Játék a térrel - Herman Miller Kivo akusztikus modulrendszer

Egyensúlyt teremt nyitott tér és privát zóna között

Galéria

Az irodai tér alapvető változáson ment keresztül az elmúlt években, és a változás még mindig tart. A különböző funkciók közötti korábbi éles határok eltűntek, így ma már nem beszélhetünk hagyományos értelemben vett irodahelyiségekről, tárgyalókról, pihenőkről. A mai munkakultúra sokkal inkább a tudásmegosztás támogatásáról szól, ami egészen más jellegű, egyúttal könnyen variálható tereket kíván. És természetesen ehhez szükséges a rugalmas és sokrétűen használható berendezés.

A Herman Miller új, akusztikus, térelválasztó mobilfala egyensúlyt teremt nyitott tér és privát zóna között. A fenntartható design nemzetközileg elismert képviselője és a fiatal, német tervező, Alexander Lorenz közösen fejlesztették ki a Kivo rendszert.
A háromszögletű modulokból álló geometrikus mozaik formai sokszínűsége szabad játékot enged a tervezőnek és használónak egyaránt. A könnyű acélváz és a mágnessel egyszerűen rögzíthető elemek segítségével a terek gyorsan átszabhatók - újra és újra és újra...

A Herman Miller magyarországi forgalmazója az Europa Design.

A Kivo megtekinthető 2016. április 6-10. között a Construma OTTHONDesign kiállításán, az F pavilon 201A standján.
Galéria
A Kivo térelválasztó letölthető ismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Europa Design Magyarország Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Herman Miller Kivo térelválasztó

A Herman Miller akusztikus, térelválasztó mobilfala egyensúlyt terem nyitott tér és privát zóna között. A fenntartható design nemzetközileg elismert képviselője és a fiatal, német tervező, Alexander Lorenz közösen fejlesztették ki a Kivo rendszert. A háromszögletű modulokból álló geometrikus mozaik formai sokszínűsége szabad játékot enged a tervezőnek és a használónak egyaránt. A könnyű acélváz és a mágnessel egyszerűen rögzíthető elemek segítségével a terek gyorsan átszabhatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Modern agora a Római Irodaházban
A Herman Miller, a Sitland és a Wilkhahn bútorokat az Europa Design szállította
Modern agora a Római Irodaházban
Construma 2016 - 35. Nemzetközi építőipari szakkiállítás
Az építőipar és az otthonteremtés hazai csúcsrendezvénye a Construma
Construma 2016 - 35. Nemzetközi építőipari szakkiállítás

Kategóriák

Irodabútorok
Irodabútorok
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...