Lartech-Maestro 2016-os kilincs újdonságok

Új kilincs modellek, zsaluvasalatok és megújult tolóajtóvasalatok mutatkoznak be a Construmán

Magyarország egyik vezető kilincsmárkája, a Maestro számos izgalmas újdonsággal készül a Construma kiállításra.
Regisztráció

A Maestro kilincsek 2016-os új modelljei mellett olyan újdonságokat is meg szeretnének mutatni, mint a Maestro zsaluvasalatok, a megújult tolóajtó vasalatok, a laprozettás és antibakteriális kilincsek, projekt kilincs és ajtóbehúzó újdonságok. Illetve a kínálatukban már nem annyira újdonságnak számító WPC termékek, széleskörű felhasználására szeretnék felhívni a figyelmet.
Lartech-Maestro Kft.
Lartech-Maestro Kft.
Maestro Carmen Longlife kilincsek
Maestro Carmen Longlife kilincsek

A Maestro Longlife kilincseket elsősorban közintézmények számára tervezték és gyártották. Számtalan hazai épületben: irodákban, rendelőkben, iskolákban, plázákban, gyárakban sikeresen bizonyították kiváló minőségüket. Mivel óriási igénybevételre készültek, a hétköznapi, lakáscélú használat során igen hosszú élettartamot bírnak ki, akár több évtizedig is hibátlanul működnek.
Maestro laprozettás kilincsek
Maestro laprozettás kilincsek

A minimalista lakberendezés egyik következő vívmánya, hogy a kilincsek kör és szögletes rozettái eltűnnek, belesüllyesztik azokat az ajtóba, vagy csak lapokká szelídülnek, melyek alig emelkednek ki az ajtó síkjából.
A trendhez illeszkedve már számos kilincsmodell elérhető laprozettás változatban is, kör alakú vagy szögletes laprozettával szerelve. A laprozetta felszerelése egyébként roppant egyszerű, az ajtón előfúrt lyukakba kell csak belehelyezni a laprozettát, és a tartozék imbuszcsavar segítségével felszerelni a kilincset.
Amennyiben a 2016-os Maestro újdonságokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Lartech - Maestro Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Maestro design kilincsek Maestro modern kilincsek Maestro klasszikus kilincsek Maestro rusztikus kilincsek
 
Maestro kilincsek és vasalatok
7 termék

A Maestro kilincsek és vasalatok között a lakossági felhasználásra készült termékek mellett nagy hangsúlyt kapnak a közintézményekben is használható, uniós (német vagy ausztriai) intézmények minősítésével rendelkező projekt termékek, akár tűzgátló kivitelben is. A Maestro kilincsek szinte kivétel nélkül számos technikai változatban elérhetők, egy-egy kilincs-családon belül a normál kulcslyukas belsőajtó-kilincsek mellett legtöbbször megtalálható a cilinderlyukas, gombos (fix és forgó), toalett elfordítós, ovális rozettás vagy a biztonsági ajtókilincs is. Kilincsmodellek zöméből – akár kulcsra zárható – ablakkilincs is elérhető.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Vasalatok, kilincsek
Vasalatok, kilincsek
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...