proidea.hu online termékinformációs katalógus

Közönségnap a Hörmann-nál


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2015. december 14.

2015. december 16-án a cég bemutatótermében

2015. december 16-án, 13-16 óra között a Hörmann bemutatóterme ismét nyitva áll Ön előtt! A közönségnapon szakértőik várják Önt 240 nm-es bemutatótermükben, ahol nemcsak kiállított termékeiket tekintheti meg, de garázskapu, ajtó vagy kertkapu motor vásárlásához komoly szakmai segítséget kap kereskedő kollégáiktól, sőt, akár egyedi ajánlatot is kérhet az Önt érdeklő termékekre.

Közönségnap a Hörmann-nál

Exkluzív távirányító ajándékba
Amennyiben regisztrál és elmegy a közönségnapra, a közönségnapon vagy azután megrendelt motoros szekcionált garázskapujához exkluzív színes távirányítók közül választhat egyet ajándékba! Ehhez nem kell mást tennie, mint a megrendelt garázskapu végszámlájának másolatát eljuttatni a Hörmann címére, és már postázzák is az Ön által választott távirányítót!

Hörmann ajándék távirányító

A közönségnapra itt tud jelentkezni.

Ha a Hörmann közönségnappal kapcsolatban információt szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 15.
Telefon: +36 80 887 575
Fax: +36 24 525 110
E-mail:
Web: www.hormann.hu
Szujó László
ügyvezető igazgató  
   
   
   
Az építőipari piacon a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások a Hörmann névvel ma már szinte azonosultak, mivel a Hörmann-csoport Európa legnagyobb kínálatát jelenti. Mindezt egy családi vállalkozás évtizedeken át tartó folyamatos növekedésével érték el, szem előtt tartva az innovációt és a minőségi garanciát.
Kulcsszavak:  hörmann  bemutatóterem  közönségnap  garázskapu  szekcionált  kertkapu  ajtó