ULYX úszókapu a DIRICKX új gyárépületénél

A területre való bejutást az ULYX extra hosszú ipari úszókapu biztosítja

Alig néhány hónapja érhető el a DIRICKX legújabb fejlesztése, a 10 méternél nagyobb szabad átjárót biztosító ULYX úszókapu, melyből a francia vállalat eddig több, mint 25 darabot értékesített, és ebből 10 darab beépítése már be is fejeződött.

Az egyik ilyen projekt maga a DIRICKX új gyárlétesítménye, melynél a fő szempont egy olyan kapu elhelyezése volt, amely lehetővé teszi a teherautók számára egy nehezen megközelíthető út és egy kis manőverezési lehetőséget nyújtó terület megközelítését.

A kapu két részének összeszerelése
A kapu két részének összeszerelése
A két részből álló ULYX kapu összeszerelése

Az ULYX kapuk gyártása kizárólag Franciaországban, a DIRICKX congrier-i műhelyében zajlik.

Mivel az új gyárnál lévő kapu szinte mindig mozgásban van, ezért fontos kritérium volt a kapu nyitásának és zárásának gyakorisága. Az ULYX kapu ebben is megfelel az elvárásoknak, hiszen motorja intenzív használatra lett tervezve, mindemellett gyors (16 m/min) és igen csendes. A kapu választásánál szintén kiemelt feltétel volt, hogy robusztus felépítésű legyen, biztosítva ezzel a gyár területének védelmét és lezárását.

A kapu beemelése a gyárterületen
A kapu beemelése a gyárterületen
Az ULYX kapu beemelése a gyárterületen

A 10-16 méteres szabad átjárást biztosító extra hosszú ULYX ipari úszókapu eddig a DIRICKX vállalat új gyárához, ipari létesítményekhez, vidámparkhoz és nagyobb üzletekhez (IKEA, GEDIMAT) kerültek telepítésre RAL6005 zöld, RAL9005 fekete, RAL9010 fehér és RAL7016 antracit szürke színben. A megvalósult projektekhez telepített kapukról mindmáig csak pozitív visszajelzések érkeztek.

Beépített ULYX kapu a DIRICKX gyárnál
Beépített ULYX kapu a DIRICKX gyárnál
A beépített ULYX kapu a DIRICKX gyárnál

Az alábbi videóban a DIRICKX gyárnál elhelyezett kapu telepítését tekintheti meg.

Az ULYX kapu a DIRICKX ügyfeleinek igényeit figyelembe véve került kifejlesztésre. Felületkezelése cink epoxy + poliészter bevonat, melyre 10 év felületvédelmi garanciát vállalnak. A kaput 2022. november végén a francia CSTB (Centre Scientifique et Technique du Bâtiment) az NF EN 13241-1 szabványnak megfelelőnek minősítette.

A hírben szereplő termékek
DIRICKX ULYX extra hosszú úszókapuk
 
DIRICKX ULYX extra hosszú úszókapuk

Az ULYX egy motorizált, extra hosszú úszókapu, melyet elsősorban az olyan ipari és logisztikai telephelyekhez, illetve egyéb nyilvános létesítményekhez ajánlanak, ahol 10 méternél nagyobb szabad átjárási szélességet kell biztosítani a teherforgalom számára. Tartós és erős szerkezetű kapu nagy igénybevételhez tervezett, robusztus motorral, valamint acél fogasléc és fogaskerék meghajtó rendszerrel rendelkezik. A motor az oszlopba van építve, megóvva ezzel az esetleges sérülésektől és a rossz időjárási körülményektől. A 11 méter feletti szabad átjárási szélességet biztosító kapukat – a könnyebb mozgathatóság érdekében – két részletben szállítják.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
DIRICKX ULYX úszókapu
Új DIRICKX ULYX extra hosszú úszókapu
Ideális választás 10 méternél nagyobb szabad átjárási szélesség esetén
Új DIRICKX ULYX extra hosszú úszókapu
Kategóriák
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Kerítések
Kerítések
Kerítéskapuk
Kerítéskapuk
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...