FAMI

FAMI StoreVan járműberendezések

A StoreVan műhelykocsi tartozékok széles választékát kínálja. Minden StoreVan terméket úgy terveztek, hogy optimálisan használja ki a rendelkezésre álló teret, továbbá praktikus módon gondoskodjon a haszongépjárművek felszereltségéről, valamint a szerszámok és tartozékok tárolásáról. A FAMI által gyártott termékek segítségével bármilyen speciális raktér könnyedén kialakítható a különböző haszongépjárművekben. 3D tervezőprogram segítségével előre megtervezhető a kisteherautóban elhelyezett eszközök pontos elrendezése.

  • a munkaeszközök azonnali hozzáférhetősége
  • precíz formatervezés a haszongépjárművel dolgozók igényeihez igazítva
  • bármilyen speciális raktér könnyedén kialakítható

Letöltések

FAMI StoreVan járműberendezések - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 4.5 MB angol, német
FAMI StoreVan járműberendezések
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése

Praktikus helykihasználás, biztonságos tárolás, időmegtakarítás

Minden StoreVan terméket úgy terveztek, hogy optimálisan használja ki a rendelkezésre álló teret, továbbá praktikus módon gondoskodjon a haszongépjárművek felszereltségéről, valamint a szerszámok és tartozékok tárolásáról. A FAMI cég által gyártott termékek segítségével bármilyen speciális raktér könnyedén kialakítható a különböző haszongépjárművekben.

A töréstesztek bizonyítják, hogy a modulok elhelyezése és elrendezése a haszongépjárműveken belül garantálja a teljes biztonságot. A StoreVan termékek precíz formatervezéssel készültek, melyek tökéletesen illeszkednek a haszongépjárművel dolgozók igényeihez. A termékek alapvető célja az időmegtakarítás, amit a munkaeszközök azonnali hozzáférhetőségének segítségével érhetünk el – mindezt maximális védelem mellett. A termékek nagyobb ellenálló képességét a kataforézises festékbevonat biztosítja, amely a korrózióvédelem szempontjából a legfejlettebb festési eljárásnak számít.

A StoreVan minden haszongépjármű-típussal kompatibilis: Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, IVECO, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota és Volkswagen.

Fontos kiemelni, hogy 3D tervezőprogram segítségével előre megtervezhető a kisteherautóban elhelyezett eszközök pontos elrendezése.

A StoreVan műhelykocsi a tartozékok széles választékát kínálja

Kisteherautó padlózati és oldalsó burkolatok

A kisteherautó padlózati és az oldalsó burkolatok megerősítik a haszongépjármű karosszériáját a szállított áruk által okozott kopás és az ennek eredményeképpen esetlegesen fellépő károk ellen. Az innovatív hajlítható illesztéssel és szabadalmaztatott alumínium profilokkal készült padlózati burkolatok pedig stabil alapot biztosítanak a haszongépjárművek rögzítéséhez. 

Tároló modulok

A kiváló minőségű StoreVan tároló modulok között polcok, tálcák, billenőtárolók, felhajtható ajtók és a műhelykocsi hátulsó védelmére szolgáló lemezek közül is válogathat.  

FAMI StoreVan járműberendezések - tároló modulok
FAMI StoreVan járműberendezések - tároló modulok

Szerszámos ládák

A műanyagból és fémből készült StoreVan szerszámos ládák munkaeszközök és apró alkatrészek tárolására és szállítására lettek kifejlesztve, így különösen ideálisak a kisteherautóval dolgozók számára. A speciálisan kialakított fogantyúk mellett külön tárolói is vannak, gurulós kiszerelésüknek köszönhetően könnyen szállíthatóak, emellett elválasztókkal és mozgatható modulokkal is fel vannak szerelve a praktikus használhatóság jegyében. 

Tetőcsomagtartók és létratartók

A nagy teherbírású, TÜV-GS minősítéssel rendelkező StoreVan tetőcsomagtartókat a munkaeszközök szállításához fejlesztették ki. A létratartókba beépített hidraulikus- és gázfékes rendszer segíti a létrák mozgatását, így nemcsak biztonságosan, hanem egyszerűen is szállíthatóak. A tartó teljes mértékben moduláris és rugalmas szerkezete kizárólagosan alumíniumból és rozsdamentes acélból készült. 

FAMI StoreVan járműberendezések - tetőcsomagtartók, létratartók
FAMI StoreVan járműberendezések - tetőcsomagtartók, létratartók

Kétszintes padozatok

A StoreVan kínálatában elérhető, innovatív rendszerű kétszintes padozat teljes mértékben moduláris és rugalmas szerkezete maximalizálja a haszongépjárművek teherbírását. A rendszer szükség esetén kombinálható a kihúzható polcokkal. Ezzel az innovatív rendszerrel optimalizálható a kisteherautó rakomány mennyisége. 

FAMI StoreVan járműberendezések - kétszintes padozat
FAMI StoreVan járműberendezések - kétszintes padozat

Rakodórámpák

FAMI StoreVan járműberendezések - rakodórámpa
FAMI StoreVan járműberendezések - rakodórámpa
A szervórásegítéses rakodórámpák acélcső szerkezettel és süllyesztett csúszásmentes alumínium platformmal biztosítják a biztonságos rakodást a haszongépjárművekben. A nyitást és zárást innovatív gázrugók segítik. A stabilitás és megerősítés miatt a rakodórámpák alsó és felső rögzítéssel is el vannak látva. A rakodórámpák szabadalmaztatottak és TÜV-GS minősítéssel rendelkeznek.
  • Terhelhetőség: 600-1500 kg
  • Használható felületi szélesség: 800-1250 mm
  • Használható felületi hossz: 2000-3000 mm

Kihúzható nehézteher-padozatok

A StoreVan kihúzható nehézteher-padozata segíti a kisteherautóban szállított anyag padlóhoz való rögzítését, továbbá megkönnyíti a be- és kirakodási műveleteket. A kihúzható rendszer rögzítése a haszongépjárműbe való fúrás nélkül történik. Nagy kapacitású alumínium vezetősínek biztosítják a padozat stabilitását. 

FAMI StoreVan járműberendezések - kihúzható nehézteher-padozat
FAMI StoreVan járműberendezések - kihúzható nehézteher-padozat

Rakományrögzítők

A StoreVan rakományrögzítő rendszer rugalmas rögzítést biztosít mind a rakodótérben, mind a haszongépjárműben. Fenolgyanta rétegelt lemez padlólapja illeszkedik a haszongépjármű eredeti rögzítőelemeihez. Összekötő elemei révén a rendszer számos különböző alkotórésszel, mint például a kötelekkel és a rudakkal is kompatibilis. A belső burkolatot rendkívül rugalmas és ellenálló polipropilén burkolat védi. 

FAMI StoreVan járműberendezések - rakományrögzítők
FAMI StoreVan járműberendezések - rakományrögzítők

Kiegészítők

A kiegészítőik között minden megtalálható, amire a haszongépjárműben dolgozóknak csak szüksége lehet. A StoreVan a felszerelések és kiegészítők széles körű választékát kínálja, amelyek az időmegtakarítást szem előtt tartva lettek kidolgozva.

FAMI StoreVan járműberendezések - kiegészítők
FAMI StoreVan járműberendezések - kiegészítők

StoreVan raktározási megoldások - videók

Kapcsolódó hírek
Megújult a Logi-Store Kft. weboldala
Megújult a Logi-Store Kft. weboldala
Tárolástechnikai és raktártechnikai megoldások egy kézből
Megújult a Logi-Store Kft. weboldala
További termékek a cégtől
FAMI fiókos tárolórendszerek FAMI NC tárolórendszerek FAMI munkapadok és munkaállomások FAMI kombinálható szekrényrendszerek
 
FAMI üzemberendezések
8 termék

A tekintélyes múltú olasz vállalatcsoport rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik a műhelyberendezések és különféle tárolórendszerek területén. A FAMI kombinálható munkaállomások, a környezettudatos EcoGreen ládák, valamint a variálható tárolórendszerek segítenek a tökéletes munkatér kialakításában.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mecalux karos állványok
 
Mecalux karos állványok

A Mecalux karos állványzat kifejezetten hosszú anyagok tárolására szolgáló raktározási megoldás. Segítségével a raktár könnyen átláthatóvá, az árutárolás pedig rendszerezetté válik. A konzolos állvány méreteit és teherbíró képességét a tárolandó áru jellemzői alapján határozzák meg. A Mecalux karos állványrendszer egy- és kétoldalas változatban egyaránt kivitelezhető, illetve mobil alvázakra is szerelhető. A biztonsági elemek - mint például a karok végén elhelyezett zárópanel - és a korrekt tervezés tovább növelik a rendszerből származó előnyöket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Hänel Rotomat ipari páternoszter
 
Hänel Rotomat ipari páternoszter

A Hänel Rotomat ipari páternoszter és tárolórendszer segít optimalizálni a zártterű raktári munkafolyamatokat és növeli a munkaerő rugalmasságát és annak hatékonyságát is. A megnövelt tárolókapacitás és a csökkentett elérési idő lehetővé teszi a költségmegtakarítást is. A Hänel a minőség mellett nagy figyelmet fordít a tárolórendszerek ergonomikus kialakítására is. Ennek köszönhetően a kívánt elemek automatikusan az ergonomikus magasságra kerülnek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
FAMI ládák és dobozok (RL-KLT, EcoGreen)
 
FAMI ládák és dobozok (RL-KLT, EcoGreen)

A FAMI által gyártott ládák masszív és erős kialakításuknak köszönhetően egyaránt tökéletesek áruk, szerszámok és munkaeszközök stabil tárolásához, illetve szállításához. A ládák könnyedén egymásba helyezhetőek, így gyorsítva és még zökkentőmentesebbé téve a munkavégzést. Kínálatunkban bordázott aljjal, speciális bemélyedésekkel és ergonomikus fogantyúkkal kialakított ládák is kaphatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
FAMI NC tárolórendszerek
 
FAMI NC tárolórendszerek

A szerszámok tárolására és szállítására kifejlesztett robusztus, akár 800 kg teherbírású NC tároló- és szállítórendszerek rugalmasan alakíthatóak a felhasználási terület méretétől függően.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Ládák, dobozok, raktártechnikai kiegészítők
Ládák, dobozok, raktártechnikai kiegészítők
Lengőkapuk, szalagkapuk, termofüggönyök
Lengőkapuk, szalagkapuk, termofüggönyök
Dokkolók és rámpakiegyenlítők
Dokkolók és rámpakiegyenlítők
Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari kapuk, gyorskapuk
Polcrendszerek, állványrendszerek
Polcrendszerek, állványrendszerek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...