proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az idei esztendő első Porotherm Profi oktatása


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2010. január 18.

Az ingyenes képzés időpontja 2010. január 22.

A Wienerberger Téglaipari Zrt. Porotherm Profi és Porotherm Dryfix rendszerére vonatkozó elméleti és gyakorlati képzést tart 2010. január 22-én, Budapesten, székházában.
Az ingyenes képzés időpontja 2010. január 22. (péntek), 10 órai kezdettel, helye a Wienerberger Téglaipari Zrt. székházának előadóterme, 1119 Budapest, Bártfai u. 34. A helyszíni regisztrációra 9.30-tól kerül sor.
A tanfolyamon való résztvétel előzetes regisztrációhoz kötött, előzetes jelentkezés nélkül nem vehető igénybe. A képzés elvégzéséről a résztvevők oklevelet kapnak.
A képzést a Magyar Építész Kamara 1 akkreditációs ponttal is honorálja, amelyről az igazolást a képzés helyszínén kapják meg a résztvevők.

A képzésre a következő módon jelentkezhet:
 • online regisztrációs lapon
 • a kinyomtatott jelentkezési lapot elküldve:
  faxon a +36 1 464 7046-os számra,
  vagy e-mailen az eszter.takacs@wienerberger.hu e-mail címre.
 • Porotherm Profi és Porotherm Dryfix elméleti és gyakorlati képzés

  Ha a Porotherm Profi és Porotherm Dryfix képzéssel kapcsolatban információt szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
   

  Cég
  Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
  Telefon: +36 1 464 7030
  Fax: +36 1 203 9988
  E-mail:
  Web: www.wienerberger.hu
  Horváth András
  műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
     
     
     
  A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
  Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
  Kulcsszavak:  Porotherm  Profi  Dryfix  Wienerberger