proidea.hu online termékinformációs katalógus

Játék a térrel - Herman Miller Kivo akusztikus modulrendszer


2016. április 04.

Egyensúlyt teremt nyitott tér és privát zóna között


Az irodai tér alapvető változáson ment keresztül az elmúlt években, és a változás még mindig tart. A különböző funkciók közötti korábbi éles határok eltűntek, így ma már nem beszélhetünk hagyományos értelemben vett irodahelyiségekről, tárgyalókról, pihenőkről. A mai munkakultúra sokkal inkább a tudásmegosztás támogatásáról szól, ami egészen más jellegű, egyúttal könnyen variálható tereket kíván. És természetesen ehhez szükséges a rugalmas és sokrétűen használható berendezés.

A Herman Miller új, akusztikus, térelválasztó mobilfala egyensúlyt teremt nyitott tér és privát zóna között. A fenntartható design nemzetközileg elismert képviselője és a fiatal, német tervező, Alexander Lorenz közösen fejlesztették ki a Kivo rendszert.
A háromszögletű modulokból álló geometrikus mozaik formai sokszínűsége szabad játékot enged a tervezőnek és használónak egyaránt. A könnyű acélváz és a mágnessel egyszerűen rögzíthető elemek segítségével a terek gyorsan átszabhatók - újra és újra és újra...

A Herman Miller magyarországi forgalmazója az Europa Design.

A Kivo megtekinthető 2016. április 6-10. között a Construma OTTHONDesign kiállításán, az F pavilon 201A standján.
A Kivo térelválasztó letölthető ismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Europa Design Magyarország Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
Telefon: +36 1 274 000 1
E-mail:
Web: www.europadesign.hu
Feuertag Ottó
alapító tulajdonos  
   
   
Az 1994-ben alapított cég alappillérét a világ 2. legnagyobb irodabútor gyára, a Herman Miller termékei képezik. Ülőbútorok tekintetében a német Wilkhahn gyárat képviselik. A latinos stílus kedvelőinek olasz kínálatukból a Sitland gyár szinkronmechanikás székeit, az olasz Alea, valamint a spanyol Actiu és Akaba gyárak teljes operatív és vezetői bútorválasztékát, exkluzív irodaberendezéseit, beépített szekrényrendszereit, válaszfalait forgalmazzák. A berendezés kialakítása során ügyfeleik tervezőinek bevonásával egyaránt figyelembe veszik az irodai és más közületi terekre vonatkozó nemzetközi trendeket és kiemelt hangsúlyt helyeznek az ergonómiai komfortra, a tér akusztikájának a javítására, amely kulcsa a hatékony munkavégzésnek. Ennek tudományos alátámasztásaként irodájuk a Well Certification rendszerében elsőként lesz minősített Magyarországon, így ezentúl tanácsadást is nyújtanak megrendelőiknek, ingatlanos és tervező partnereiknek.
Márkanevek: Wilkhahn, Herman Miller, Dencon, Barrisol, Metalco
Hír
Modern agora a Római Irodaházban
2017.11.08    
További hírek az Irodabútorok termékkategóriában
További hírek a Bútorok termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  Europa  Design  Herman  Miller  Kivo  akusztikus  modulrendszer  térelválasztó  mobilfal