Termékcsalád:  Polmetál szendvicspanelek
Pruszynski

Polmetál PIRTECH szendvicspanelek

A szendvicspanel rendszerek elérhetők poliuretán (PIR) keményhab töltéssel is, trapéz, mikrotrapéz és hullámos profillal. Ez a hőhídmentes összeszerelést biztosító rendszer különösen alkalmas olyan épületek burkolására, ahol fontos a hőszigetelés, a tűzállóság, a teherbírás, a gyors szerelés és a kellemes külső megjelenés. Kiválóan alkalmazható agrárcélú épületek, illetve hűtőházak építése során, homlokzati, térelválasztó és tetőfedő kialakításban egyaránt. Az AGROPIR panelek emellett az agráriumban szükséges különleges ellenálló képességgel, az IZOPIR panelek pedig kiemelkedő szigetelő képességgel bírnak. A szendvicspaneleket burkoló fegyverzetek acéllemezből készülnek, amelyek alapesetben 0,5 mm vastagságúak, de 0,4-0,7 mm közötti vastagsággal is elérhetőek. A lemezek kétoldalról horganyzásra kerülnek, és a hagyományos alucink mellett fényes és matt poliészter, poliuretán (PURMAT®, PURLAK®) bevonattal is elérhetők. A szendvicspanelek 6-féle vastagságban érhetők el, 40-120 mm között.

  • kemény poliuretán (PIR) hab mag, 40±3 kg/m³ magsűrűséggel
  • pentán levegősítő anyag, ami nem károsítja az ózonréteget
  • a poliuretán hab poliol és izocianát komponensekből áll elő, adalék- és segédanyagok felhasználásával

Termékcsalád tagjai

Polmetál PIRTECH Standard szendvicspanel falak
 
Polmetál PIRTECH Standard szendvicspanel falak

A látszó rögzítéssel készülő PIRTECH Standard panelek szélessége 1150 mm, rögzítésük pedig gyorsan és könnyen lehetséges, többféle vázszerkezethez, a megfelelő átmenő rögzítőelemek használatával. A gyors szerelhetőséget, egyben a tűzállóságot és a szoros kapcsolódást segíti a panelek szélein hosszirányban kialakított, egymásba kapcsolható, nútféderhez hasonló rögzítőrendszer. A PIRTECH Standard panelek 6-féle, 40-120 mm-ig terjedő vastagságban érhetők el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Polmetál PIRTECH Plus szendvicspanel falak
 
Polmetál PIRTECH Plus szendvicspanel falak

A számos színben elérhető, 1050 mm széles PIRTECH Plus szendvicspanel falak rejtett rögzítéssel készülnek, így egy egységes, megszakítások és rögzítési pontok nélküli, esztétikus látványt nyújtó falfelületet kapunk, ami nem csak ipari épületekben használható. A PIRTECH Plus panelek 4-féle, 60-120 mm-ig terjedő vastagságban érhetők el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Polmetál PIRTECH szendvicspanel tető
 
Polmetál PIRTECH szendvicspanel tető

A látszó rögzítéssel készülő PIRTECH szendvicspanel tető elemek maximális gyártási szélessége 1050 mm. Rögzítése gyorsan és könnyen megoldható a paneleken található csatlakozások összeillesztésével, illetve az erre a célra szolgáló nyerges alátétek (kalotte) segítségével és átmenő csavarok felhasználásával, így biztosítva a stabil és tűznek ellenálló tetőszerkezetet. A külső fegyverzet trapéz mintázata nagy terhelések elviselését teszi lehetővé, és az elemek egy vagy több ívben fedett épületek esetén is használhatók. A PIRTECH tető panelek 6-féle, 40-160 mm-ig terjedő vastagságban érhetők el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Polmetál PIRTECH hűtőházi szendvicspanelek
 
Polmetál PIRTECH hűtőházi szendvicspanelek

A PIRTECH hűtőházi szendvicspanelek 1150 mm maximális gyártási szélességgel rendelkeznek és moduláris kialakításuknak köszönhetően gyors és könnyű összeszerelhetőséget biztosítanak. E szendvicspanelek 5-féle, 120-tól 220 mm-ig terjedő vastagsága és egyéb tulajdonságai, köztük akár 0,09 W/m²K értékű hőátadási tényezője különösen alkalmassá teszi ezeket hűtőházak, kamrák kialakítására, mennyezeti, külső vagy belső válaszfal funkcióban egyaránt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Polmetál IZOPIR szigetelő szendvicspanelek
 
Polmetál IZOPIR szigetelő szendvicspanelek

Az IZOPIR szendvicspaneleket szigetelésként használhatjuk az épület különböző pontjain, így a tetőn, a homlokzaton vagy akár padlófűtés kiépítése során. A víz- és tűzálló panelek kiváló szigetelőképességgel bírnak, ellenállnak a mechanikai behatásoknak és alacsony a tömegük, így kiváló alternatívát jelentenek a hagyományos szigetelő anyagok mellett. Az IZOPIR panelek külső burkolatát egy 6-rétegű kompozit alkotja, míg a töltet nem gyúlékony poliuretán (PIR) habból áll. A panel 5-féle, 80-160 mm-ig terjedő vastagságban érhető el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...