2021. november 18. – március 10. 2021. nov 18 – márc 10.

Panasonic hőszivattyú, PACi és VRF képzések

Panasonic hőszivattyú, PACi és VRF képzések

Szakmai képzések 2022 márciusáig

A járványhelyzet függvényében az oktatások megrendezése online módra módosulhat, erről a PRO Club oldalon aktuálisan informálódhat.

Megnyílt a regisztrációs lehetőség a Panasonic PRO Clubon a 2022 márciusáig meghirdetett szakmai képzésekre. A képzési anyagot úgy állították össze, hogy mind a Panasonic termékeivel ismerkedő szerelők, mind a tapasztalt szervizesek számára értékes és hasznos információkat nyújtsanak.

Az elérhető képzéseket a PRO Club weboldal "Képzés" menüpontjában találja, ahol az eseményekre történő regisztrációt is leadhatja.

A képzésekre való jelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges a PRO Club szakmai honlapon. Akinek nincs felhasználói fiókja itt regisztrálhat.

A meghirdetett képzések tematikája a következő:

Panasonic hőszivattyú akkreditációs képzés

 • Aquarea termékpaletta ismertetése
 • telepítési és beüzemelési tudnivalók
 • alkalmazási példák, kapcsolások
 • vezérlési lehetőségek, Aquarea Cloud
 • hibaelhárítás

Szerviz Cloud oktatás​

 • Aquarea Service Cloud beüzemelése
 • haladó beállítások elvégzése a Cloud felületen
 • Service Cloud használata a hibafeltárásban és elhárításban
 • adatelemzés a Service Cloudban

PACi-VRF oktatás

 • PACi és VRF termékpaletta ismertetése
 • kereskedelmi klímakészülékek telepítése és beüzemelése
 • vezérlési és szabályozási lehetőségek
 • új CONEX szabályozó és kapcsolódó applikációk használata
 • PACi és VRF hibafeltárás
A hírben szereplő termékek
Aquarea J generációs All in One High Performance, egyfázisú, fűtő és hűtő hőszivattyú (R32) Aquarea J generációs High Performance egyfázisú fűtő és hűtő split – SDC (R32) Aquarea J generációs High Performance monoblokk egyfázisú fűtő és hűtő - MDC (R32) - WH-MDC05J3E5, WH-MDC07J3E5, WH-MDC09J3E5 Kombinált tartályok Aquarea rendszerekhez
 
Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyúk
24 termék

A Panasonic magas hatékonyságú hőszivattyú technológiára épülő új Aquarea rendszere nem csak otthona fűtéséről és meleg vizéről gondoskodik, hanem nyáron hihetetlen teljesítményt nyújtva hűt is. Ezáltal az időjárási viszonyoktól függetlenül biztosít otthonában tökéletes kényelmet, még akkor is, ha a külső hőmérséklet -15°C értékre süllyed. A Panasonic új hőszivattyúit az alacsony energiafelhasználásra vonatkozó követelményeknek megfelelően tervezték, melyek kiemelkedő hatékonysága ellenére a működési költségek alacsonyak maradnak.
Az Aquarea rendszer melyet napelemekkel megtermelt árammal is megtáplálhatunk képes megtermelni a melegvizet a fűtési rendszer és a háztartás számára, bizonyos típusok ráköthetőek meglévő radiátoros rendszerekre is, de természetesen a legjobb megoldás a fűtési rendszer minden elemének, beleértve a fűtési hőleadóknak a cseréje, korszerűsítése.

24 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi NX Elite fali inverter+ klíma (R32) Panasonic PACi fali professzionális inverteres klíma -20°C-ig, beltéri egység Panasonic PACi kültéri egységek Panasonic PACi NX Standard fali inverter+ klíma (R32)
 
Panasonic PACi kereskedelmi légkondicionáló berendezések
16 termék

A minőségi formatervezést és műszaki kivitelezést képviselő PACi Standard tökéletes megoldás olyan esetekben, amikor szűkös költségvetésből kell minőséget megvalósítani. Ezen túlmenően kompakt mérete és kis tömege révén ideális választás szűk terekben kialakított rendszerekhez, például kisebb méretű kereskedelmi egységekben vagy otthonokban.
A PACi Elite, az új tervezésű, új generációs VRF! Energiatakarékos koncepció. A ventilátorok, ventilátormotorok, kompresszorok és hőcserélők energiatakarékos kialakítása magas COP értéket eredményez, amelynek révén az iparág egyik csúcsmodelljéről beszélhetünk. A kiemelkedően hatékony R410A hűtőközeg pedig csökkenti a CO2-kibocsátást és az üzemeltetési költségeket.

16 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic 2 csöves ECO G GE3 sorozatú kültéri egységek Panasonic 2 csöves ECOi víz hőcserélővel hűtött víz és meleg víz előállításához Panasonic Mini ECOi LE2 nagy hatékonyságú 4-6 HP kültéri egységek Panasonic Mini ECOi LZ2 sorozatú, 4-6 HP teljesítményű kültéri egységek - R32
 
Panasonic kereskedelmi VRF rendszerek
27 termék

Az ECOi elektromos VRF rendszert kifejezetten nagy igénybevételt jelentő irodákhoz és nagyméretű épületekhez tervezték.
Az ECO G gázüzemű VRF kifejezetten olyan épületekhez készült, amelyekben az elektromos áram csak korlátozottan áll rendelkezésre, illetve amelyekben csökkenteni kell a CO₂ kibocsátást.

27 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
VRF klímák
VRF klímák
Split klímák
Split klímák
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Klíma- és hűtéstechnika
Klíma- és hűtéstechnika
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...