proidea.hu online termékinformációs katalógus

Porotherm Profi képzések 2012-ben


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2012. január 25.

A már bevált technológia mellett az energiahatékony építés kerül fókuszba

2012-ben megújul a Porotherm Profi képzés - a már bevált technológia mellett az energiahatékony építés kerül fókuszba!

2012. február 17-én, pénteken 10 órától várják kivitelező partnereiket a Comfort szezonnyitó építészeti szakkiállítás és vásár keretei között tartott első, megújult Porotherm Profi képzésükre.
Regisztráció 9 órától, várható befejezés 13 óra.
A képzés a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban (1146 Budapest, Dózsa György út 1.), a Wienerberger standon lesz.
A képzés ingyenes, a képzésre előre beregisztrált szakemberek a Comfort-ra szintén ingyenesen léphetnek be és vendégeik a képzés alatti frissítőre és ebédre is.
Regisztrálni online lehet az Online regisztrációs lap-on.

Hogyan válhat Profi kivitelezővé?
Profi technológiát alkalmazó – vagy egyszerűen csak Profi – kivitelezővé válni úgy lehet, hogy mind a cég vezetőjének, tulajdonosának, mind pedig a munkát később ténylegesen végző alkalmazottaknak, alvállalkozóknak részt kell vennie a Wienerberger által szervezett központi vagy helyi képzésen. Itt az elméleti oktatás után, különösen a kőműves kollégák esetében minden esetben gyakorlati bemutató következik, aminek keretében a szakemberek ki is próbálhatják a célszerszámok használatát, kezükbe foghatják a téglát, meggyőződhetnek arról, hogy az egy milliméteres fuga használata működik, a tégla nem billeg, a fal valóban szép. A képzésen való részvétel annál is fontosabb, hiszen ez a termék a fogyasztó számára csupán képzett szakemberek, azaz a Profi kivitelezőkön keresztül hozzáférhető: csak a kivitelező rendelheti és vásárolhatja meg a Wienerberger szerződött kereskedőpartnerein keresztül. A kiképzett kivitelezők a technológia elsajátításáról oklevelet kapnak.
Jóllehet egy néhány órás tömény oktatás alatt sok mindent meg lehet tanulni, de a tanultak önálló gyakorlati alkalmazása mondjuk egy hónap múlva egy építkezés helyszínén már nehézségekbe ütközhet. Ezért a Wienerberger minden kivitelezőt segít első Profi háza építésében, a falazás első napján szakképzett munkatársunk felügyeli, irányítja a munkát – különös tekintettel az első sor lerakására. Ezt a szolgáltatást a 2012-es évben is biztosítani kívánják partnereiknek.

A képzést a Magyar Építész Kamara 1 akkreditációs ponttal honorálja, amelyről az igazolást a képzés helyszínén kapják meg a résztvevők.

2012-es időpontok:

 Időpont
 Helyszín
 Kontakt
 2012. február 17. (péntek)
 10.00 órai kezdettel

 SYMA Sport- és Rendezvényközpont
 1146 Budapest, Dózsa György út 1.,
 Wienerberger stand
 Sárosi Norbert
 +36 30/269 0642
 norbert.sarosi@wienerberger.hu

Ha a Porotherm Profi képzéssel kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari Zrt. munkatársától, használja az Információkérés gombot.

 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
Híves Zsolt
műszaki szaktanácsadó +36 30 928 7432
Nagy Tamás
műszaki szaktanácsadó - Bp., Pest és Nógrád megye +36 30 982 0798
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
Kulcsszavak:  Porotherm  Profi  képzés  Wienerberger  energiahatékony  energiahatékonyság