Artek

Artek AMA500 függőlámpa

A lágy és meleg fényt biztosító AMA500 függőlámpa közepes méretű, és acéllemezből készül. Egyetlen fényforrásként is használható étkezőasztal vagy íróasztal fölött, nagy szélessége jelentős mennyiségű fényt bocsát lefelé. Az igazi központi elem, az AMA500 két színváltozatban kapható: a klasszikus fehér sárgaréz részletekkel izgalmasabbá varázsolt verzió állandó termék, míg a mélyzöld sárgaréz verzió limitált számban kapható. Utóbbi megegyezik Villa Mairea könyvtárában található függőlámpával, mely szintén Aino Aalto mesterműve.

Letöltések

Artek Pendant Lamp AMA500 lámpa - alkalmazástechnikai útmutató

alkalmazástechnikai útmutató

pdf 400.2 kB angol
Artek Pendant Lamp AMA500 lámpa
 
Artek Pendant Lamp AMA500 lámpa - tanúsítvány

tanúsítvány

pdf 67.3 kB angol
Artek Pendant Lamp AMA500 lámpa
 
Artek Pendant Lamp AMA500 lámpa - CAD fájl

CAD fájl

dwg 302.1 kB
Artek Pendant Lamp AMA500 lámpa
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Artek Mademoiselle Lounge szék
 
Artek Mademoiselle pihenőszék

A Mademoiselle pihenőszék tömör nyírfából készült, és kifejezetten otthoni használatra lett kifejlesztve. Az ősrégi konstrukcióval készült küllőtámla szembetűnő kontrasztot alkot az ülés lágyan lekerekített élének sima, modernista íveivel. A Mademoiselle megalkotásakor Ilmari Tapiovaara tervező a hagyományos finn székekből merített ihletet, majd saját modern tervezési megközelítését alkalmazta. Hintaszékként is elérhető a termék.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Mutina Mattonelle Margherita kerámiaburkolat
 
Mutina Mattonelle Margherita kerámiaburkolat

A Mattonelle Margherita az első kollekció, melyet egy képzőművész tervezett, ötvözve a különböző esztétikai és formális elemeket, mely egy igen meglepő megjelenést eredményeznek. A Mattonelle Margherita 2 méretben és 41 különböző mintázatban érhető el, melyek egytől egyig kézzel lettek megtervezve és kombinálhatók egymással. A burkolatok padlóra és falra burkolva egyaránt felhasználhatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Magis Air-Family bútorcsalád Magis Big Will bővíthető asztal Magis Vitrail tükrök Magis Puppy szék
 
Magis design bútorok és kiegészítők
4 termék

Az olasz bútorgyár 1976-os alapítása óta a design kultúra meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. A Magis töretlenül nagy hangsúlyt fektet a kutatásfejlesztésre. Kifinomult technológiájának köszönhetően termékeivel egyre több sikert ér el a nemzetközi piacon. Olyan világhírű designerekkel dolgozik együtt, mint Richard Sapper, Jasper Morrison, Jerszy Seymour, Stefano Giovannoni, Marc Newson, James Irvine, Konstantin Grcic, Ron Arad és a Bouroullec testvérek. Különleges kiegészítői mosolyt csalnak az arcokra, bútorai pedig egytől egyig a mindennapos kényelmet szolgálják kiemelkedően dizájnos megjelenésük mellett.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Vitra Abalon szófa
 
Vitra Abalon szófa

A Vitra Abalon szófájának nevét a jellegzetes formájú és vastag gyöngyház réteggel rendelkező tengeri kagyló adta, amely visszatérő inspirációs forrás az építészet számára. Az Abalon organikus, ívelt formájának köszönhetően egy bensőséges kört, ezáltal pedig egy vonzó ülőfelületet hoz létre, a különböző árnyalatú szövethuzatoknak köszönhetően pedig remekül illeszkedik bármilyen belső térbe.

CAD
BIM
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Magis Big Will bővíthető asztal
 
Magis Big Will bővíthető asztal

Philippe Starck tervei alapján 2015-ben készült el a Big Will asztal, mely egy igazi kihívást jelentett a Magis számára. Az elegáns, robusztus asztalt több éves kutatás és tervezés előzte meg, így jöhetett létre az a bizonyos plusz, amit a Magis bútorai esetében elengedhetetlennek tart. Philippe Starck így jellemzi alkotását: A bővíthető asztal egy gyönyörű szimbóluma a nagylelkűségnek. Ez arra utal, ahogy franciául szokták mondani: ha van elég négyre, akkor jut nyolcra is. A Big Will legszembetűnőbb elemei a kerekek, melyek az asztal hosszabbítható végén helyezkednek el. Ezek segítségével könnyedén meghosszabbítható az asztal anélkül, hogy meg kellene emelnünk, köszönhetően a szabadalmaztatott csúszó- és reteszelő mechanizmusnak.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Beltéri, függesztett lámpatestek
Beltéri, függesztett lámpatestek
Asztalok, székek
Asztalok, székek
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Kötőelemek, dübelek
Kötőelemek, dübelek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...