proidea.hu online termékinformációs katalógus

Mosdófelújítási program indul szakiskoláknak


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2019. április 08.

A pályázat benyújtási határideje 2019. június 14.

Mosdófelújítási program indul szakiskoláknak

A program keretében szakiskolák pályázhatnak mosdófelújításra. A felújításhoz szükséges segédanyagokat, lapokat, szanitereket a programban résztvevő vállalkozások, a Kerámia-Hungária Team Kft., a Mapei Kft., a RAVAK Hungary Kft., valamint a Stavmat Építőanyag Kereskedelmi Zrt. biztosítják. A felújítási munkákat az iskolák diákjai végzik el szakmai gyakorlat keretében.

Ezzel a programmal szeretnének hozzájárulni a szakember utánpótlás képzéséhez, hogy a diákok valós körülmények között ismerkedhessenek a jövőbeli munkájukhoz szükséges korszerű termékekkel, eljárásokkal.

„Rendszeresen látogatjuk a szakiskolákat, hogy a jövő szakembereit megismertessük az építőipar szépségeivel. Ekkor láttuk, hogy számos iskolában szükség lenne a mosdó felújítására, de nincs rá lehetőség. Ezért döntöttünk a program elindítása mellett” - mondta Markovich Béla a gesztor Mapei Kft. ügyvezetője.

Az érintett szakiskolákat levélben tájékoztatják a pályázat feltételeiről. A programra pályázat útján lehet jelentkezni a mapei.com/hu/hu/szakiskola-mosdofelujitas internetes oldalon.

A pályázatok beérkezésének határideje: 2019. június 14. 12:00
A pályázatok elbírálásának határideje: 2019. szeptember 1.
A felújítások tervezett ideje: 2019. szeptember 1. - 2020. június 30.
Az elkészült mosdók átadásának legkésőbbi határideje: 2020. június 30.

Mivel a mosdók felújítási munkálatai nagyon eltérőek, a beérkezett pályázatok elbírálása és költségvetésének elkészítése után derül ki, hogy a pályázati keretösszeg hány mosdó felújítására lesz elegendő.

Ha a pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást szeretne kérni a Mapei Kft. vagy a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: 2040 Budaörs, Sport u. 2.
Telefon: +36 23 501 670
Fax: +36 23 501 666
E-mail:
Web: www.mapei.hu
Fehér Zita
szaktanácsadó +36 23 501 674, +36 40 462 734
   
   
   
1937-ben Milánóban alapított Mapei mára világelső az építőipari ragasztók és építőkémiai termékek gyártásában. A Mapei termékei, ragasztók és az építőipari segédanyagok, hozzájárulnak az életminőségünk jobbá tételéhez és lakókörnyezetünk esztétikájának, komfortjának és biztonságának javításához. Másrészről a termékek teljesítményének és színeinek széles skálája nemcsak a megbízhatóságot és stabilitást biztosítják, hanem segítik és arra buzdítják a tervezőket és designereket, hogy további szebb, egészségesebb és biztonságosabb épületeket alkossanak.
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Fax: +36 1 223 1314
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
Kulcsszavak:  Mapei  Ravak  mosdófelújítási  program  mosdófelújítás  közösségi  mosdó  wc  szakiskola