Artek

Artek AMA500 függőlámpa

A lágy és meleg fényt biztosító AMA500 függőlámpa közepes méretű, és acéllemezből készül. Egyetlen fényforrásként is használható étkezőasztal vagy íróasztal fölött, nagy szélessége jelentős mennyiségű fényt bocsát lefelé. Az igazi központi elem, az AMA500 két színváltozatban kapható: a klasszikus fehér sárgaréz részletekkel izgalmasabbá varázsolt verzió állandó termék, míg a mélyzöld sárgaréz verzió limitált számban kapható. Utóbbi megegyezik Villa Mairea könyvtárában található függőlámpával, mely szintén Aino Aalto mesterműve.

Letöltések

Artek Pendant Lamp AMA500 lámpa - alkalmazástechnikai útmutató

alkalmazástechnikai útmutató

pdf 400.2 kB angol
Artek Pendant Lamp AMA500 lámpa
 
Artek Pendant Lamp AMA500 lámpa - tanúsítvány

tanúsítvány

pdf 67.3 kB angol
Artek Pendant Lamp AMA500 lámpa
 
Artek Pendant Lamp AMA500 lámpa - CAD fájl

CAD fájl

dwg 302.1 kB
Artek Pendant Lamp AMA500 lámpa
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Vitra Eames Plastic Chair
 
Vitra Eames Plastic Chair

Charles és Ray Eames munkásságának egyik legikonikusabb darabja a Plastic Chair. A tervezőpár éveken át kutatta az emberi test körvonalaihoz illeszkedő egyrészes üléshéj alapötletét. Miután az 1940-es években a rétegelt lemezekkel és alumínium lemezekkel végzett kísérletek nem hoztak kielégítő eredményt, alternatív anyagok után kutatva eljutottak az üvegszállal megerősített poliészter gyantához, ami végül a legideálisabb választásnak bizonyult. Az átfestett polipropilén üléshéj minden modell esetében rendelhető ülőpárnával (az üléshéjhoz csavarozva) vagy teljes kárpitozással. A teljesen kárpitozott változat szövet bevonattal, öntött poliuretán hab betéttel készül, mely a héjhoz hegesztett éllel kerül rögzítésre. Az üléshéj esetében 6 különböző kivitel kérhető: karfa nélküli változatban párnázatlanul, ülőfelületen párnázottan és teljesen párnázottan, karfás változatban pedig párnázatlanul, ülőfelületén párnázottan és teljesen párnázottan. Lábazatot tekintve is különböző lehetőségek érhetők el: 5 fémlábas kivitel, melyből az egyik lehetővé teszi a székek egymásra pakolását, egy irodai forgószék láb, egy fa és fém lábas kivitel, illetve egy hintaszék láb, de konzol segítségével lehetőség van az üléshéjak rúdra vagy gerendára való rögzítésére, mely esetben ideálisak várótermekben való alkalmazásra.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Artek A330S függőlámpa
 
Artek A330S függőlámpa

Az „Aranyharang” becenévre hallgató A330S függőlámpa olyan szoborszerű tulajdonságokkal rendelkezik, amely be- és kikapcsolt állapotban is értékelhető. A sárgarézből vagy acélból készült elegáns „Aranyharangot” Aino és Alvar Aalto alkotta meg a helsinki The Savoy étterem belső terébe 1937-ben, majd ugyanabban az évben a párizsi világkiállítás finn pavilonjában mutatták be. Az „Aranyharang” megtestesíti Alvar Aalto jellegzetes áramvonalas esztétikáját, melyet a meleg tónusú fény lágyít.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Artek Mademoiselle Lounge szék
 
Artek Mademoiselle pihenőszék

A Mademoiselle pihenőszék tömör nyírfából készült, és kifejezetten otthoni használatra lett kifejlesztve. Az ősrégi konstrukcióval készült küllőtámla szembetűnő kontrasztot alkot az ülés lágyan lekerekített élének sima, modernista íveivel. A Mademoiselle megalkotásakor Ilmari Tapiovaara tervező a hagyományos finn székekből merített ihletet, majd saját modern tervezési megközelítését alkalmazta. Hintaszékként is elérhető a termék.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Tecta K5 asztal
 
Tecta K5 asztal

A K5 fantázianév mögött rejlő asztalka Thomas Schnur szellemi terméke. Egyszerű, mégis különleges, hiszen érdekes alakzatának köszönhetően extravaganciát hordoz magában. Közkedvelt darab: alkalmazkodik minden enteriőrhöz, mégis meghatározó eleme lesz a térnek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mutina Botanica mozaik kerámiaburkolat
 
Mutina Botanica mozaik kerámiaburkolat

A Tokujin Yoshioka által tervezett Botanica kollekció az első olyan Mutina mozaik, melyet kifejezetten padlóburkolásra fejlesztettek. A tervező természet és formák iránti odaadása és rajongása szinte tapintható a burkolatcsalád két kivitelében: a Seed és a Flower fehér, illetve szürke színben érhető el, fényes és matt felülettel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Beltéri, függesztett lámpatestek
Beltéri, függesztett lámpatestek
Asztalok, székek
Asztalok, székek
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Fényforrások
Fényforrások
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...