PPG Trilak Kft.

PPG Trilak vékonyvakolatok

Épület homlokzatok, hőszigetelő rendszerek végső díszítő bevonata. 1.5 -2 - 2.5 mm es szemcsemérettel. Dryvit diszperziós, és Thermotek diszperziós, szilikon illetve szilikát kötőanyagú termékek.

Termékcsalád tagjai

THERMOTEK® kolor vízlepergető vékonyvakolat
 
THERMOTEK® kolor vízlepergető vékonyvakolat

THERMOTEK® kolor vízlepergető vékonyvakolat vakolt és beton homlokzatfelületek díszítő vakolataként, valamint a THERMOTEK hőszigetelő rendszer befejező rétegeként használható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
THERMOTEK® kolor szilikon vékonyvakolat
 
THERMOTEK® kolor szilikon vékonyvakolat

Színezék hozzáadásával felhasználásra kész, pasztaszerű, szilikongyanta kötőanyagú vékonyvakolat. A homlokzati hőszigetelő rendszerek (Thermotek®) vagy más vakolt felületek befejező díszítő vékonyvakolata. Víz-, fény-, és UV-álló tulajdonsága, valamint a hozzáadott, a bevonatot védő algásodásgátló illetve gombaölő adalék miatt rendkívül tartós felületet biztosít, továbbá növeli a rendszer mechanikai szilárdságát. Kiemelt rugalmassága lévén különösen ajánlott új épületek, illetve homlokzati hőszigetelő rendszerek színezésére a megfelelő felületképzés után. Magas szilikongyanta kötőanyag tartalma növeli a vékonyvakolat élettartamát. A vakolat hidrofobizáló tulajdonsága hosszú évekig védi a falfelületet, a homlokzatot. A Thermotek® Kolor szilikon vékonyvakolat felhordása előtt legalább 24 órával Thermotek® Kolor szilikon vékonyvakolat alapozó használata szükséges azonos vagy hasonló színben, mint a kiválasztott vékonyvakolat színe. A Trilak színkeverőgépein több ezer színárnyalatban színezhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
THERMOTEK® kolor szilikát vékonyvakolat
 
THERMOTEK® kolor szilikát vékonyvakolat

Színezék hozzáadásával felhasználásra kész, pasztaszerű ásványi bázisú vékonyvakolat. Homlokzati hőszigetelő rendszerek (Thermotek®) vagy más vakolt felületek befejező díszítő és felújító vékonyvakolata. Víz-, fény- és UV-álló tulajdonsága miatt rendkívül tartós felületet biztosít, továbbá növeli a rendszer mechanikai szilárdságát. Ásványi alapú kötőanyaga lévén rendkívüli páraáteresztő képességgel és tartóssággal rendelkezik. A Thermotek® Kolor szilikát vékonyvakolat felhordása előtt legalább 24 órával Thermotek® Kolor szilikát vékonyvakolat alapozó használata szükséges, azonos vagy hasonló színben, mint a kiválasztott vékonyvakolat színe. A Trilak színkeverőgépein több ezer színárnyalatban színezhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DRYVIT® vékonyvakolatok
 
DRYVIT® vékonyvakolatok

A DRYVIT® vakolat a DRYVIT® hőszigetelő rendszer díszítő vakolata. Jó minőségű kül- és beltéri, műgyanta kötőanyagú vékonyvakolat, mely rugalmas, páraáteresztő, ellenáll a változó időjárási körülményeknek és könnyen felhúzható. Használható önmagában is vakolt felületek díszítő bevonására. Tartós felületet biztosít. A terméket cellulózszálakkal erősített valamint viaszokat tartalmaz, így megakadályozza a víz behatolását a felületbe, valamint csökkenti a repedések kockázatát. A Trilak színkeverőgépein több ezer színárnyalatban színezhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...