Artek

Artek Stool 60 szék

Alvar Aalto ikonikus Stool 60-ja a legelemibb bútordarab, mely ülőkének, asztalnak, tárolóegységnek egyaránt alkalmas. A lábak közvetlenül a kerek ülés alsó oldalára vannak rögzítve anélkül, hogy bonyolult összekötő elemekre lenne szükség. Geometriájának köszönhetően a zsámoly egymásra rakható, így helyet takaríthat meg. A finnországi, Turkuban található gyárban 42 gyártási lépésben gyártott Stool 60 számos színben és felületben kapható. A Stool 60-ból és négylábú unokatestvéréből, a Stool E60-ból több millió darabot adtak el, így a dizájn történetének egyik legbecsesebb terméke.

Letöltések

The Alvar Aalto L-leg Collection - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 2.7 MB angol
The Alvar Aalto L-leg Collection
 
Artek Stool 60 szék - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 6.9 MB angol
Artek Stool 60 szék
 
Artek Stool 60, E60, NE60 szék - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 616.3 kB angol
Artek Stool 60, E60, NE60 szék
 
Artek Stool 60 szék - szerelési útmutató

szerelési útmutató

pdf 208.7 kB angol
Artek Stool 60 szék
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Mutina Pico kerámiaburkolat
 
Mutina Pico kerámiaburkolat

A Pico tervezői arra törekedtek, hogy létrehozzanak egy szabályos, mégis szabálytalan felszínt. Így született meg a két különböző felület: a Down bemélyedő pontokkal és az Up kiemelkedő pontokkal. A dinamika növelése érdekében a tervezők élénk színeket alkalmaztak, mint a kék és a piros, használva a pont színeként, de akár alapszínként is. Ebben a megújult kiadásban a kollekció kiegészült a Blanc és a Gris színek mellett az Argile árnyalattal is, alkalmazva a meglévő technológiát, valamint a CONTINUAL technológia és a szaténporlasztásos máz segítségével előállított Pico Satin-al. A játékos felületi megoldás, mely finom árnyékokat hoz létre a burkolat felszínén, érdekes hangulatot kölcsönöz, melynek megjelenése a választott színtől függően válik hidegebbé vagy melegebbé.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Artek Pendant Lamp AMA500 lámpa
 
Artek AMA500 függőlámpa

A lágy és meleg fényt biztosító AMA500 függőlámpa közepes méretű, és acéllemezből készül. Egyetlen fényforrásként is használható étkezőasztal vagy íróasztal fölött, nagy szélessége jelentős mennyiségű fényt bocsát lefelé. Az igazi központi elem, az AMA500 két színváltozatban kapható: a klasszikus fehér sárgaréz részletekkel izgalmasabbá varázsolt verzió állandó termék, míg a mélyzöld sárgaréz verzió limitált számban kapható. Utóbbi megegyezik Villa Mairea könyvtárában található függőlámpával, mely szintén Aino Aalto mesterműve.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Artek Kori Table light
 
Artek Kori dizájn lámpák

Kori by TAF Studio A stockholmi székhelyű tervezők egy öt modellből álló lámpakollekciót terveztek az Artek számára, melyet a Stockholm Design Week keretein belül mutattak be. Maga a Kori szó ˝kosarat˝ jelent finnül, ami a lámpa központi elemére utal - ez az elem biztosítja a megfelelő, kellemes fényszórást.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mutina Punto kerámiaburkolat
 
Mutina Punto kerámiaburkolat

A Pico kollekció koncepciójából inspirálódott Punto egy háromdimenziós dekor elem, ami kifejezetten fali burkolásra lett tervezve. A mintázatot homorú (Down) és domború (Up) pontok határozzák meg és nagy felületek burkolása esetén lesz igazán látványos a megjelenés. Egy különleges fény-árnyék hatás (chiaroscuro) jelenik meg a burkolaton, mely változik annak függvényében, hogy a fény éppen milyen szögben éri az elemeket. Mind az Up és a Down elemek 4x31,5 cm méretben érhetők el, egyenként 5 darabból álló hálón. Matt felülettel 5 szín (White, Grey, Red, Green and Blue), míg fényes felülettel szintén 5, ezek pedig a Blanc, Gris, Rose, Vert and Brun, melyek mindegyike kap egy extra átlátszó, fényes fedő mázat. Ahogy a Pico kollekció új felületénél is láthattuk, a hagyományos dupla mázas technológiának köszönhetően egy fényesebb, áttetszőbb felső réteg jöhetett létre a burkolatok felületén, mely egy kézzel készített megjelenést kölcsönöz nekik.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tecta K5 asztal
 
Tecta K5 asztal

A K5 fantázianév mögött rejlő asztalka Thomas Schnur szellemi terméke. Egyszerű, mégis különleges, hiszen érdekes alakzatának köszönhetően extravaganciát hordoz magában. Közkedvelt darab: alkalmazkodik minden enteriőrhöz, mégis meghatározó eleme lesz a térnek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Asztalok, székek
Asztalok, székek
Irodabútorok
Irodabútorok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...