proidea.hu online termékinformációs katalógus

Construma 2016 - 35. Nemzetközi építőipari szakkiállítás


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2016. február 22.

Az építőipar és az otthonteremtés hazai csúcsrendezvénye a Construma


A Construma Otthonteremtési Kiállítási Csokor Magyarország vezető kiállítása 2016. április 6-10. között kerül megrendezésre a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

A szakmai érdeklődők mellett a Construma csokor immár kihagyhatatlan fórumává vált az építőipar és otthonteremtés iránt érdeklődő végfelhasználók számára is, mivel az, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően 2016-ban már az otthonteremtés teljes spektrumát lefedi. Az érdeklődő itt mindent megtalál, ami a lakásvásárlástól az építkezésen át a lakberendezésig a témához tartozik.

Construma - Fókuszpontban az aktualitások: CSOK
A Construma keretében ezúttal is megjelenik minden, amire az építkezéshez szükség lehet: az építőanyagoktól a szigetelésen át a tetőfedésig széles választékkal, akciókkal, gyakorlati bemutatókkal és tanácsadással várják a kiállítókat, az építkezőket, hasznos megoldásokat kereső látogatókat. Tovább színesítik idén a kínálatot a Családi Otthonteremtési Kedvezményhez kapcsolódó lakossági tájékoztató fórumok. Itt minden kérdésére választ kap!

RENEO - Amit tudni kell a megújuló energiákról
A RENEO az egyetlen hazai, kifejezetten zöld energiákkal foglalkozó kiállítás, ahol felvonulnak a legújabb technológiák, megoldások, eszközök. Itt megismerkedhetnek továbbá a legfrissebb épületgépészeti megoldásokkal, a költségoptimalizálást segítő, legmodernebb épületautomatizálási rendszerekkel.
Az ÖKO CITY STAND bemutatja egy közel 40 m2-es családi ház felépítésével, hogyan lehet biztonságosan, környezetbarát módon és megfizethetően, közel nettó 0 energia felhasználású épületet építeni, felújítani, üzemeltetni. A nagyközönség napokon lakossági szemléletformáló előadások lesznek a D pavilonban felépített workshopban, az A pavilonban pedig MERKAPT Nagy Kazánválasztó elnevezéssel hétvégi kazánvásár kerül megrendezésre, ahol kedvező áron elérhetőek lesznek bárki számára a korszerű kondenzációs fűtőberendezések.

Construma Kert - Kerttervezés, kertépítés, dísznövények
A ház, az otthon elmaradhatatlan része a kert, annak megtervezése, kialakítása és ápolása. A Construma Kert kiállításon a látogatók ötleteket kaphatnak profi kerttervezők, kertépítők versenymunkáiból a VIII. Magyar Kertépítő Verseny és Show keretében. Számos termék közül válogathatnak a kertápoláshoz, és rengeteg dísznövény közül kertjük kialakításához. A kérdéseikre hasznos gyakorlati előadásokon választ is kapnak.

OTTHONDesign - KONYHAShow, konyhatechnológia A-tól Z-ig
A Construma csokor folyamatosan növekvő részét képező kiállításon idén a konyhatechnológia kap kiemelt szerepet, de a fürdőszobán át a nappaliig minden megjelenik, ami a lakásbelső kialakításához szükséges. Praktikus ötletek, akciók, újdonságok, a legmodernebb berendezések, és design bútorok széles választéka várja a látogatókat.
A Magyar Design standon, fiatal hazai tervezők mutatkoznak be, de elmaradhatatlan program az OTTHONDesign Top Tipp ingyenes lakberendezési tanácsadás, ahol lakberendezők nyújtanak segítséget a lakásbelső kialakításához. Lesz Download Design, hogy az érdeklődő felhasználók ingyenesen letölthető design bútor tervekhez juthassanak.

A kiállítási csokor nyitva tartása:
Április 6-10. 9.00-18.00 óra (vasárnap 17.00 óráig)
Nagyközönség napok: április 9-10.

Bővebb információ a kiállításokról, és márciustól online jegyvásárlás: www.construma.hu
A rendezvény médiatámogatója az ibuild.info és a ProIDEA.

Ha a 35. Construma Nemzetközi építőipari szakkiállítással kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Hungexpo Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Telefon: +36 1 263 6000
Fax: +36 1 263 6098
E-mail:
Web: www.hungexpo.hu
Kiállítás információ
   
   
   
   
A Hungexpo Zrt. Magyarország elismerten elsőszámú kiállításszervező cége. Több mint 40 éves tapasztalatával 1967 óta a hazai piac vezető szereplője. Sikerének egyedülálló alappillére saját állandó kiállítási területe, a Budapesti Vásárközpont. A Hungexpo Zrt. szakkiállítások és vásárok magas színvonalú szervezését végzi belföldön és külföldön. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerével, képviselői hálózatával mind kiállítói, mind szakmai részről arra törekszik, hogy Közép-Kelet Európa meghatározó kiállítás-szervezőjévé váljon.
A Hungexpo Zrt. másik kiemelkedő profilja a Budapesti Vásárközpont - mint kiállítási és konferencia helyszín - kereskedelmi célú értékesítése.
Hír
Bakonytherm ZajStopp® hanggátló falazati rendszer
2016.04.04    
A Schneider Electric a Construma kiállításon mutatja be elsőként új kapcsolj.hu weboldalát
2016.04.04    
Új Knauf Insulation MPN Plus 037 általános felhasználású ásványgyapot
2016.04.04    
Új Pattex One for All ragasztó
2016.04.04    
Új társasházi gyűjtőkémény a Schiedeltől
2016.04.04    
ACO Self® Infiltration Line szikkasztó panel - tavaszi újdonság a Construma kiállításon
2016.04.04    
Lartech-Maestro 2016-os kilincs újdonságok
2016.04.04    
Játék a térrel - Herman Miller Kivo akusztikus modulrendszer
2016.04.04    
Az új ege szőnyegkollekció: „Industrial Landscape”, azaz „Ipari Tájkép”
2016.04.01    
A Siemens lakossági termékei a Construmán
2016.03.25    
Kulcsszavak:  Hungexpo  Construma  RENEO  OtthonDesign  ConstrumaKert  építőipar  szakkiállítás  konferencia  építőipari  kiállítás  ÖKO  CITY  STAND  KONYHAShow