Termékcsalád:  Polmetál szendvicspanelek
Pruszynski Polmetál kőzetgyapot töltetű szendvicspanelek

A 80, illetve 120 kg/m³-es térfogat sűrűséggel gyártott, kőzetgyapot töltetű szendvicspanelek kiváló tűzállósággal bírnak. Elérhető az elsősorban hangszigetelő képessége miatt ajánlott változat is, amelynél a belső oldali fegyverzet 30%-ban perforált. A vízszintes és függőleges módon is rögzíthető szendvicspanelek alkalmasak könnyűszerkezetes épületek oldalfalainak és tetejének a kialakítására is. A kőzetgyapot töltettel rendelkező panelek két oldalán 0,5 mm vastagságú acél fegyverzet található. A fegyverzetek és a töltet a gyártás során egy kétkomponensű poliuretán ragasztóval kerül összekapcsolásra. A töltetek oldalában olyan profilt alakítottak ki, amely biztosítja a panelek egymáshoz történő szoros, hőhídmentes kapcsolódását. A kőzetgyapot kémiailag semleges anyag, ezért nem segíti elő a gombák, baktériumok és penészesedés terjedését. Az ásványi szálakból összeálló paplan gátolja a levegő mozgását az anyagon belül, az összepréselt vagy műgyantával megkötött ásványi szálak pedig tartást adnak. A szervetlen alapanyag jó kémiai- és magas hőellenállást biztosít.

Termékcsalád tagjai

Polmetál kőzetgyapot töltetű Standard szendvicspanel
 
Polmetál kőzetgyapot töltetű Standard szendvicspanel

A 120 kg/m³-es térfogatsűrűségű Standard, kőzetgyapot töltetű szendvicspanelek 6-féle, 60-180 mm-ig terjedő vastagságban érhetők el. A fegyverzet 3-féle mintázattal készül.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Polmetál kőzetgyapot töltetű EKO szendvicspanel
 
Polmetál kőzetgyapot töltetű EKO szendvicspanel

Az ökológiai eljárásban készülő szendvicspanel-változat esetében 80 kg/m³-térfogatsűrűségű töltet kerül a fegyverzetek közé. A panel 6-féle, 100-240 mm-ig terjedő vastagságban érhető el. A fegyverzet 3-féle mintázattal készül.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Polmetál kőzetgyapot töltetű akusztikai szendvicspanel
 
Polmetál kőzetgyapot töltetű akusztikai szendvicspanel

A 120 kg/m³-es térfogatsűrűségű akusztikai szendvicspanelek esetén a belső fegyverzet perforálásra kerül. Ezek a panelek kiemelkedő hangelnyelő tulajdonságokkal bírnak, így hangszigetelő funkciót is betöltő térelválasztóként használhatók. 5-féle vastagságban érhető el, 60-150 mm-ig terjedően.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...