Vitra

Vitra Abalon szófa

A Vitra Abalon szófájának nevét a jellegzetes formájú és vastag gyöngyház réteggel rendelkező tengeri kagyló adta, amely visszatérő inspirációs forrás az építészet számára. Az Abalon organikus, ívelt formájának köszönhetően egy bensőséges kört, ezáltal pedig egy vonzó ülőfelületet hoz létre, a különböző árnyalatú szövethuzatoknak köszönhetően pedig remekül illeszkedik bármilyen belső térbe.

  • levehető, kötött huzat
  • külön első, hátsó szín
  • 8 különböző színárnyalat

Letöltések

Vitra Abalon szófa - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 570.0 kB angol
Vitra Abalon szófa
 
Vitra Abalon szófa - 2D - CAD fájl

CAD fájl

dwg 25.8 kB
Vitra Abalon szófa - 2D
 
Vitra Abalon szófa - 3D - CAD fájl

CAD fájl

dwg 6.0 MB
Vitra Abalon szófa - 3D
 
Vitra Abalon szófa - Revit - BIM fájl

BIM fájl

zip 3.3 MB
Vitra Abalon szófa - Revit
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Magis Big Will bővíthető asztal
 
Magis Big Will bővíthető asztal

Philippe Starck tervei alapján 2015-ben készült el a Big Will asztal, mely egy igazi kihívást jelentett a Magis számára. Az elegáns, robusztus asztalt több éves kutatás és tervezés előzte meg, így jöhetett létre az a bizonyos plusz, amit a Magis bútorai esetében elengedhetetlennek tart. Philippe Starck így jellemzi alkotását: A bővíthető asztal egy gyönyörű szimbóluma a nagylelkűségnek. Ez arra utal, ahogy franciául szokták mondani: ha van elég négyre, akkor jut nyolcra is. A Big Will legszembetűnőbb elemei a kerekek, melyek az asztal hosszabbítható végén helyezkednek el. Ezek segítségével könnyedén meghosszabbítható az asztal anélkül, hogy meg kellene emelnünk, köszönhetően a szabadalmaztatott csúszó- és reteszelő mechanizmusnak.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Inkiostro Bianco design tapéták - Viaggio in Italia kollekció - Sicilia
 
Inkiostro Bianco design tapéták - Viaggio in Italia kollekció

Gio Bressana művész és az Inkiostro Bianco együttműködése egy új művészeti kollekcióban ölt teste, amely öt új tapéta dekorból álló sorozatból áll és Olaszország varázslatos tájait jeleníti meg. Az új Special Edition tapétakollekció beváltja a művész ígéretét: valóra váltja azt az álmot, hogy a művészet egy darabkáját hozza el lakberendezési projektekbe.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Inkiostro Bianco Travelogue Pixeljungle
 
Inkiostro Bianco Travelogue kollekció

Az Inkiostro Bianco Travelogue kollekció 18 különböző elemét képzeletbeli projektek ihlették. 6 különböző projekttípuson keresztül kerülnek bemutatásra a szőnyegek, tapéták és dizájn fali elemek, amelyek felhasználása valójában a tervezők fantáziájára van bízva. Az egyes dizájnokat hálószobai, wellness, fürdőszobai, coworking terület, éttermi és szállodai felhasználással prezentálja a gyártó, ezzel is segítve az építészek és belsőépítészek munkáját.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mutina Rombini kerámiaburkolat
 
Mutina Rombini kerámiaburkolat

A kollekció két különböző lapot vonultat fel, melyek kombinálva segítenek igazán egyedi enteriőrt alkotni: a Losagne egy kortárs mozaik, mely alkalmazható padló- és falburkolatként is, valamint a Triangle, egy háromdimenziós elem kifejezetten fali burkolásra. A kollekció megújulásának köszönhetően a már meglévő Triangle Large és Small formátumokhoz csatlakozik az új Extra Small formátum 2x31,5 cm méretben, valamint egy új fényes felület a Blanc, Gris, Rose, Vert és Brut színekben. A hagyományos dupla mázas technológiának köszönhetően egy fényesebb, áttetszőbb felső réteg jöhetett létre a burkolatok felületén. Különösen a Ver és a Brun színek esetében eredményez ez egy kézzel készített hangulatot, és egy igazán magával ragadó színmélységet.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Inkiostro Bianco INK.RUGS® Synesthesia szőnyegek - Sunset
 
Inkiostro Bianco INK.RUGS® Synesthesia szőnyegek

Az Inkiostro Bianco INK.RUGS® szőnyegek Synesthesia kollekcióját extravagáns, olykor eklektikus darabos szőnyegek alkotják. 33 különböző dizájn, 142 választható szín

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Recepciók, társalgók, várótermek bútorai
Recepciók, társalgók, várótermek bútorai
Szállodabútorok
Szállodabútorok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...