Artek

Artek A330S függőlámpa

Az „Aranyharang” becenévre hallgató A330S függőlámpa olyan szoborszerű tulajdonságokkal rendelkezik, amely be- és kikapcsolt állapotban is értékelhető. A sárgarézből vagy acélból készült elegáns „Aranyharangot” Aino és Alvar Aalto alkotta meg a helsinki The Savoy étterem belső terébe 1937-ben, majd ugyanabban az évben a párizsi világkiállítás finn pavilonjában mutatták be. Az „Aranyharang” megtestesíti Alvar Aalto jellegzetes áramvonalas esztétikáját, melyet a meleg tónusú fény lágyít.

Letöltések

Artek A330S függőlámpa - alkalmazástechnikai útmutató

alkalmazástechnikai útmutató

pdf 323.1 kB német
Artek A330S függőlámpa
 
Artek A330S függőlámpa - tanúsítvány

tanúsítvány

pdf 1.1 MB angol
Artek A330S függőlámpa
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Mutina Pico kerámiaburkolat
 
Mutina Pico kerámiaburkolat

A Pico tervezői arra törekedtek, hogy létrehozzanak egy szabályos, mégis szabálytalan felszínt. Így született meg a két különböző felület: a Down bemélyedő pontokkal és az Up kiemelkedő pontokkal. A dinamika növelése érdekében a tervezők élénk színeket alkalmaztak, mint a kék és a piros, használva a pont színeként, de akár alapszínként is. Ebben a megújult kiadásban a kollekció kiegészült a Blanc és a Gris színek mellett az Argile árnyalattal is, alkalmazva a meglévő technológiát, valamint a CONTINUAL technológia és a szaténporlasztásos máz segítségével előállított Pico Satin-al. A játékos felületi megoldás, mely finom árnyékokat hoz létre a burkolat felszínén, érdekes hangulatot kölcsönöz, melynek megjelenése a választott színtől függően válik hidegebbé vagy melegebbé.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mutina Rombini kerámiaburkolat
 
Mutina Rombini kerámiaburkolat

A kollekció két különböző lapot vonultat fel, melyek kombinálva segítenek igazán egyedi enteriőrt alkotni: a Losagne egy kortárs mozaik, mely alkalmazható padló- és falburkolatként is, valamint a Triangle, egy háromdimenziós elem kifejezetten fali burkolásra. A kollekció megújulásának köszönhetően a már meglévő Triangle Large és Small formátumokhoz csatlakozik az új Extra Small formátum 2x31,5 cm méretben, valamint egy új fényes felület a Blanc, Gris, Rose, Vert és Brut színekben. A hagyományos dupla mázas technológiának köszönhetően egy fényesebb, áttetszőbb felső réteg jöhetett létre a burkolatok felületén. Különösen a Ver és a Brun színek esetében eredményez ez egy kézzel készített hangulatot, és egy igazán magával ragadó színmélységet.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mutina Botanica mozaik kerámiaburkolat
 
Mutina Botanica mozaik kerámiaburkolat

A Tokujin Yoshioka által tervezett Botanica kollekció az első olyan Mutina mozaik, melyet kifejezetten padlóburkolásra fejlesztettek. A tervező természet és formák iránti odaadása és rajongása szinte tapintható a burkolatcsalád két kivitelében: a Seed és a Flower fehér, illetve szürke színben érhető el, fényes és matt felülettel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Mutina Punto kerámiaburkolat
 
Mutina Punto kerámiaburkolat

A Pico kollekció koncepciójából inspirálódott Punto egy háromdimenziós dekor elem, ami kifejezetten fali burkolásra lett tervezve. A mintázatot homorú (Down) és domború (Up) pontok határozzák meg és nagy felületek burkolása esetén lesz igazán látványos a megjelenés. Egy különleges fény-árnyék hatás (chiaroscuro) jelenik meg a burkolaton, mely változik annak függvényében, hogy a fény éppen milyen szögben éri az elemeket. Mind az Up és a Down elemek 4x31,5 cm méretben érhetők el, egyenként 5 darabból álló hálón. Matt felülettel 5 szín (White, Grey, Red, Green and Blue), míg fényes felülettel szintén 5, ezek pedig a Blanc, Gris, Rose, Vert and Brun, melyek mindegyike kap egy extra átlátszó, fényes fedő mázat. Ahogy a Pico kollekció új felületénél is láthattuk, a hagyományos dupla mázas technológiának köszönhetően egy fényesebb, áttetszőbb felső réteg jöhetett létre a burkolatok felületén, mely egy kézzel készített megjelenést kölcsönöz nekik.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Artek Pendant Lamp AMA500 lámpa
 
Artek AMA500 függőlámpa

A lágy és meleg fényt biztosító AMA500 függőlámpa közepes méretű, és acéllemezből készül. Egyetlen fényforrásként is használható étkezőasztal vagy íróasztal fölött, nagy szélessége jelentős mennyiségű fényt bocsát lefelé. Az igazi központi elem, az AMA500 két színváltozatban kapható: a klasszikus fehér sárgaréz részletekkel izgalmasabbá varázsolt verzió állandó termék, míg a mélyzöld sárgaréz verzió limitált számban kapható. Utóbbi megegyezik Villa Mairea könyvtárában található függőlámpával, mely szintén Aino Aalto mesterműve.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Beltéri, függesztett lámpatestek
Beltéri, függesztett lámpatestek
Asztalok, székek
Asztalok, székek
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Fényforrások
Fényforrások
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...