Az alumínium feldolgozása terén szerzett hihetetlen tapasztalatnak köszönhetően a PREFA-nak nincs versenytársa az alumínium tetőfedőanyagok és ereszcsatornarendszerek gyártása terén. 1946-ban a salzburgi Gödl bádogos és tetőfedőmester kifejlesztette az alumínium cseréplemezt, amelynek a PREFA nevet adta. 1966-ban jelent meg a piacon az egységes PREFA termékcsoport Ausztriában. Ez még natúr fedőelemekből állt. Ezt 1978-ban követte az első ráégetett lakkbevonattal ellátott PREFA cseréplemez és a bevonatos alumíniumszalagok piaci bevezetése a bádogosok igényeinek kielégítésére. 1990-től kezdődően a PREFA folyamatosan építette ki hálózatát a nyugat-európai országokban (Németország, Hollandia, Svájc), majd 2003-tól a közép-kelet-európai országokban alapítottak leányvállalatokat (Csehország, Magyarország, Lengyelország). Jelenleg két gyáregységben - Ausztriában (Marktl/Lilienfeld), Németországban (Wasungen) - állítják elő a PREFA Hungária Kft. által forgalmazott termékeket. A PREFA termékek alapanyaga alumíniumötvözet (AlMn1Mg0,5 az EN 573 szabvány szerint), a festékbevonat pedig korszerű PP99 poliamid-poliuretán lakkbevonat. Minden termék megfelel az EN, DIN, ÖNORM szabványok előírásainak, valamint a hatályos magyar előírásoknak (ÉME A-736/2001).
Kulcsszavak:  Prefa  Academy  korcolt  lemezfedés  vízelvezetés  homlokzatburkolat  tetőfedés  bádogos  bádogozás