Artek

Artek A330S függőlámpa

Az „Aranyharang” becenévre hallgató A330S függőlámpa olyan szoborszerű tulajdonságokkal rendelkezik, amely be- és kikapcsolt állapotban is értékelhető. A sárgarézből vagy acélból készült elegáns „Aranyharangot” Aino és Alvar Aalto alkotta meg a helsinki The Savoy étterem belső terébe 1937-ben, majd ugyanabban az évben a párizsi világkiállítás finn pavilonjában mutatták be. Az „Aranyharang” megtestesíti Alvar Aalto jellegzetes áramvonalas esztétikáját, melyet a meleg tónusú fény lágyít.

Letöltések

Artek A330S függőlámpa - alkalmazástechnikai útmutató

alkalmazástechnikai útmutató

pdf 323.1 kB német
Artek A330S függőlámpa
 
Artek A330S függőlámpa - tanúsítvány

tanúsítvány

pdf 1.1 MB angol
Artek A330S függőlámpa
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Mutina Botanica mozaik kerámiaburkolat
 
Mutina Botanica mozaik kerámiaburkolat

A Tokujin Yoshioka által tervezett Botanica kollekció az első olyan Mutina mozaik, melyet kifejezetten padlóburkolásra fejlesztettek. A tervező természet és formák iránti odaadása és rajongása szinte tapintható a burkolatcsalád két kivitelében: a Seed és a Flower fehér, illetve szürke színben érhető el, fényes és matt felülettel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Inkiostro Bianco Architecture kollekció - Therma
 
Inkiostro Bianco design tapéták - Architecture kollekció

Egy új, kreatív fejezet veheti kezdetét az Architecture tapéta kollekció létrejöttével, mely az ovre.design® belsőépítészeti stúdió és az Inkiostro Bianco közös munkájának gyümölcse. A kínálat összesen 16 tapétából áll, amely 4 sorozatra bontható, melyek mindegyike arra ösztönöz, hogy lépjünk ki saját terünkből és fedezzük fel a tér új dimenzióit. A kollekció egy új szerkezetet visz az enteriőrbe, ami vezeti a szemet, túl a valóságon, egy álomszerű térbe. Felcserélődik a kint és a bent, megfordul a fent és a lent, a perspektíva meghazudtolja a logikát. A nem hagyományos megjelenítések arra ösztönzik az elmét, hogy eddig nem tapasztalt horizontokat keressen, bennünket pedig arra buzdít, hogy lebontsuk a fizikai és tapasztalati korlátokat, amelyek visszatartanak bennünket a képzeletbeli térélmény megélésétől.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Artek Domus szék Artek Mademoiselle Lounge szék Artek Stool 60 szék Artek A330S függőlámpa
 
Artek design székek és lámpák
6 termék

Ikonikus design székek, asztalok, lámpák.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Magis Air-Family bútorcsalád
 
Magis Air-Family bútorcsalád

A kevesebb több. Vallja Jasper Morrison, a Magis Air-Family tervezője. Ezen elv mentén alkotta meg a kollekciót, mely több mint 20 éve bizonyítja létjogosultságát kültéren, közületi és lakossági felhasználás során egyaránt. A kültéri bútorcsalád 5 elemből áll – Air-Armchair, Air-Chair, Air-Table, Folding Air-Chair, Folding Air-Armchair – melyek együtt és különállóan is használhatók. Az Air-Armchair amellett, hogy zavarba ejtően kényelmes, rakásolható, így a meleg hónapok után könnyedén elpakolható és tárolható. Bár egyszerű a dizájn, mégis elegáns megjelenést kölcsönöz – étkezőkben, társalgókban, dolgozószobában és éttermekben is tökéletesen használható. 5 színben, 53 x 72,5 x 50,5 cm-es méretben érhető el.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Inkiostro Bianco design tapéták - Viaggio in Italia kollekció - Sicilia
 
Inkiostro Bianco design tapéták - Viaggio in Italia kollekció

Gio Bressana művész és az Inkiostro Bianco együttműködése egy új művészeti kollekcióban ölt teste, amely öt új tapéta dekorból álló sorozatból áll és Olaszország varázslatos tájait jeleníti meg. Az új Special Edition tapétakollekció beváltja a művész ígéretét: valóra váltja azt az álmot, hogy a művészet egy darabkáját hozza el lakberendezési projektekbe.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Beltéri, függesztett lámpatestek
Beltéri, függesztett lámpatestek
Asztalok, székek
Asztalok, székek
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Kötőelemek, dübelek
Kötőelemek, dübelek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...